Verdal , Barlivegen 9

Bygg din drømmebolig på en stor og solrik boligtomt med flott utsikt i Lysthaugvegen, Ness.

350 000

 • Prisantydning:

  350 000,-

 • Totalpris:

  374 392

Beregnet totalkostnad: 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 350 000,-)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Panterett med urådighet - Statens Kartverk) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 24 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 374 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Boligtomt

 • Eierform:

  Selveier

 • Gårdsnummer:

  127

 • Bruksnummer:

  97

 • Finnkode:

  210854162

 • Sist endret:

  25.10.2023 12:41

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 87%

  eier sin egen bolig

 • 57%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 79%

  har bolig på over 120 kvm

 • 65%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 34%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Finn.no: Visningstekst

Sammen skal vi sikre trygge visninger. Derfor gjennomfører vi visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen «Visningspåmelding» før visning, så finner vi en løsning som passer for deg.

Beliggenhet

Boligtomt beliggende i et etablert boligfelt i Lysthaugen, Ness ca. 10 km øst for Verdal sentrum. Nært butikker og offentlig kommunikasjon i Verdal sentrum. Flotte turmuligheter til Bjørkvannet og Kvindfjellet like i nærheten.

Bebyggelse

Boligen ligger i et veletablert boligfelt med småhusbebyggelse.

Tomtetype

Eiet tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Tomt er nylig fradelt så formuesverdi er ikke fastsatt.

Offentlige/kommunale avgifter

Eiendomsskatt: Det er foreløpig ikke vedtatt noen takst på disse eiendommene. Vil bli vedtatt i sakkyndig nemnd i løpet av 2021. Ca. årsbeløp for eiendomsskatt på tomt blir på kr. 560,- i følge opplysninger fra kommunen.

Faste løpende kostnader

Faste løpende kostnader for denne tomten er pr. idag eiendomsskatten som opplyst under kommunal info.
Ved salg av ubebygde tomter er det ikke mulig å angi størrelsen på faste løpende utgifter utover dette

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til landbruk ut i fra reg.kart, men det er godkjent vedtak på sak fra kommunen om at de har godkjent det til boligformål.
Reguleringsbestemmelser for Lysthaugen, Verdal Kommune 23.10.1973.

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Lov om hvitvasking

Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse.  Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Oppdragsgiver gis en fastpris på oppdraget på kr. 60 000,-

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.