Rissa , Høgsletta Boligpark- 4-manns boliger

4-manns boliger- Høgsletta Boligpark- 3 av 4 leiligheter solgt

2 850 000

 • Prisantydning:

  2 850 000,-

 • Totalpris:

  2 858 342

 • Fellesutgifter:

  1 848,-

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  82 m²

 • Bruksareal:

  94 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Gårdsnummer:

  122

 • Bruksnummer:

  391

 • Finnkode:

  303359289

 • Sist endret:

  02.06.2023 12:40

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 67%

  eier sin egen bolig

 • 63%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 51%

  har bolig på over 120 kvm

 • 21%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 28%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0102 3 1 82 m2 94 m2 2 850 000,-

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen

Området eies av Høgsletta Boligpark AS

Forventet fremdrift

Salget vil foregå trinnvis. Man legger ut en og en 4-mannsbolig for salg.
Det må selges 3 leiligheter før man kan begynne å bygge.
Fra byggestart til ferdigstillelse vil det ta ca 11-12 mnd.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger midt i Rissa sentrum i det populære Årnset boligfelt. Høgsletta vil være en del av utvidelsen av Årnset. Dette gjør at eiendommen vil ligge i et godt etablert område.

Her vil man ha alle tjenester og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Med gangavstand til både idrettshall, legesenter
ny barne- og ungdomsskole som blir betegnet som et flott lærested for barna. I tillegg har man også videregåendeskole og Fosen Folkehøyskole med fokus på bærekraftig- og økologisk utvikling.

I Rissa har man også et rikt tilbud til fritidsaktiviteter for barn og ungdom.

Kommunesenteret i Rissa tilbyr videre blant annet restauranter, flere kafeer, butikker og bakeri.

Og fra Rissa kan man også enkelt komme seg til Trondheim ved kollektivtransport. Fra kommunesenteret går det flere busser om dagen, samt hurtigbåt med avganger fra både Hysnes hurtigbåtkai i Hasselvika og fra kaia i Vanvikan.

Indre Fosen kommune, som resten av Fosen har også en meget variert natur som gir muligheter for et

usedvanlig rikt friluftsliv innenfor korte avstander. Her fra Høgsletta Boligpark har man naturen rett utenfor ytterdøra. Om det er å gå en tur i skog og mark eller spenne på seg skiene på vinterstid.

Fra høyfjellsområdene i Skorven til fjæra ved fjorden er det et stort spenn i årstidsvariasjon, klima og frodighet. Her finnes fine utfartsterreng for langrenn og en alpinbakke ved Haugsdalen Skisenter.

Det er mange gode fiskevann og to lakseelver, Nordelva og Skauga. Langs fjorden og ved en del av vann finnes det flere fine badeplasser. I tillegg til dette har man unike fiskemuligheter i Strømmen og innsjøen Botn.

I Rissa har man også et område med en spennende fortid og historie. Dette gjelder da spesielt nonneklosteret på Rein og Kongsgården.

Et besøk til Råkvågs bryggerekke anbefales på det varmeste, spesielt på en varm sommerdag. I dag er det en rekke aktiviteter i Råkvåg, med museum, utstillinger, overnattingstilbud og bevertning. Museet Kystens arv i Stadsbygd er også verdt en titt om man vil

lære om hvordan livet i Rissa og fosen var i tidligere tider.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 3 stk 4-mannsboliger, som bygges ut etappevis. Det er 4 boliger i første salgstrinn. Prosjektet vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 94 kvm

Tomt / Tomteareal

Felles tomt på ca. 3516,7  kvm som eies av sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Høgsletta Boligpark- 4-manns boliger, 7100, Rissa, Gnr. 122 bnr. 391 i Indre fosen kommune
Ideell andel av sameiet: 1/12

Oppdragsnummer

69-23-9000

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.