Rønsholmen , Gartveien 104

Unik eiendom beliggende rett i sjøkanten. Rolige omgivelser. Kort vei til sentrum. Innbydende. God standard.Må oppleves!

3 690 000

 • Prisantydning:

  3 690 000,-

 • Totalpris:

  3 796 242

Beregnet totalkostnad: 3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 106 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 796 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  144 m²

 • Bruksareal:

  144 m²

 • Oppholdsrom:

  2

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1949

 • Gårdsnummer:

  163

 • Bruksnummer:

  27

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  302585190

 • Sist endret:

  11.05.2023 15:56

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 80%

  eier sin egen bolig

 • 57%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 44%

  har bolig på over 120 kvm

 • 37%

  er barnefamilier

 • 32%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Boligen inneholder:

1.etasje
P-rom: VF, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken.

2.etasje
P-rom: Gang, stue, 2stk soverom og bad.

Utstyr

Her er det innlagt fiber via NTE og Altibox.

Standard

Takstmanns overordnede faglige vurdering:
Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

Kjøkken

Kjøkken
Det er etablert avtrekk i egen kanal gjennom tak. Sentralt ventilasjonsaggregat. Folierte skrog med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flis på vegg over benkeplate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, platetopp og  ventilator. Det er ikke etablert komfyrvakt, dette er på generelt grunnlag anbefalt for å ivareta sikkerhet mot ev. brann og vannlekkasjer. Ved stikkprøvekontroll med fuktindikator på erfaringsmessig utsatte steder ble det ikke registrert negative fuktindikasjoner. Kjøkkenet vurderes å være i bruksmessig god stand med normal bruksslitasje. Hvitevarer ble ikke funksjonstestet. Det bemerkes at automatisk vannstopper og komfyrvakt ikke er etablert. Anbefales etablert som et sikkerhetstiltak.

Bad

Bad 1.etasje
Flis på gulv og vegg, panel i himling. Ingen skader eller avvik utover normal bruksslitasje avdekket på overflatene. Det er stedvis funnet bom under is (hulrom mellom flis og flislim).
Det er etablert et sluk i dusjsonen, samt et utpå gulvet. Det er ingen synlig mansjett under klemring i sluk. Det påvises uttørket membran over klemring i sluk. Det er utført kontroll av våtrommets fall mot sluk med laser. Det er målt fra topp overflate ved dørterskel til topp overflate ved sluk. Det registreres tilnærmet att fall.

Bad 2.etasje
Våtromsbelegg på gulv, baderomsplater på vegg og baderomsplater i himling. Ingen skader eller avvik utover normal bruksslitasje avdekket på overflatene. Det er etablert plastsluk i dusjsonen. Gulvbelegget er lagt under klemring i sluk. Det er utført kontroll av våtrommets fall mot sluk med laser. Det er målt fra topp overflate ved dørterskel til topp overflate ved sluk. Det er registrert bra med fall, og over 2,5cm totalt. Vinylbelegget er lagt under klemring i sluk.  Ingen symptomer på svikt i tettesjikt ble avdekket.

Det er våtromspanelet som fungerer som tettesjikt på veggene. Ingen skader eller avvik avdekket på disse. Vannrør av plast (rør i rør), plastavløp. Ingen avvik med vanntrykk eller avrenning i servant eller dusjsone. Innredning fremstår i god stand og uten vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er etablert mekanisk avtrekk via bryter på vegg. Det er etablert tilluft via luftespalte mellom dørblad og dørterskel. Åpen dusjsone med dusjgarnityr på vegg, vegghengt toalett, innredning med servant og bidé. Ingen skader observeres på innredningen eller sanitærutstyret. Toalettet er stabilt festet og spylefunksjonen fungerer normalt. Rør- og avløpsanlegget i boligen fungerte etter enkel test av dette på stedet. Ingen lekkasje var å se på besiktigelsen. Videre kontroll av anlegget krever avansert teknologi. Dette ble ikke rekvirert.

Det er utført søk etter fukt fra tilstøtende rom der dette var mulig. Ingen tegn til forhøyede fuktverdier på baksiden av membran på tilfeldige valgte plasser. ingen konstaterte fuktskader. Ved bruk av fuktsøker i kombinasjon av visuell kontroll inne badet ble det ikke avdekket forhøyede verdier eller symptomer på svikt i tettesjiktet. Badet framstod som tørt på befaringsdagen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Rønsholmen ca. 7 kilometer fra Brekstad sentrum langs veien ut mot Garten.
Beliggenheten ved vannkanten er formidabel, lunt inne i bukta vest for Rønsholmskjæret.

Dette er en perle av en eiendom nært og tett på havet.

Nabolaget er rolig, med en blanding av både barnefamilier, enslige og eldre ektepar. Og en boligmasse bestående av både permanente hjem og ferie-/fritidsboliger. Det er kort vei til de flotte bademulighetene ved Beianbeach (1 km), eller så kan man bade på stranda som ligger rett ved eiendommen. Kort vei til Synnørsfjellet (74 moh). Dit går det tursti med fantastisk utsikt, og er en passe lang tur som både voksne og barn kan ha glede av.

Brekstad kan by på alt av tjenester og servicetilbud. Kulturhus med blant annet kino og bibliotek. Her har man tilbud for store og små.

Garten småbåthavn ligger like ved som er et ypperlig utgangspunkt for båt - og sjøliv.
Rønsholmen Brygger som ligger like ved har egen marina i tilknytning til rorbuanlegget. Her kan man få leid seg båt. Båtene er 5,3 m og er utstyrt med motor på 30HK , innvendig styring, kompass, ekkolodd og selvsagt redningsvester.

Fra Garten ferjeleie kan man også ta ferja videre til de vakre øyene Kråkvåg og Storfosna. 

Kun en kort kjøretur unna har man Austrått som kan by på rekreasjonsmuligheter, kulturminner og en moderne 9-hulls golfbane.

Ca. 10 km til Futura Barnehage for barn fra 0 til 6 år. Og ca. 11 km til Marihøna Barnehage som tidligere lå på Grande. Brekstad Barneskole med klassetrinnene 1. til 7. klasse ligger ca. 7 km unna. Ørland Ungdomsskole ligger ved barneskolen. Fosen Videregående skole ligger 20 km unna i Botngård.

Ørland er en kommune som virkelig er i medvind for tiden. Ørland er valgt som hovedbase for Luftforsvarets nye kampfly. I denne sammenheng skal det investeres betydelige beløp både på og utenfor flybasen. Ørland er en kommune hvor det investeres tungt med tanke på fremtidig tilflytning og vekst. I Ørland er det godt å bo, og det kommer bare til å bli enda bedre.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, bygg- og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste kommunale avgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Forsikring

Frende

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Bad 1.etasje
-Trapp

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
"Fosen Hus. Etterisolering, og nytt tak i 2012 (ifølge forrige eier)"

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 144 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 88 kvm.
Primærrom: 88kvm.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: VF, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 56 kvm.
Primærrom: 56 kvm.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, 2stk soverom og bad.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/kott.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Areal: 697 kvm, Eierform: Eiet tomt

Vedlikeholdsfri naturtomt.

Garasje / Parkering

Parkering langs husveggen. Eller mellom garasje og inngansparti.

Byggemåte

Enebolig oppført i trekonstruksjon på 2plan over støpt ringmur/grunnmur. Stående kledning av trepanel, saltaksform tekket med decra takplater. Vinduer er gjennomgående i tre med 2-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.

Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for tiltak før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Offentlig myndighet kan i disse tilfeller vurdere ulovlighetsoppfølging, for å få brakt byggetiltakene i samsvar med godkjent søknad/lovens krav.

Det foreligger FERDIGATTEST FOR OMBYGGING AV LAGER TIL BOLIG datert 26.02.2019.
"Ferdigattest gis med bakgrunn i at Rædergård Entreprenør AS antagelig sendte
anmodning om ferdigattest i 2004. Det foreligger ikke noen ferdigattest i arkivet så det antas at det ikke ble sendt ut.
Legger til grunn at tiltaket tilfredsstiller kravene som var til ferdigattest i 2004. "
Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgave.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vannbåren varme med styring i alle rom.
Samt vedovn på stue i 1.etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. forbruk for 2022 ligger på 19-20.000 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 13 507,52

De kommunale avgiftene fordeles på følgende poster:
Vann ca. kr. 6.080,-
Feiing ca. kr. 470,-
Renovasjon og slam ca. kr. 6 957,52,-

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 767 538 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 763 137 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område uten reguleringsplan, og det er da kommuneplanens arealdel med dens bestemmelser som gjelder for området. Området eiendommen ligger i avsatt til boligformål.

Eiendommen ligger i sone for militær virksomhet.
Eiendommen ligger innenfor gul-støysone for fly.

Plankart følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

For mer info om regulering, ta kontakt med Ørland kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Grunndata :
1949/1965-1/63 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
15.12.1949
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:5057 Gnr:163 Bnr:1

1998/4682-1/63 SAMMENSLÅING TINGLYST
29.10.1998
DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:1621 Gnr:63 Bnr:36

1998/4692-1/63 MÅLEBREV TINGLYST
30.10.1998

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 5057-163/1, 5057-163/103
1949/1966-1/63 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
15.12.1949
:Knr:5057 Gnr:163 Bnr:27
Bestemmelse om vannrett
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann med private stikkledninger.
Det er privat vei over gnr. 163  bnr.27  frem til eiendomsgrense. Tinglyst veirett følger vedlagt.

Tilbehør

- Hvitevarer på kjøkken medfølger boligen ved salg.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 47 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Det som idag er bad i 2.etg er angitt som soverom, og det som idag er 2 stk soverom er angitt som loftstue i byggetegninger. Det gjøres oppmerksom på at dagens "Vaskerom" i 1.etg. er søkt og godkjent som "bod" i de opprinnelige bygningstegningene. Det er ikke søkt om bruksendring. Etter dagens byggeforskrifter er bruksendring søknadspliktig. Kjøper påtar seg risikoen for både fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Gartveien 104, 7130, Brekstad, Gnr. 163 bnr. 27 i Ørland kommune

Oppdragsnummer

69-23-0029

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Fosen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.