Bø i telemark , Oppheimhamna 10C

Oppheimhamna - Nyere 4-roms selveierleilighet med carport! Solrikt, flott utsikt og sentrumsnært.

3 150 000

 • Prisantydning:

  3 150 000,-

 • Totalpris:

  3 237 742

Beregnet totalkostnad: 3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 87 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 237 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  86 m²

 • Bruksareal:

  86 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  51

 • Bruksnummer:

  536

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  291442165

 • Sist endret:

  23.03.2023 15:21

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 65%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 58%

  har bolig på over 120 kvm

 • 59%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 29%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Leiligheten inneholder følgende rom:

Entrè, bad, bod/vaskerom, tre soverom og åpen stue/kjøkkenløsning.
Carport og sportsbod.

Standard

Praktisk selveierleilighet med inngang fra bakkeplan. Leilighetens inngangsparti er vendt mot sør, og innehar gode solforhold på formiddagen. Kveldssolen kan nytes på uteplassen ved stue.

Leiligheten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bod/vaskerom, 3 soverom og platting. Leiligheten har et bruksareal på 86 kvm. I tillegg medfølger det en utebod og carport.

Leiligheten passer for folk i alle livsfaser, og holder en høy standard med tidsriktige materialvalg. Sorte vinduer, gips, en-stavs eikeparkett, 60x60 flis og kjøkken i stort utførelse for å nevne noe.

Entré

Praktisk, overbygget inngangsparti fra bakkeplan. Leder vider inn til entrè med flislagt gulv og praktisk skyvedørsgarderobe med speil. Belysning via downlights.

Stue

Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken og spisestue. Store vindusflater i fronten av stua, med flott utsikt over Bø sentrum, Lifjell om områdene rundt. Utgang via skyvedør til hellelagt uteområde. De sorte vinduene og dørene fremhever utsikten godt. Materialvalg i gips på vegg, samt en-stavs eikeparkett.

Kjøkken

Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Aubo med slette fronter i sort utførelse. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Det er lagt fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer som: kjøleskap med frysedel, komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Det er montert lekkasjestopper under benkeplate.

Bad

Delikat bad med flislagt gulv og varmekabler. Flislagte vegger og nedsenket himling med malt flate og downlights.

Baderommet er utstyrt med vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i teknisk rom.

Soverom

Leiligheten inneholder totalt tre soverom, alle i passelig størrelse. Hovedsoverom er utstyrt med praktisk skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i nedre del av Breisås med fin utsikt mot Lifjell. Det er gangvei til Bø sentrum med butikker, kaféer, spisesteder, kulturliv, offentlig transport og barnehager/skoler.

Felleskostnader

Når sameie er opprettet vil månedlige felleskostader påløpe.

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 700,-  pr. leilighet pr. mnd. og skal dekke bl.a. avsetning til fellesarealer/evt. garasje, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikringer, avgift til sameie.

Sameie

Sameie på dette byggetrinnet er ikke opprettet. Ved ferdigstillelse av påbegynte byggearbeider av resterende firemannsboliger, vil sameie bli opprettet. Styret i sameie vil bestå av en representant fra hver firemannsbolig - totalt fem personer i styret. Avgift til sameie vil påløpe, beløp er ukjent.

Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedlagt ligger utkast av foreløpige vedtekter for sameiet. Endelige vedtekter vil foreligge når sameie er opprettet.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde kjæledyr/husdyr som kan være til ulempe for naboene, f.eks. ved lukt eller støy. Husdyr må ikke overlates til seg selv over flere dager.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

VASKEROM
Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets veggflater. Dersom det ikke er etablert tilstrekkelig tettesjikt på vegger i rommets våtsoner er det derfor en risiko for fuktinnregning i konstrsjonen ved en eventuell lekkasje. Ytterligere undersøkelser anbefales. Krever i tillegg oppfølging med jevnlig ettersyn.

RADON
Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA. (Direktoratet for Strålevern og atomsikkerhet). Ytterligere undersøkelser anbefales.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-
-
-

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entrè, tre soverom, bad, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Fellestomt eiet av sameie. Tomten består av asfaltert innkjørsel, gjesteparkering og grøntareal.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på felles parkeringsplass, samt i egen carport. Sportsbod i tilknyttning til carport.

Byggemåte

Bygget er oppført på støpt plate på mark, bindingsverkvegger i tre, utvendig stående kledning. Saltak tekket med betongtakstein. balansert ventilasjons anlegg. Oppvarming via elektrisitet.

Leiligheten er bestående av følgende:
Entre, tre soverom, bad, stue, kjøkken og teknisk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 23.11.22 Følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Eiendommen kan fritt leies ut etter eiers eget ønske, med samtykke fra styret.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i alle rom med unntak av soverom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 493 pr. år I de kommunale avgiftene inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 927 729 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål - nåværende.

Reguleringsplan: Reguleringsplan for Oppheim
ID: 06_35_2005
Ikrafttredelse 05.03.2007

Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel 2021-2033 ID: 202001
Ikrafttredelse 21.06.2021

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Eiendommen har vannmåler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Oppheimhamna 10C, 3801, Bø i telemark, Gnr. 51 bnr. 536 snr. 9 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0011

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.