Åmdals verk , Skafsåvegen 1299

ÅMDALS VERK - Enebolig med alt på en flate, tre soverom og frittstående garasje. Oppgraderingsbehov.

790 000

 • Prisantydning:

  790 000,-

 • Totalpris:

  823 742

Beregnet totalkostnad: 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 33 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 823 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  101 m²

 • Bruksareal:

  151 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1961

 • Modernisert:

  1987

 • Gårdsnummer:

  143

 • Bruksnummer:

  76

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  276974668

 • Sist endret:

  19.01.2023 14:43

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 85%

  eier sin egen bolig

 • 46%

  har bolig på over 120 kvm

 • 29%

  er barnefamilier

 • 25%

  er gift

 • 18%

  har høyskoleutdanning

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Enebolig over ett plan samt kjeller og loft som inneholder følgende:
1. etg.: Entré, gang, kjøkken, stue, bad, og 3 soverom.
Kjeller og loft med boder.

Boligen er fra 1961 og tilbygget i 1987 og har for det meste standard fra byggeår. I 2018 ble det elektriske anlegget oppgradert og det ble satt inn varmepumpe.  Garasjen ble bygget i 1981. Boligen ble malt utvendig i 2018. Det må påregnes oppgraderinger både utvendig og innvendig.

Boligen har beliggenhet i Åmdals Verk. Det er kort vei til nærbutikk, idrettsbane, barnehage og skole. Flotte tur og friluftsmuligheter både sommer og vinter. Det er anlagt lysløype for skigåing på vinterstid.

I Tokke kommune har kraftutbyggingen på 50-60-tallet har gitt gode inntekter slik at kommunen har kunnet bygge ut et godt tjenestetilbud. I Tokke er det godt å bo for alle. Det er et godt utviklet tjenestetilbod i forhold til skoler, barnehager og eldreomsorg. Koblet mot industri og reiseliv, gjør dette det godt å være "Tokke-buar". I dag er kommunen en moderne industri- og jordbrukskommune med voksende reiseliv.

Entré

I entré og i gangen innenfor er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tillegg er det lagringsmuligheter på loft. Adkomst til loft via trapp i gangen.

Stue

I stuen er det panel på vegger og i himling. Det er satt inn store vinduer som gir et flott utsyn og slipper dagslyset inn. Vedovn og varmepumpe sørger for god varme på kalde dager. Fra stuen er det utgang til veranda med adkomst til hagen.

Kjøkken

Kjøkken fra ukjent årstall. Gulv belagt med belegg. Vegger og himling med slett flate. Innredning med slette fronter. Delvis laminert og beslått benkeplate med nedfelt oppvaskkum i metall med ett-greps blandebatteri. Frittstående komfyr. Synlige vannrør i kobber og avløpsrør i plastmateriale. Naturlig ventilasjon.

TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder og slitasjegrad på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. må påregnes.

Bad

Bad fra ukjent årstall. Gulv belagt med belegg. Vegger med tapet. Himling med slett flate. Badekar med to-greps blandebatteri og hånddusj. Vegghengt servant med ett-greps blandebatteri. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon. Synlige vannrør i kobber og avløpsrør i plastmateriale.

TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for fornying. Tiltak må påregnes.
Informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS3), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.

Soverom

I huset er det 3 soverom.

Beliggenhet

Boligen har beliggenhet i Åmdals Verk. Det er kort vei til nærbutikk, idrettsbane, barnehage og skole. Flotte tur og friluftsmuligheter både sommer og vinter. Det er anlagt lysløype for skigåing på vinterstid.

I Tokke kommune har kraftutbyggingen på 50-60-tallet har gitt gode inntekter slik at kommunen har kunnet bygge ut et godt tjenestetilbud. I Tokke er det godt å bo for alle. Det er et godt utviklet tjenestetilbod i forhold til skoler, barnehager og eldreomsorg. Koblet mot industri og reiseliv, gjør dette det godt å være "Tokke-buar". I dag er kommunen en moderne industri- og jordbrukskommune med voksende reiseliv.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 3:
- Baderom - TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og eller slitasjegrad. Rommet har behov for fornying. Tiltak må påregnes.
- Vannrør - Det er observert lekkasje fra rørkobling ved hovedstoppekran. Lekkasje må stoppes.
- Brannslokningsutstyr - Brannslukkerutstyr er utgått / ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. Brannslukkingsutstyr må fornyes/vedlikeholdes.
- Kjellerlem har råteskader og bærer preg av slitasje. Tiltak må påregnes.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
- Kjøkken - TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder og slitasjegrad på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. må påregnes.
- Innvendige flater bærer stedvis preg av alder/slitasje. På soverom mot nord observeres det fukt/svelleskader i himling og på veggflate ved vindu i et omfang som tilsier at skade utover det kosmetiske avviket ikke kan utelukkes. Ytterligere undersøkelser og tiltak må påregnes.
-  Kjeller - Synlige fuktmerker og deformasjoner/råte på delevegger. Synlige fuktmerker på vegger av mur/betong som indikerer utilsiktet fuktighet. (se også punkt drenering). Det observeres soppdannelser og innsekter som trives i fuktig miljø samt spor etter mus. Tiltak bør påregnes.
- Loft - Stedvise fuktmerker påvist. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Det er ikke etablert dampsperre mellom varm og kald sone. Konsekvens er fare for kondensering. Utbedring av konstruksjonen må påregnes. Det observeres spor etter mus. Omfang er ikke vurdert.
- Innvendige trapper - Trappen har stedvis fri ganghøyde lavere enn 2,0 m. Inntrinn er mindre enn 0,25 meter. Åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav.
- Etasjeskille - Det er skjeveheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i på kjøkken er målt til 21mm og 20mm på soverom.
- Varmtvannsbereder - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Varmtvannsbereder er plassert i tørt rom men har ikke automatisk vannstoppventil.
- Radon - Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.
- Elektrisk anlegg - Det hefter usikkerhet om det er fremlagt samsvarserklæring på alt arbeid utført etter 1999, og det kan ikke verifiseres at det er gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget. Det forligger ingen dokumentasjon utover samsvarserklæring vedrørende nytt sikringskap. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
- Utvendig kledning - Panel, samt vindskier er stedvis råteskadet. Råteskader må utbedres.
- Vinduer og dører - Innsettingsdetaljer, inkl. beslagsløsninger har stedvise uheldige løsninger og slitasjeskader. Det mangler stedvis beslag. Fare for fukt i konstruksjon. Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Utbedring/utskiftning anbefales. Ytterdører og verandadør bærer preg av slitasje og elde. Basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.
- Yttertak - Taktekkingen inkludert takrenner og nedløp bærer preg av elde og slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.
- Veranda - Veranda bærer preg av alder og slitasje. Gulv er mosegrodd. Tiltak bør påregnes.
- Grunnmur - Det registreres stedvise riss/sprekker på grunnmur. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Drenering - Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, men er vurdert å være fra bygningens opprinnelige byggeår. Alder samt symptomer på utilsiktet fuktighet tilsier at forventet gjenværende brukstid er kort/utløpt, og det bør påregnes utbedringer/utskiftninger.
- Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert/usikker. Ytterligere undersøkelser og tiltak anbefales.
- Garasje - Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak. Det observeres blandt annet stedvise råteskader og fuktmerker i himling sett fra innvendig side.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Selger har begrenset kjennskap til eiendommens beskaffenhet da selger selv ikke har bodd der. Kjøper oppfordres derfor til å undersøke eiendommen grundig, gjerne med fagfolk.

Boligens areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 151 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom.

Loft:
Bruksareal: 8 m².
Primærrom: 0 m².
Deler av loft er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak/ikke tilfredstillende gulv.

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 0 m².
Deler av kjeller er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 1 186 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med delvis asfaltert gårdplass, plenarealer og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt samt garasje.

Byggemåte

Boligen er oppført på grunnmurer i betongstein samt mur/betongkonstruksjoner. Yttervegger og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Utvendige fasader med stående trekledning. Tak med saltaksform belagt med takplater. Vinduer i 1 og 2-lags glass fra 1980, 1982, 1983, 1987, 1989 samt ukjent årstall. Profilert verandadør med 1-lags glass og profilert ytterdør med 2-lags glass fra ukjent årstall. Oppvarming er vedfyring og elektrisk. Naturlig ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest.

Boligen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent boligens nåværende innredning. Ved en søknad om ferdigattest til kommunen kan kommunen kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter blant annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsformen fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet er målbart selv om det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Åmdals Verk Oppvekstsenter - 0,5 km
Tokke Skule - 13,2 km
Vest-Telemark VGS - 13,5 km
Kvitsund Gymnas - 40,2 km
Åmdals Verk Barnehage - åpen 4 dager i uken - 0,5 km
Dalen Barnehage - 14,2 km

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedfyring og varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 384 pr. år Avløp, vann, feiing og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 269 312 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 969 523 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig.

Gjeldende planer:
Kommuneplan Tokke Kommune - Id KOMPLAN_20
Delareal 431 m - Arealbruk LNF-område,Nåværende
Delareal 431 m - KPRestriksjoner - Område unntatt for rettsvirkning(Kraftlinjer)

Åmdalsverk - Id 9780001
Delareal 431 m - Jord- og skogbruk

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen. Kommunen har innført konsesjonsgrense 0, det vil si boplikt på alle boligeiendommer. Eiendommen forutsettes derfor benyttet som helårsbolig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Gnr.: 143 Bnr.: 76
Rettigheter i eiendomsrett
Rettigheter på 3824-143/24, 3824-143/132

1961/895-2/34  Best. om vann/kloakkledn.    02.09.1961 
rettighetshaver:Knr:3824 Gnr:143 Bnr:76  
Gjelder denne registerenheten med flere

Gnr.: 143 Bnr.: 93
1979/2451-2/34  Bestemmelse iflg. skjøte    28.08.1979 
Bestemmelse om gjerde

Rettigheter i eiendomsrett
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3824-143/24, 3824-143/132

1979/2451-3/34  Best. om vann/kloakkledn.    28.08.1979 
rettighetshaver:Knr:3824 Gnr:143 Bnr:93  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tokke kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Skafsåvegen 1299, 3882, Åmdals verk, Gnr. 143 bnr. 76 i Tokke kommune

Oppdragsnummer

48-22-0156

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.