Ytre enebakk , Haresvingen 2

Velholdt og innholdsrik enebolig i populære Våglia | 5 soverom | Pent opparbeidet hage | Solrikt | Hybeldel i kjeller

5 390 000

 • Prisantydning:

  5 390 000,-

 • Totalpris:

  5 526 092

Beregnet totalkostnad: 5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 526 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  173 m²

 • Bruksareal:

  195 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  5

 • Byggeår:

  1984

 • Gårdsnummer:

  90

 • Bruksnummer:

  514

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  287593814

 • Sist endret:

  27.01.2023 16:25

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Vi i Lokalmegleren og Partners Follo har gleden av å presentere Haresvingen 2. En godt vedlikeholdt enebolig over 2 plan med hybeldel i kjeller. Eiendommen ligger solrikt og fint til i populære Våglia. Boområdet fremstår som et barnevennlig og etablert boligområde i populære Våglia i Ytre Enebakk. Her bor du i nært offentlig kommunikasjon, Vågsenteret, servicetilbudene du trenger i dagliglivet, skoler, og barnehager.

Av kvaliteter nevnes:
• 5 soverom
• Romslig stue
• Lovlig godkjent utleiedel med utvendig inngang
• Påkostet med bla. takfornying.
• Eget vaskerom
• Stor terrasseløsning med overbygg
• Varmepume og peis i stue.
• Pent opparbeidet uteområde
• Gode parkeringsmuligheter
• Østmarka og vannet Våg i umiddelbar nærhet med flotte turområder sommer som vinter

Velkommen til visning !

Innhold

1.etasje: Bad, stue, kjøkken, gang, 3 soverom.
Kjeller: Vaskerom ,kjellerstue/soverom, 3 boder.
Hybeldel: Entre, kjellerstue, innredet rom med hybelkjøkken, bad/vaskerom.

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Kjøkken

Kjøkken med hyggelig frokostplass.

Soverom

Herlig foreldresoverom med balkong og walk in closet.

Soverom 2

Barnesoverom med god plass.

Soverom 3

Soverrom med god plass og kan brukes som kontor.

Beliggenhet

Eiendommen fin beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser i et etablert boligområde. Området byr på noen av de fineste friluftsområder man kan finne i Østmarka m/sti- og løypenett med oppkjørte skispor, bade- og fiskevann. Kort kjøreavstand til Lyseren og Badeplassen ved Vågvann med flotte bade- og fiskemuligheter.

Kort vei til Vågsenteret - et nærsenter med dagligvarebutikk, kafé, apotek, vinmonopol, div. småbutikker, treningssenter m.m. Ungdomsskole, ny barneskole og flere barnehager ligger i gangavstand unna. Det er godt utbygget gangveisystem i nærmiljø, som sikrer trygge skoleveier.

God offentlig kommunikasjon. Ytre Enebakk har gode fritidstilbud, med mange forskjellige lag og foreninger. Jeger- og fiskeforening, korps og idrettslag med fine øvingslokaler, treningshall, fotballbaner m.m. Vannskiklubb ved Mjærvann. 18 hulls golfbane mellom Mjærvann og Vågvann. Kort vei til Vågvann med flotte bade- og fiskemuligheter. Se gjerne vedlagt nabolagsprofil for nyttig og opplysende informasjon.

Løpende kostnader

Kostnader til strøm/forsikring/ fiber /alarmsystem avhenger av hvilke abonnement en velger og eget forbruk.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er ikke høye fuktverdier i kjellergulv der dreneringen er skiftet i 2010. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Forhold som har fått TG3:
Innvendig.
Rom under terreng. Litt høy fukt i lekt mot mur og gulv. Veggen er bygd opp med sortpapp, 25 mm isolasjon, plast og panel etter datidens byggeskikk. Det er i hulltaking påvist fukt-/råteskader. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Noe forhøyde fuktverdier grunnet datidens byggeskikk, ingen tegn til nedbrytning av treverk, eller lukt av muggsopp Tiltak:Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Det må påregnes at drenering må fornyes ut fra normal levetid, kostnad er for innvendige tiltak.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

1. etasje bad. Våtrommet har skipsgulv på hoveddel og rundt badekar, fliser på gulv i dusjnisje og på vegger. Det er sluk under innmurt badekar og i dusj. Innredning med nedfelt servant og veggmontert WC med innebygd sisterne, ingen avrenning fra sisterne.
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det ble ikke funnet indikasjon på fukt ved hulltaking fra tilstøtende vindfang, og våtrommet fremstår med forsiktig bruk. Grunnet alder må det forventes full fornyelse av rommet.
Tiltak:
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Kjeller. Bad/vaskerom. Vaskerom ble flyttet ned i kjeller ca 2000 og har malt gulv og malte
murvegger, sluk i gulv og kun veggventil uten mekanisk avtrekk. Enkel innredning ved nedfelt vaskekum.  Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Tiltak:
Vaskerommet oppfyller tiltenk funksjon men oppfyller ikke krav til fuktsikring og ventilering.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Kjeller.Bad. Våtrommet har fliser på gulv og vegger. Det er sluk under styreskinne for dusjdør. Innredning med nedfelt servant og gulvmontert WC. Det er fall fra fliser ved terskel og til sluk, men terskel ligger lavere en fliselagt gulv, det er ikke mulig å se membran med sikker overgang til plastsluk. det er registert oppsprekking i fuger og flisearbeid fremstår
med ujevne fuger/lite fagmessighet i finsihen. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Forhold som har fått TG2:
Utvendig.
Trapp fra bakkeplan og ned til kjellerinngang Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyder opp til dagens krav.

Innvendig
Innvendige dører.Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Tiltak: Enkelte dører må justeres. Det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Avtrekk kjøkken. Vurdering av avvik: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Kjøkken mangler styrt tilluftsventilering.
Tiltak:  Mekanisk avtrekk bør etableres. Det bør etableres tilluft til kjøkken.

Forhold som har fått TG2 som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig.
Vinduer. Malte trevinduer av type husmor i 1 etasje og topphengslede i kjeller.
Noen faste. Falske sprosser utvendig Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. På grunn av alder kan det påregnes at noen av glassene er punkterte
selv om dette ikke ble observert på befaring.
Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. På et kjellervindu mangler det hengsel

Dører. Inngangsdør fra Harmoni ble skiftet i 2011, denne har 3-lags vinduer i
glassfelt. Det kan ikke utelukkes at vindu er punktert basert på alder. Tiltak:
Det kan påregnes at glass i dør må skiftes ut grunnet punktert glass,
selv om dette ikke ble observert på befaring.

Nedløp og beslag. Plastbelagte takrenner, nedløp og beslag. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 måbeslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er
nødvendig er vanskelig å si noe om.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Delvis overbygd terrasse med utgang fra stue, her ble gulvet skiftet ut for noen år siden og rekkverk delvis fornyet i 2022
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Det er ingen indikasjon på at rekkverket ikke fyller sin tiltenkte funksjon
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens
forskriftskrav.

Innvendig
Innvendige trapper. Lakkerte trinn i fur og malte vanger/rekkver Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk itrapper.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav.

Vannledninger. Røropplegg fra byggeår med åpne rør i vaskerom og plastkabbe på
skjulte rør i vegger etc. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige
vannledninger.Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag,
men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

Avløpsrør. Det meste av avløpssystemet er skjult i konstruksjoner, der hvor rør
kan observeres er det ikke funnet avvik. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.
Tilstandsrapport

Utvendig.
Drenering. Det ble gravd opp og skiftet drenering på nord og øst side ca 2010. Samtidig ble det lagt på utvendig isolasjon på grunnmur. Resterende drenssytem og utvendig fuktsikring fra byggeår Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Gjelder der det ikke er fornyet Tiltak : Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende.Gjelder der det ikke er fornyet, det er også langs disse vegger at det er registrert fuktighet i innforede trevegger i kjeller.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Boligens areal

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 195 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

1. etasje:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se kartskisse.

Garasje / Parkering

På egen grunn.

Byggemåte

Enebolig oppført med støpt gulv i kjeller og grunnmur i leca. Etasjeskille mellom kjeller og hovedplan er i trebjelkelag etter datidens byggeskikk med undergulv av antatt sponplater som er spikret, og dermed blir det endel knirk i gulvene. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående trepanel og innvendig kledd med plater/panel. Det valmede taket er med prefabrikerte takstoler og ventilert loft, yttertak er med undertak av rupanel, papp sløyfer og lekter, tekket med betongtakstein.  For ytterligere detaljer henvises til tilstandsrapport vedlagt i prospektet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave. Det er i november 2022 gitt ferdigattest på bruksendring av rom i kjelleretasjen.

Barnehage / skole i området

Ungdomsskole, ny barneskole og flere barnehager ligger i gangavstand unna.

Adgang til utleie

Boligen og hybeldel kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Energieffektiv vedovn i stue. Varmepumpe. Øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Renovasjon kr. 4 605,-. Feiegebyr pr. pipeløp kr. 300,-. Avløpsgebyr kr. 9 404,-  Forbruksgebyr avløp: Kr. 10,4 per m3. Videre påløper det kr. 4.190,- i abonnementsgebyr (Årsgebyr) til Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk SA. Forbruksgebyr vann:  Kr. 18,4 per m3

Tallene er pr. 2022. Vannverket har meddelt at det er forventet at prisene i 2023 vil gå opp med 15 %. Dette vil endelig fastsettes på årsmøte i mars.

Kommunale avgifter faktureres hvert kvartal. Vannverket fakturerer pr. halvår.

Ved videre utleie av hybeldel må det forventes ekstra abonnementsgebyr.

Alle eiendommer belastes de til enhver tid gjeldende satser for kommunale avgifter. Den henvises forøvrig til kommunens avgiftsregulativ som normalt finnes på kommunens hjemmesider.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig: kr 1 068 411
Som sekundærbolig: kr 3 846 280

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1983/3587-2/6  Erklæring/avtale 
25.04.1983
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
BESTEMMELSER OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp.
Privat vannverk, Kirkebygden og Ytre Enebakk Vannverk SA

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Med boligkjøperforsikring får du ekstra trygghet når du kjøper bolig. Du får juridisk hjelp hvis du oppdager vesentlige skjulte feil og mangler ved boligen, eller hvis det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger som har påvirket boligkjøpet ditt. Boligkjøperforsikringen gir deg også juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering gjennom rettsapparatet hvis du trenger det.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Haresvingen 2, 1914, Ytre enebakk, Gnr. 90 bnr. 514 i Enebakk kommune

Oppdragsnummer

193-22-0094

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.