LOKALBANK og Partners

Lokalmegleren & Partners er et resultat av et samarbeid mellom Lokalbankalliansen og eiendomsmeglerkjeden Partners Eiendomsmegling. Dette samarbeidet gjør at vi sammen kan tilby et godt lokalt tilbud innen bank- og eiendomsmeglingstjenester, skreddersydd for deg. Alle kontorene i Lokalmegleren & Partners er selvstendige og kan jobbe fleksibelt og selvstendig.

Lokalbankalliansen består av 10 frittstående sparebanker som har inngått et forpliktende samarbeid når det gjelder samarbeid og standardisering. Lokalbankalliansen er representert med banker fra Nordland i nord til Østfold i sør: 68°Nord (Nordland), Aasen Sparebank, Selbu Sparebank, Nidaros Sparebank, Statsbygd Sparebank, Ørland Sparebank (Trøndelag), Tolga-Os Sparebank (Innlandet), Sparebanken DIN, Drangedal Sparebank (Telemark) og Askim & Spydeberg Sparebank (Viken/Østfold).

Partners Eiendomsmegling er et nettverk av 32 selvstendige meglerkontorer fra Alta i nord til Arendal i sør. Dette betyr at kontorene har stor frihet til å bygge sin egen identitet. Man legger vekt på gode kundeopplevelser og være best på visning og best på oppfølging.

Velg ditt område