KJØPER DU NY BOLIG FØR DU SELGER,
TILBYR &PARTNERS RENTEFORSIKRING

&Partners renteforsikring dekker rentene på din nåværende
bolig, slik at du unngår doble kostnader. Dette gir deg
tryggheten du trenger for å kjøpe før du selger, og dermed kan
du sikre deg drømmeboligen.

Det er mange på markedet som kjøper før de selger, og noen ganger tar boligsalg lengre tid enn forventet. Da kan man være i en situasjon hvor man må betale på to boliglån på samme tid, dette kan være en økonomisk belastning. Med renteforsikring via våre samarbeidspartnere hjelper vi deg med rentekostnaden på den gamle boligen.

En del av boligkjøperpakken via TRYG Forsikring

Renteforsikring er en del av boligkjøperpakken som man kan kjøpe via TRYG forsikring. Den dekker rentekostnader på inntil kr 15.000 og forsikringskostnaden pr. måned på den gamle boligen, etter tre måneder uten salg, i opp mot ni måneder.

Renteforsikringen er inkludert i Boligkjøperpakken. Pakken inneholder boligkjøperforsikring, innboforsikring, og ved kjøp av blant annet enebolig også husforsikring. Dvs: Pakken inneholder renteforsikring, samt de forsikringene du trenger når du overtar din nye bolig.

Senker stressnivået.

Det vil alltid være en risiko i det man kjøper bolig. Med de store svingningene på både pris og etterspørsel i markedet, er det ofte små nyanser som gjør at noen går fra å sitte på gjerdet til å bli aktive kjøpere. Da er det ekstra godt å vite at Partners tilbyr renteforsikring.

SNAKK MED OSS OM BOLIGKJØP
OG RENTEFORSIKRING
VIA &PARTNERS

Har du spørsmål rundt vår renteforsikring, eller ønsker gode råd og tips når det kommer til salg av din bolig, kontakt oss her: