Trondheim

Trondheim

Gryta 2B, 7010 Trondheim

trondheim@partners.no 480 20 999

Vi er Lokalmegleren & Partners.

Stolte eiendomsmeglere i Norges beste by. For oss har det aldri vært noen tvil. Trondheim er Norges beste by, derfor elsker vi Trondheim. Derfor er det også essensielt for oss å behandle byen med respekt og stolthet. Respekt for byens innbyggere og alle de som drømmer om å flytte hit. Stolthet av å få lov til å være en av dem som formidler det aller største og verdifulle vi eier, nemlig hjemmet vårt.

Lokalmegleren & Partners Trondheim er 11 erfarne eiendomsmeglere. Vi er lokalkjente og har meget god kunnskap om boligmarkedet i Trondheim og omegn.

Som en proaktiv og erfaren gjeng, står vi klare til å bistå deg i din bolighandel – enten du skal kjøpe eller selge. Kanskje du lurer på hva boligen din er verdt eller ønsker noen gode råd for å komme i gang med boligsalget?

Lokalmegleren & Partners Trondheim, har tilgang på svært effektive verktøy. Blant annet markedsføringsverktøy som kommer deg som kunde til gode. Vi kan tiltrekke oss de riktige potensielle boligkjøperne til å komme på akkurat din visning.

Uansett hvilken type eiendom det er snakk om, våre meglere har lang erfaring og kompetanse. Enten det gjelder leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer eller tomter. Lokalmegleren har i tillegg en egen avdeling for Nybygg og prosjektboliger.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

59 EIENDOMMER

LAST NED PRISLISTE