Nestvold , Tord Folesons gate 6

Nyere 3-roms leilighet med vestvendt terrasse med gode solforhold.

890 000

 • Prisantydning:

  890 000,-

 • Totalpris:

  2 920 213

 • Fellesutgifter:

  6 771,-

Beregnet totalkostnad: 890 000,- (Prisantydning) 2 016 231,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 906 231,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 000,- (Forkjøpsrettsavklaring) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 13 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 920 213,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  69 m²

 • Bruksareal:

  73 m²

 • Etasje:

  1

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  16

 • Bruksnummer:

  339

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  249382497

 • Sist endret:

  19.04.2022 11:09

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Finn.no: Visningstekst

Sammen skal vi sikre trygge visninger. Derfor gjennomfører vi visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen «Visningspåmelding» før visning, så finner vi en løsning som passer for deg.

Finn.no: Lokalområde

Nestvold

Standard


Generell opplysning av innvendig overflater i leiligheten:
Gulv- Parkett, flis, belegg.
Vegger- Malt overflate, flis, spilevegg.
Himling- Malt overflate.

Badet har flis på gulv med varme, flis på vegger og malt overflate i himling.

Kjøkkenet har parkett på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling. Innredning med folierte skrog av spon, ferdig overflatebehandlet fronter fra kjøkkenleverandør, laminat benkeplater. Integrert steketopp, komfyr, og oppvaskmaskin.

Beliggenhet

Nestvold ligger mellom Melan og Ydsedalen, kun 1 km fra sentrum. Selv om området ligger sentralt, får man en følelse av at man bor landlig til. Det er nettopp dette som gjør Nestvold så attraktivt.
Fra din nye bolig på Nestvold har du turstier rett utenfør døren. Enten du vil på kafé på Verdalsøra, til Trones for å spille golf eller rett og slett bare nyte hverdagen i din nye bolig er dette et område for deg.
Gode solforhold med vestvendte takoverbygd terrasse.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i et nyetablert boligfelt med småhusbebyggelse og leiligheter.

Areal

Bruksareal (BRA) 73 m²
Primærareal (P-rom) 69 m²
Sekundærareal (S-rom) 4 m²

Følgende rom inngår i primærareal:
Vindfang/gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. S-rom er: Bod

Følgende rom inngår i sekundærareal:
Bod/teknisk rom

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Oppvarming

Oppvarming med strøm

Parkering

Parkering på borettslagets tomt.

Borettslaget

Forkjøpsrett

Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forsikring

Eika Forsikring AS Polisenummer: 6555609

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 662 901 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 386 444 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Felleskostnader

kr. 6 771 pr. mnd. Felleskostnadene inkl.:
Fellesutgifter kr. 1 389,-
Renter på fellesgjeld kr. 4 204,-
Felleskostnader kr. 779,-
Tv/internett kr. 399,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld Pr. 02.02.2022
Leilighetens andel fellesgjeld kr. 2 016 231,-
Borettslagets totale fellesgjeld kr. 40 760 951,-
Leilighetens andel formue kr. 33 925,-

Sikringsordning

Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

Faste løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Utgifter til strøm og innboforsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 15.10.2020

Reguleringsmessige forhold

REGULERINGSBESTEMMELSER TIL OMRÅDEREGULERING FOR NESTVOLDJORDET PLAN NR. 2012012 Dato 14.07.2016
Dato for siste revisjon: 08.02.2019 Arealbruk Boligbebyggelse

Overtakelse

Etter avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt fastbeløp på vederlag tilsvarende kr 40.000,-  for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10.000 -, oppgjørshonorar kr  3.500,- og markedsføringspakke kr. 5.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr 10 800,-. Utleggene omfatter utlegg takstrapport, energimerking, utlegg kommunal info, sikringsobligasjon og fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dette.  Alle beløp er inkl. mva

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.