Vuku , Bredingsberg 28

Vuku - Ta kontakt for visning! 4 lekre leiligheter ferdigstilt. Solrike balkonger og utsikt. Egen carport. Trappeløst.

1 416 000 - 1 456 000

 • Prisantydning:

  1 416 000,-

 • Totalpris:

  3 421 500 - 3 521 500

 • Fellesutgifter:

  10 234,-

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  77 m²

 • Bruksareal:

  81 m²

 • Soverom:

  2

 • Gårdsnummer:

  140

 • Bruksnummer:

  5

 • Finnkode:

  296757229

 • Sist endret:

  29.03.2023 12:41

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0101 2 1 77 m2 81 m2 1 416 000,-
H0201 2 2 77 m2 81 m2 1 456 000,-

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Velkommen til Bredingsberg Borettslag, byggetrinn 2! Et nytt boligprosjekt bestående av 4 stk. borettslagsleiligheter. Sentral beliggenhet i Vuku sentrum med kort gangavstand til både dagligvarebutikk, barnehage, skole, bensinstasjon og gatekjøkken.

- 4 moderne leiligheter fra 81m² til 85m² bruksareal.
- Alle leiligheter har trappeløs adkomst.
- Egen parkeringsplass i carport, utebod i tilknytning.
- Gjesteparkering på felles asfaltert gårdsplass.
- Flott og romslig kjøkken levert av Interiørsenteret.
- Sørvendte balkonger med gode solforhold.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Gulvvarme og vedfyring.
- Sentral beliggenhet i Vuku sentrum.

Forventet fremdrift

Leilighetene er ferdigstilt.

Beliggenhet

Her kan vi presentere innholdsrike og moderne leiligheter beliggende i Bredingsberg, Vuku sentrum. Kort gangsavstand til barnehage, SFO, barne og ungdomskole og dagligvarebutikk . Ca 15 km fra Verdal sentrum med offentlige kontorer, banker, forretninger, jernbane, etc. Beliggenheten er sentral med kort veg til det aller meste du trenger i hverdagen.  Her kan barn og voksne boltre seg i idrettsanlegg og andre gode muligheter for fritidsaktiviteter. Flotte turområder i nærheten. Vuku IL er et aktivt  idrettslag og kan tilby flere nivå i fotball. Er du interressert i jakt og fiske så bør det nevnes at Verdalselva er kjent for sine lakseforhold. Her er det muligheter for å få kjøpt fiskekort. Det er også store muligheter for å få kjøpe jaktkort på småvilt i fantastiske jaktterreng i nærheten.

Her er det lettvint og enkelt å bo. Et område i utvikling og et levende lokalsamfunn med engasjerte innbyggere.

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig med kvaliteter i henhold til leveransebeskrivelsen. Plantegninger og leilighetstegninger er illustrasjoner, og møblering og innredning kan ikke oppfattes som standard leveranse. Leveransebeskrivelsen i prospektet gjelder foran tegninger, illustrasjoner, brosjyrer og internettopplysninger.

Areal

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 04.11.20. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal.  Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt/tomteareal

Tomten disponeres av sameie og andelseierne i felleskap eller ev. i henhold til vedtekter.

Boder

Alle leiligheter vil disponere 1 stk utvendig bod.

Internett/TV

Tilknytning tv/internett dekkes av omk. Grunnabb via fellekostnader.

Tilvalg

Kjøper vil bli innkalt til et felles tilvalgsmøte med utbygger/entreprenør for gjennomgang av leveranse og bestilling av eventuelle kundetilvalg. Kostnader knyttet til kundetilvalg forfaller til betaling sammen med kjøpesummen for leiligheten og skal senest betales dagen før overtakelse av leilighet.

Priser

Se komplett prisliste vedlagt i salgsoppgaven.