SørVærøy , Tyvnesveien 20

Innholdsrik enebolig med fin beliggenhet. Stor garasje og garasje/uthus. Muligheter for å omregulere til fritidsbolig!

2 300 000

 • Prisantydning:

  2 300 000,-

 • Totalpris:

  2 371 492

Beregnet totalkostnad: 2 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 371 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  145 m²

 • Bruksareal:

  145 m²

 • Bruttoareal:

  162 m²

 • Byggeår:

  1953

 • Modernisert:

  2011

 • Gårdsnummer:

  14

 • Bruksnummer:

  292

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  225513132

 • Sist endret:

  31.03.2023 14:25

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 42%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 39%

  har bolig på over 120 kvm

 • 30%

  er barnefamilier

 • 33%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Finn.no: Visningstekst

Sammen skal vi sikre trygge visninger. Derfor gjennomfører vi visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen «Visningspåmelding» før visning, så finner vi en løsning som passer for deg.

Finn.no: Lokalområde

SørVærøy

Standard

Eldre bygning som opprinnelig er solid og fagmessig bygget etter datidens forskriftskrav og byggemåte. Boligen er rehabilitert og fremstår i god stand og utrustning.

Innvendige overflater:
Gulv: Keramiske fliser i alle rom i kjeller, belegg bad, laminat øvrige gulv. Flis på bad i garasje og epoxy industrigulv i garasje.
Vegger: Vegger med smartpanel, våtromstapet, plater malt og plater tapetsert. Hele garasjen er dekket med høyglans våtromsplater.
Himling: Himlingsplater, smartpanel m/int. spotter i de fleste himlinger.

Takstmanns beskrivelse enebolig:

Kjøkken: Innredning type Kvandal med int. hvitevarer. Moderne innredning av svært god kvalitet og utrustning. 2011/Opplyses ny innredning. Hvitevarer som følger med huset: Integrert oppvaskamaskin, integrert koketopp, integrert stekeovn, integrert dampovn, integrert side-by-side kjøleskap med isbitmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Baderom med baderomstapet vegger, belegg på gulv, himlingsplater. Dusjkabinett, wc, speilskap, dobbel servant i benk.
Selger opplyser at badet i 1. etg er oppgradert med folie, lagt på utsiden av våtromstapeten i mars 2022.

Toalettrom med smartpanel vegger, himlingsplater, parkett gulv. Veggmontert wc, servant i benk.

Vaskerom med malte plater vegger, ker. fliser gulv, himlingsplater. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel, v.v.bereder 300 liter.

Takstmanns beskrivelse garasje:

Dusj-/toalettrom: Baderomspanel vegger, keramiske fliser gulv, himlingsplater. Dusjkabinett, wc, servant i benk, speil. Int. spotter i alle himlinger.
Montert varmepumpe. Innlagt vann, rør i rør, samt avløp. Vinduer med isolerglass, tredør malt. Leddheiseport industri, isolert og med aut. Seriekoblede røykdetektorer. V.v.bereder 200 liter. Garasje av svært god kvalitet og utrustning.

Beliggenhet

Boligeiendom beliggende på SørVærøy med gangavstand til alle servicetilbud på stedet. Stedet har helikopterforbindelse med Bodø 2 ganger daglig.
Daglig fergeforbindelse med Bodø og Moskenes.

Bebyggelse

Omkringliggende bebyggelse med boliger rel. tett bebygget.

Areal

Kjeller: 40 kvm Bra.
1.etg: 59 kvm Bra.
Loft: 46 kvm Bra.

Følgende rom inngår i primærareal:
Kjeller: Gang m/trapp til 1.etasje, kjellerstue m/utg., vaskerom/garderobe og innredet rom 1. etasje: Vindfang, bad/wc, kjøkken, stue m/utg. terrasse. Loft: Gang m/trapp til 1.etasje, 3 soverom og toalettrom.

Areal garasje: 74 kvm bta. 70 kvm s-rom.
Inneholder: dusj/toalettrom
Inngangsparti m/verktøyrom og garasje er s-rom.

Areal uthus: 26 kvm bta. 24 kvm bra.

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Oppvarming

Elektrisitet. Montert varmepumpe. Varmekabler alle gulv kjeller.

Tomten

Flat lettere kupert og skrånende eiendomstomt som fremstår med opparbeidet hageanlegg, forøvrig gruset innkjøring med parkering og noe naturtomt. Solrik eiendom med vid utsikt utover stedet

Parkering

På gårdsplass, samt garasje.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 294 923 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 061 721 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 16 872 pr. år Renovasjonsavgift: kr. 6 738,76 Vannavgift: kr. 5 966,24,- Septiktømming: kr. 1 650,- Feiing og tilsyn: kr. 866,24,- Eiendomsskatt på eiendommen: kr. 1 650,-

Faste løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strømutgifter, bygg- og innboforsikring i tillegg til opplyste kommunale avgifter. Utgifter til strøm og forsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker. Frivillige kostnader som eksempelvis internett, TV, etc. er ikke oppgitt da disse er valgfrie for kjøper.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen bekrefter at det ikke er søkt om eller godkjent ferdigattest på eiendommen.
Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.
Tilbygg bolighus, oppføring av garasje og uthus er av nyere dato, og det må derfor søkes ferdigattest. Kjøper overtar avsvar og risiko vedrørende dette.

Utleie

Det er registrert en boenhet på eiendommen.
Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
Det er i følge kommunen ingen reguleringsplan for området. Kommuneplanens arealdel for Værøy kommune 2011-2021 er derfor gjeldene for området. Utfyllende bestemmelser og retningslinjer, Dato: 22.05.2012.
Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
Det er igangsatt arbeid med ny kommuneplan, men i følge Værøy kommune vil det ta litt tid, og den gamle planen er gjeldende inntil videre

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt
salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a.
Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på
kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg
er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for
budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på
Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til Partine.Green@partners.no eller SMS: 46 87 38 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og
videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også
skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Løsøre og tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Lov om hvitvasking

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Salgsbetningelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe
usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom. (1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende
kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon
av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tyvnesveien 20, Gnr. 14 Bnr. 292 i Værøy kommune

Oppdragsnummer

72-21-0157

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle
interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren &Partners avd Verdal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt fast pris på provisjon tilsvarende kr. 60 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.10.000,-, oppgjørshonorar kr.3.800,-, oppdragsgebyr kr.1.000,-, visning kr.3 000,- og markedsføringspakke kr. 15 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Utleggene omfatter utlegg restanser, utlegg kommunal info og sikringsobligasjon. Fotograf, takstrapport og energimerking kommer i tillegg. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket samtlige utlegg.  Alle beløp er inkl. mva.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer
informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.