Vuku , Bredingsberg 10, trinn 2

Vuku - Innflyttingsklare leiligheter med solrike balkonger. Heis. Garasje. Skjermet beliggenhet.

813 150 - 985 320

 • Prisantydning:

  813 150,-

 • Totalpris:

  2 733 072 - 3 306 972

 • Fellesutgifter:

  11 626,-

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  65 m²

 • Bruksareal:

  70 m²

 • Soverom:

  2

 • Gårdsnummer:

  140

 • Bruksnummer:

  45

 • Finnkode:

  296745394

 • Sist endret:

  26.08.2023 11:25

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 74%

  eier sin egen bolig

 • 78%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 59%

  har bolig på over 120 kvm

 • 21%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 25%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
102 2 1 66 m2 70 m2 813 150,-
103 2 1 76 m2 81 m2 985 320,-
202 2 2 66 m2 69 m2 913 230,-

Beskrivelse

Velkommen til Bredingsberg 10 Borettslag!

Etter et vellykket salg av trinn 1, er nå salget av trinn 2 i gang. 6 moderne leiligheter fra 70-80 kvm med skjermet og sentral beliggenhet i Vuku. Leilighetene vil ligge godt over bakkeplan, med egen garajseplass i kjeller. Direkte adomst med heis til leilighetens plan.

- 6 innholdsrike og moderne leiligheter.
- Sørvendte terrasser med gode solforhold.
- Egen garasjeplass til hver leilighet.
- Heisadkomst fra parkeringskjeller til leilighetene.
- Betong i etasjeskillerne.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Skjermet og rolig beliggenhet i Vuku sentrum.

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig med kvaliteter i henhold til leveransebeskrivelsen. Plantegninger og leilighetstegninger er illustrasjoner, og møblering og innredning kan ikke oppfattes som standard leveranse. Leveransebeskrivelsen i prospektet gjelder foran tegninger, illustrasjoner, brosjyrer og internettopplysninger

Beliggenhet

Her kan vi presentere innholdsrike og moderne leiligheter beliggende i Bredingsberg, Vuku sentrum. Kort gangsavstand til barnehage, SFO, barne og ungdomskole og dagligvarebutikk . Ca 15 km fra Verdal sentrum med offentlige kontorer, banker, forretninger, jernbane, etc. Beliggenheten er sentral med kort veg til det aller meste du trenger i hverdagen.  Her kan barn og voksne boltre seg i idrettsanlegg og andre gode muligheter for fritidsaktiviteter. Flotte turområder i nærheten. Vuku IL er et aktivt  idrettslag og kan tilby flere nivå i fotball. Er du interressert i jakt og fiske så bør det nevnes at Verdalselva er kjent for sine lakseforhold. Her er det muligheter for å få kjøpt fiskekort. Det er også store muligheter for å få kjøpe jaktkort på småvilt i fantastiske jaktterreng i nærheten.

Her er det lettvint og enkelt å bo. Et område i utvikling og et levende lokalsamfunn med engasjerte  innbyggere.

Felleskostnader

Fra kr. 6 874,- til kr. 7 848,- pr. mnd.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Fra kr. 10 508,- til kr. 12 251,- i henhold til dagens lånevilkår.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Utgifter til strøm og innboforsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker.

Avdrag fellesgjeld

Ut ifra dagens lånebetingelser vil avdrag fra 01.01.2028 være fra kr. 3 634,- til kr. 4 403,-.

Borettslag

Borettslag: Bredingsberg 10 Borettslag, Orgnr: 921784929

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er tilknyttet sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Ingen IN- ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld er pr. 26.01.22 fra kr. 1 897 350,- til kr. 2 299 080,-

14637974 8, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 26.01.2022: 2.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 55
Saldo per 26.01.2022: 16 066 000
Første termin: 01.01.2020 Neste avdrag: 01.01.2028 ( siste termin 01.07.2049 )

44841523335, Aasen Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 26.01.2022: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 479
Saldo per 26.01.2022: 13 432 531
Første termin: 01.01.2022Neste avdrag: 01.01.2032 ( siste termin 01.12.2061 )

Rentekostnader fellesgjeld

Fra kr. 3 953,- til kr. 4 790,- i henhold til dagens lånevilkår.

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper tegner egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse

Boligens areal

Bruksareal (BRA): Fra 69 m² til 81 m²
Primærareal (P-rom): ca. 66 m² til 76 m²
Sekundærareal (S-rom): ca. 3 m² til 5 m²

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

Tomt

Tomten disponeres av andelseierne i felleskap eller ev. i henhold til vedtekter.

Boder

Utvendige boder i tilknytning med parkeringskjeller.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i egen parkeringskjeller.

Byggemåte

For fullstendig byggebeskrivelse, se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 09.12.21. Følger vedlagt.

Oppvarming

Oppvarming med strøm.

Energimerking

Megler har inhentet energiattest for hver leilighet. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene pr. mnd.

Formuesverdi

Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Vuku sentrum med planID 1996004.
Kopi av forslag til ny plan kan fås utlevert hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 56 02 98 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Hvis eiendommen er ved avtaleinngåelsen fullført for mindre enn seks måneder siden, gjelder følgende; Selger opptrer i næring, og i samsvar med avhendingsloven § 2-11 stiller selger pålagte garantier etter bustandoppføringslova (boufl. §12.

Selger vil stille garanti for oppfylling av denne kjøpekontrakten i henhold til buofl. § 12. Garantien stilles i form av selvskyldnergaranti eller tilsvarende fra en finansinstitusjon som har rett til å tilby slik tjeneste i Norge.

Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Endringer/tilvalg som avtales etter at kontrakt er inngått, fører ikke til at garantisummen skal endres.

Dersom det ikke er reklamert ved utløpet av garantiperioden eller de reklamerte forhold er tilfredsstillende utbedret, bortfaller garantien automatisk på dato etter at garantitiden er utløpt.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjeselskapet eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer i aksjeselskapet, som gir aksjeeier leierett til en bestemt bolig.
Aksjeeierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av aksjeeierne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre aksjeeieres mislighold, eller der Boligaksjeselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Laget har dog begrenset pant for ubetalte fellesutgifter.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bredingsberg 10, trinn 2, 7660, Vuku, Gnr. 140 bnr. 45 orgnr. 921784929 i Verdal kommune

Oppdragsnummer

72-20-9001

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren &Partners avd Verdal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.