Ytterøy. , Øvresflata 29 D

Oppgradert 4-roms endeleilighet. Nærhet til ferjeleie og dagligvare. Svært gode sol- og utsiktsforhold.

950 000

 • Prisantydning:

  950 000,-

 • Totalpris:

  2 900 482

 • Fellesutgifter:

  6 957,-

Beregnet totalkostnad: 950 000,- (Prisantydning) 1 942 500,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 892 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 900 482,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  85 m²

 • Bruksareal:

  89 m²

 • Antall rom:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2016

 • Gårdsnummer:

  331

 • Bruksnummer:

  32

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  183090144

 • Sist endret:

  11.01.2023 09:11

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 62%

  eier sin egen bolig

 • 53%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 61%

  har bolig på over 120 kvm

 • 22%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Finn.no: Visningstekst

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger. Husk å lese salgsoppgaven før visning, da denne ikke lenger deles ut i papirform pga. generell smitterisiko.

Finn.no: Lokalområde

Ytterøy.

Standard

Tidsmessig og moderne leilighet med standard som fra byggeår.
De fleste bygningsdeler har en gjennomsnittlig levetid på 15- 40 år, fortløpende vedlikehold må derfor påregnes.

Innvendig overflater:
Gulv: Parkett og flis.
Vegger: Glatte plater og flis.
Himling: Folierte takplater.

Kjøkken

Kjøkken i leiligheten er fra 2016 . På gulv er det parkett, vegger har glatte plater og i himling er det malte glatte plater. Glassplate på vegg over benker.
Takhøy kjøkkeninnredning med folierte skrog og glatte fronter. Laminat benkeplater med et nedfelt oppvaskbeslag i stål.
Avsatt plass for kjøleskap. Integrert komfyrtopp, stekeovn,, oppvaskmaskin, Mekanisk avtrekksvifte over kokeplass.

Bad

Badet i leiligheten er fra byggeåret. Rommet har gulv med gulvvarme. Gulv er belagt med flis, vegger har flis og i himling er det folierte takplater.
Innredet med et gulvmontert wc, en foliert baderomsinnredning med en heldekkende servanttopp og et dusjhjørne med vendbare glassdører.
Plastsluk i gulv. Mekanisk avtrekk, tilluftspalte i dør.

Vaskerom

Vaskerommet i leiligheten er fra 2016 . Rommet har støpt gulv uten gulvvarme. Gulv er belagt med våtromsbelegg, vegger har våtromsplater og i himling er det himlingsplater. Innredet med skyllekar og uttak for vaskemaskin. Plastsluk i golv. Mekanisk avtrekk. Tilluftspalte i dør.

Tilstandsgrad 2

Innvendig > Radon
Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

Våtrom > sluk, membran og tettesjikt > Bad
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".

Beliggenhet

Leilighetsbygg beliggende på Ytterøy.
Bygget ligger like ved ferjeleiet og nærbutikken. Boligen ligger ca 8km fra Rampa med Cafe, pub og kiosk. Ytterøys nye Barne- og ungdomsskole som sto ferdig i 2018 ligger om lag 10km fra boligen.
Utsikt mot omkringliggende bebyggelse og sjøen

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

Areal

Bruksareal (BRA) ca 89 m2
Primærareal (P-rom) ca 85 m2
Sekundærareal (S-rom) ca 4 m2

Følgende rom inngår i primærareal:
Entre/gang, 3 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue

Følgende rom inngår i sekundærareal:
Bod.

Utstyr

Ventilasjon via balansert anlegg.
Aggregat er plassert på boden.

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Oppvarming

Oppvarming med strøm.

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med gruslagte gårdsplasser og plenbelagt hageareal.
Tomtens grunnareal: 847 kvm.

Parkering

På egen gårdsplass mellom byggene.

Borettslaget

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6496083

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 496 648 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 787 932 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Felleskostnader

6 957 pr. mnd. Felleskostnader kapitaldel kr. 3.478,- Felleskostnad driftsdel kr. 2.880,- Kabel TV / Internett kr. 599,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld Pr. 04.01.2023
Leilighetens andel fellesgjeld kr. 1.942.500,-
Borettslagets totale fellesgjeld kr. 26.805.000,-

Faste løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Utgifter til strøm og innboforsikring varierer ut fra personlig forbruk og ønsker.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 28.11.2016

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Detaljregulering Sundberga. Reguleringsbestemmelser. Vedtatt av Levanger kommunestyre i møte den 25.03.2015, sak 17/15.

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke/ Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsoppgavetekster

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 8.000 -, oppgjørshonorar kr 3.500 ,-, oppdragsgebyr kr. 1.000,-, markedsføringspakke kr. 15.000,- og visninger kr 1.750 , -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 20 900,-. Utleggene omfatter utlegg restanser, takstrapport, energimerking, utlegg kommunal info, innhenting info fra forretningsfører, eierskiftegebyr, sikringsobligasjon og fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dette.  Alle beløp er inkl. mva

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Velkommentekst til prospekt

Vi har gleden av å presentere denne oppgraderte 4-roms andelsleiligheten fra 2016 beliggende på vakre Ytterøy. Boligen ligger like ved butikk og ferjeleiet og har enkel adkomst fra Levanger. Her kan man nyte en bolig med god standard og vakkert utsyn året rundt!

Noen av boligens kvaliteter
•Leiligheten ligger i 1 etasje og har enkel adkomst.
•Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
•God standard med TG1 på alle vurderte rom.
•Tre gode soverom på hhv 12, 8,5, og 6,5m².
•Store vindusflater gir rikelig med lys og utsikt.
•Romslig baderom med bl.a boblebader og dusjhjørne.
•Eget vaskerom med utslagsvask.
•Åpent uteareal med vakker utsikt.
•Og mye mer!
 

Velkommen på visning!