Rissa , Høgsletta Boligpark- Minihus

Høgsletta boligpark- Minihus- KUN 1 IGJEN!- Få med El-bil lader på kjøpet!

1 790 000

 • Prisantydning:

  1 790 000,-

 • Totalpris:

  1 805 342

 • Fellesutgifter:

  1 007,-

 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  37 m²

 • Bruksareal:

  40 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Gårdsnummer:

  122

 • Bruksnummer:

  392

 • Finnkode:

  303361692

 • Sist endret:

  13.09.2023 13:25

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 67%

  eier sin egen bolig

 • 63%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 51%

  har bolig på over 120 kvm

 • 21%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 28%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
9f 1 37 m2 40 m2 1 790 000,-

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen

Området eies av Høgsletta Boligpark AS

Beliggenhet

Boligfeltet ligger midt i Rissa sentrum i det populære Årnset boligfelt. Høgsletta vil være en del av utvidelsen av Årnset. Dette gjør at eiendommen vil ligge i et godt etablert område.

Her vil man ha alle tjenester og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Med gangavstand til både idrettshall, legesenter
nyere barne- og ungdomsskole som blir betegnet som et flott lærested for barna. I tillegg har man også videregåendeskole og Fosen Folkehøyskole med fokus på bærekraftig- og økologisk utvikling.

I Rissa har man også et rikt tilbud til fritidsaktiviteter for barn og ungdom.

Kommunesenteret i Rissa tilbyr videre blant annet restauranter, flere kafeer, butikker og bakeri.

Og fra Rissa kan man også enkelt komme seg til Trondheim ved kollektivtransport. Fra kommunesenteret går det flere busser om dagen, samt hurtigbåt med avganger fra både Hysnes hurtigbåtkai i Hasselvika og fra kaia i Vanvikan.

Indre Fosen kommune, som resten av Fosen har også en meget variert natur som gir muligheter for et usedvanlig rikt friluftsliv innenfor korte avstander. Her fra Høgsletta Boligpark har man naturen rett utenfor ytterdøra. Om det er å gå en tur i skog og mark eller spenne på seg skiene på vinterstid.

Fra høyfjellsområdene i Skorven til fjæra ved fjorden er det et stort spenn i årstidsvariasjon, klima og frodighet. Her finnes fine utfartsterreng for langrenn og en alpinbakke ved Haugsdalen Skisenter.

Det er mange gode fiskevann og to lakseelver, Nordelva og Skauga. Langs fjorden og ved en del av vann finnes det flere fine badeplasser. I tillegg til dette har man unike fiskemuligheter i Strømmen og innsjøen Botn.
I Rissa har man også et område med en spennende fortid og historie. Dette gjelder da spesielt nonneklosteret på Rein og Kongsgården.

Et besøk til Råkvågs bryggerekke anbefales på det varmeste, spesielt på en varm sommerdag. I dag er det en rekke aktiviteter i Råkvåg, med museum, utstillinger, overnattingstilbud og bevertning. Museet Kystens arv i Stadsbygd er også verdt en titt om man vil lære om hvordan livet i Rissa og fosen var i tidligere tider.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt ca. 6 minihus på tomta.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på ca. 1710,3 kvm som eies av sameiet.

Utenomhusarealer

.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Oppdragsnummer

69-23-9001