Bjugn Sentrum , Rasmus Ekkerskards vei 36

Delikat og lekker halvpart av tomansbolig beliggende midt i Bjugn sentrum. Gangavstand til alt. 2 sov. Mye lagringsplass

3 190 000

 • Prisantydning:

  3 190 000,-

 • Totalpris:

  3 280 342

Beregnet totalkostnad: 3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 280 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  138 m²

 • Bruksareal:

  139 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2017

 • Gårdsnummer:

  25

 • Bruksnummer:

  129

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  318754203

 • Sist endret:

  07.09.2023 21:07

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 80%

  eier sin egen bolig

 • 53%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 44%

  har bolig på over 120 kvm

 • 50%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 33%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Boligen inneholder:
VF, gang, WC, 2stk soverom, bad, vaskerom, kino/omkledningsrom, stue og kjøkken.
I tillegg til utvendig bod.

Utstyr

- Fiber til tv og internett

Standard

Takstmanns overordnede faglige vurdering:
Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen
bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte
bygningsdeler i rapporten.

Kjøkken
Folierte skrog med slette fronter og laminert benkeplate. Plater på vegg over benkeplate.
Det er etablert mekanisk avtrekk i egen kanal gjennom yttervegg. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, Platetopp, Stekeovn, Ventilator, Kombiskap.

Bad:
Våtromsbelegg på gulv. våtromsplater på vegg. Takplater i himling.
Det er etablert plastsluk i dusjsonen. Sanitærutstyr: Dusjvegger av glass og dusjgarnityr på vegg, Vegghengt toalett, Innredning med servant.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt midt i sentrum av Bjugn. I Bjugn finner du skoler, barnehager, offentlig administrasjon og andre typer servicetilbud. Det ligger i dag to topp moderne barnehager i Bjugn, samt Botngård skole med klassetrinnene 1. til 10. klasse. Fosen Videregående skole finner du også her, som nylig har fått egen flyfaglinje. 

Fosenhallen er en moderne ishall med fullskala skøytebane. Curlingbane og ishockeybane som også kan benyttes til kunstløp. Det er også anlagt en kunstgressbane i midten hvor man kan spille fotball hele året.

Vegg i vegg med Fosenhallen har man Bjugnhallen som har et godt fritidstilbud innenfor ballidrett. Her ligger også Bjugn Svømmehall hvor badevannet holder behagelige 32 grader C. På gressbanen utenfor kan man spille fotball i sommerhalvåret.

Bjugn har en voksende sentrumskjerne i tillegg til flott og variert natur med bl.a. 40 fiskevann, Bjugnfjorden, fjell og vidder lett tilgjengelig. Lysøysund, Oksvoll og områdene langs Bjugnfjorden er attraktive områder for aktivt sjø- og friluftsliv i sommerhalvåret. Gjølga, Litj-Gjølga og Tjønnstua med servering, ski- og lysløyper er populære utfartsområder i vinterhalvåret. Bjugn byr i tillegg på en rik historie, og det er lagt ned mye tid og ressurser i å ivareta denne historien. Bl.a. finnes Møllnargården Bygdatun med naust, kvennhus og flere gamle bygninger fra forrige århundre.

Her har man har et godt og variert tilbud innen varehandel og man finner stort sett det man trenger. Ellers er det kort vei til Brekstad,  kun 13 km. Her ligger blant annet Ørland Hovedflystasjon. Det er organisert busstransport til Brekstad. Se AtBs hjemmesider for ruteopplysninger: www.atb.no.

Og man kommer seg lett inn til Trondheim via Kystekspressen med sine hyppige avganger  til og fra Trondheim på hverdager fra Brekstad havn. Båten har trådløs internett og strømtilgang som gjør det mulig å pendle til og fra Trondheim. Se AtBs

hjemmeside for mer informasjon: www.atb.no. Det er også daglige flyavganger fra Brekstad lufthavn til Oslo.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste kommunale avgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.
Frivillige kostnader som internett, kabel-tv, etc. er ikke oppgitt da disse er valgfrie for kjøper.

Felles bygningsforsikring med seksjon 1.

Sameie

Det er ikke opprettet noe fungerende sameie. Kun felles bygningsforsikring med seksjon 1.

Forsikring

Fremtind

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad - Totalvurdering av overflater: Avvik funnet: Det registreres også noe løs gulvbelegg mot vegg under sokkellist. Gulvbelegg som «buler» og ikke er limt mot overflater.

- Bad - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Vinylbelegget er lagt under klemring i sluk. Det gjøres oppmerksomt på at gjennomføringer av vann og avløp i gulvbelegget ikke er en anbefalt løsning og at dette må kontrolleres ofte. Det er våtromspanelet som fungerer som tettesjikt på veggene. Avvik funnet: Det registreres også noe løs gulvbelegg mot vegg under sokkellist. Gulvbelegg som «buler» og ikke er limt mot overflater.

- Pipe og ildsted: Avstand til brennbart materiale er ikke ivaretatt. Dette fra feierluke i pipe. Feieluke må ikke komme nærmere brennbart materialer enn 300 mm. Alternativt kan brennbart materiale tildekkes med ubrennbart materiale med forsvarlig brannmotstand, K1-A eller tilsvarende. Elementpipe fra byggeåret som er pusset og malt. Ingen riss,
sprekker eller avvik avdekket på pipeløpet. Ildsted ble ikke funksjonstestet. Det er foretatt en visuell kontroll av synlige deler av pipemur i boligen og utvendig over tak.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
"Ja, kun av ufaglært / egeninnsats: Bygd på terrasse og gjerde i 2022"

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 139 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 139 kvm.
Primærrom: 138 kvm.
Sekundærrom: 1 kvm.

Følgende rom er oppgitt som primærrom: VF, gang, WC, 2stk soverom, bad, vaskerom, kino/omkledningsrom, stue og kjøkken.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Utvendig bod:
Sportsbod:
Bruksareal: 14 kvm
Sekundærrom: 14 kvm.

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Sportsbod.

Det gjøres oppmerksom på at walk-in-closet er søkt og godkjent til kommunen som disponibelt rom.
Disponibelt rom er ikke å anse som oppholdsrom.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Areal: 520 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Utendørs biloppstillingsplass ved seksjon 1 (naboen over) sin carport.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig oppført i trekonstruksjoner over støpt grunnmur. Utvendig er boligen bekledd med liggende trekledning, og de overflater som ikke er bekledd er av plass-støpt betong. Vinduer er gjennomgående fra byggeår, trekarmer med 2- og 3-lags glass. Takkonstruksjoner har saltaksform.

Se ellers vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 23.03.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk via panelovner/ varmekabler.
Vedovn.
Ventilasjon: Balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 417,48 pr. år Inkluderer: Vann: kr.6080,- Kloakk rens: kr.5820,- Feiing: kr.470,- Renov. nabodeling 660/140l: kr.4615,- Nabosamarbeid: kr.-692,52,- Kommunal andel renov.: kr.125,-

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 808 330 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 909 987 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplan med planID 16270123, vedtatt 20.12.2013, er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

2016/429517-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
13.05.2016
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/2

Kopi av tinglyste erklæringer og heftelser kan ses ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Det er privat vei over gnr.25 bnr.128, gnr.25 bnr.145, frem til eiendomsgrense. Det er ikke tinglyst veirett over disse gårds- og bruksnumrene.

Tilbehør

- Hvitevarer på kjøkken medfølger salg.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 47 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Rasmus Ekkerskards vei 36, 7160, Bjugn, Gnr. 25 bnr. 129 snr. 2 i Ørland kommune
Ideell andel av sameiet: 1/2

Oppdragsnummer

69-23-0087

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Fosen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.