Stadsbygd sentrum , Valsåmyra 11

Lys og fin leilighet beliggende midt i Stadbygd Sentrum. 2.etasje. Romslig veranda. Gangavstand til butikk

1 790 000

 • Prisantydning:

  1 790 000,-

 • Totalpris:

  1 843 742

 • Fellesutgifter:

  1 700,-

Beregnet totalkostnad: 1 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 44 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 53 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 843 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  54 m²

 • Bruksareal:

  57 m²

 • Etasje:

  2

 • Antall rom:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2010

 • Gårdsnummer:

  13

 • Bruksnummer:

  117

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  302898103

 • Sist endret:

  12.05.2023 13:56

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 74%

  eier sin egen bolig

 • 53%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 65%

  har bolig på over 120 kvm

 • 22%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 34%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Boligen inneholder:
2.etasje: VF/gang, bad, soverom, stue, kjøkken og bod.

Utvendig Sportsbod og garasje.

Standard

Takstmanns overordnede faglige vurdering:
Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte
bygningsdeler i rapporten.
Kjøkken
Heltre skrog med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er etablert mekanisk avtrekk i egen kanal gjennom tak. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, Platetopp, Stekeovn, Kombiskap, Ventilator. Ved stikkprøvekontroll med fuktindikator på erfaringsmessig utsatte steder ble det ikke registrert negative fuktindikasjoner. Kjøkkenet vurderes å være i bruksmessig god stand med normal bruksslitasje. Hvitevarer ble ikke funksjonstestet.
Det bemerkes at automatisk vannstopper og komfyrvakt ikke er etablert. Anbefales etablert som et sikkerhetstiltak.TG 2 på dette.

Bad
Flis på gulv og vegg, takplater i himling. Sentralt avtrekk med tilluft fra tilstøtende rom. Sanitærutstyr: Dusjvegger av glass og dusjgarnityr på vegg, Gulvmontert toalett, Innredning med servant, Opplegg for vaskemaskin (Kran og avløp). Det bemerkes løs/hullete silikon i dusjsonen. Det anbefales å gå over silikon på bad.

Øvrige rom som stue, gang og soverom er besiktiget uten vesentlige avvik av det man kan forvente av alder og normal bruksslitasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger midt i Stadsbygd sentrum med gangavstand til alle fasiliteter bygda har å by på som butikk, skole, barnehage m.m.

Skulle man lengte etter å være urban med café og shopping så er det kort vei til både ferje og hurtigbåt som kan da deg med inn til Trondheim.  Det er flere bussavganger fra Stadsbygd til Trondheim hver dag.

Eiendommen ligger ca. 7 km fra Rørvik ferjekai hvor man har flere ferjeavganger i timen mot Flakk og Trondheim.  Ønsker man å ta turen til Rissa, er det ca. 15 min med bil.  Det er gode tilbud på kollektivtrafikk inn til byen og videre ut på Fosen. Stadsbygd kan by på to nærbutikker (Coop Marked og Bunnpris), 2 frisørsalonger, restaurant, skole med trinnene 1. til 10. klasse samt 3 barnehager.

Rissa kommune har vært arena for mange historiske begivenheter, ikke minst på kongsgården og nonneklosteret på Rein. Driftige rissværinger og staværinger dro på lofotfiske med Åfjordbåter, og la grunnlaget for fylkesmuseet Kystens Arv på Stadsbygd. Museet Kystens Arv ligger sør-vendt og vakkert ned mot fjæresteinene i Stadsbygd. Dette er et av landets fineste museer, med eget aktivt båtbyggeri, historisk rosehage, restaurant med uteservering, restaurert prestegårdshage fra 1700-tallet, åpent museumstun og har en av landets største samlinger med klinkbygde råseglbåter. Utstillingen «Lofotdrifta» tar utgangspunkt i sjøturene fra Trøndelag slik de ble skildret av Johan Bojer i hans spel som fremvises hvert 3 år i amfiet ved museet. Kunnskapsrike guider viser deg rundt i utstillinga «Lofotdrifta», i naustene og inn i båtbyggeriet, der du kan se de dyktige båtbyggerne i arbeid. I Prestelva kan du ro med tradisjonelle prammer, og flinke høvedsmenn tar deg med ut på sjøen i de største båtene for å segle.

Rissa kommune har en meget variert natur som gir muligheter for et usedvanlig rikt friluftsliv innenfor korte avstander. Fra høyfjellsområdene i Skurven til fjæra ved fjorden er det et stort spenn i årstidsvariasjon, klima og frodighet. Her finnes fine utfartsterreng for langrenn  ved Granlund og en alpinbakke ved Haugsdalen Skisenter. Det er mange gode fiskevann og to lakseelver, Nordelva og Skauga. Langs fjorden og ved en del av vatna finnes fine badeplasser.  Flotte turområder finner man inni Berga i området rundt Skyråsen på Stadsbygd

Felleskostnader

1 700 pr. mnd.

Felleskostnader dekker bl.a.: Renter og avdrag fellesgjeld, felles strøm, vedlikehold bygg/heis, felles forsikringer, brøyting og strøing, beplantning, div. honorarer, etc.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, bygg- og innboforsikring og kommunale avgifter i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Andel formue

kr. 10 721 pr 31.12.2022

Sameie

Sameie: EIERSEKSJONSSAMEIET SENTRUMSBYGG 1 STADSBYGD, Orgnr: 996922707

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ingen vedtatte/foreslåtte arbeider pr. idag.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Sameiet er ikke medlem av sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.
Sameiet praktiserer ikke IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen felles lån, det forrige lånet hadde siste termin april 2023.

Forsikring

Eika Forsikring Polisenummer: 4093974

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2022 skal godkjennes på årsmøte 15.05.2023, det foreløpige regnskapet viser et overskudd på kr.41.967,20.-
Overskuddet ble overført til egenkapital.
Sum egenkapital pr. 31.12.2022 var kr.337.849,75,-

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det ikke krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt.
Se husordensreglene for mer info om dyrehold.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

- Bad - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Det gjøres oppmerksom på at tekking (membran og mansjetter) ikke er kontrollerbare i forhold til riktig utførelse og hvor mange lag som er påført fordi dette bare kan gjøres ved å demontere fliser. Denne type destruktive undersøkelser blir aldri foretatt ved en tilstandskontroll for boligsalg. Det forutsettes/forventes at bruk av tett membran er benyttet som fuktsikring bak og under flis. Ingen symptomer på svikt i tettesjikt ble avdekket. TG 2 er gitt med bakgrunn i alder på fuktsikringen. Smøremembran haren naturlig aldringsprosess i form av kjemisk uttørking. Normal forventet levetid på smøremembran er 10-20 år. Ved å etablere dusjkabinett vil badet kunne vare i flere år enn den antatte gjenstående levetiden. Det anbefales å etableretett dusjkabinett.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
"Bygging av nye boliger"

-Tilleggskommentar
"Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig."

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 54 m².
Sekundærrom: 3 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: VF/gang, bad, soverom, stue og kjøkken
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom

Garasje:
Bruksareal: 23 m².
Sekundærrom: 23 m².

Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Sportsbod og garasje.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se kart.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 467 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal, i tillegg til gnr.13 bnr.117, eier Sameiet gnr.13. bnr.118. Her er garasjeanlegget oppført.

Garasje / Parkering

Seksjonen har stedsvarig bruksrett til garasje og bod i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje i bygget. Utvendig kledd med trepanel. Saltak tekket med takstein. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon om boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.02.2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Hvor ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Offentlig myndighet kan i disse tilfeller vurdere ulovlighetsoppfølging, for å få brakt byggetiltakene i samsvar med godkjent søknad/lovens krav.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk via panelovner/ varmekabler. Varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 130,97 pr. år Inkluderer: Vann fra Stadsbygd vassverk: ca. kr.3 545,21,- Avløp: kr.4 142,- Eiendomsskatt: kr.1 120,- Renovasjon: kr.3 323,76,-

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 400 010 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 440 037 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser for Søndre del av Valsåområdet, ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er planlagt bygging av 34 leiligheter og 5 kjedet eneboliger på naboeiendommen gnr.13 bnr. 70.
Kart og bestemmelser ved detaljregulering følger som vedlegg til salgsoppgave.
Tegninger som viser prosjektet kan sees på finn-kode: 285587079.

For ytterligere informasjon om regulering, ta kontakt med Indre Fosen kommune.

Offentlige planer

Nabovarsel angående rivning av Stadsbygd Eldresenter som er nærmeste nabo til Sameiet. Informasjon pr. 24.mars 2023 til beboerne er vedlagt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

2010/72523-2/200  Seksjonering  
29.01.2010
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 572/4870

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp med private stikkledninger.
Det er privat vann fra Stadsbygd vassverk.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 47 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Valsåmyra 11, 7105, Stadsbygd, Gnr. 13 bnr. 117 snr. 7 orgnr. 996922707 i Indre fosen kommune
Ideell andel av sameiet: 572/4870

Oppdragsnummer

69-23-0032

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Fosen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.