Trondheim , Innherredsveien 61C

Tiltalende og skjermet 2-roms selveier med god standard. Takterrasse og bakgård. Parkeringskjeller.

2 840 000

 • Prisantydning:

  2 840 000,-

 • Totalpris:

  2 920 019

 • Fellesutgifter:

  3 460,-

Beregnet totalkostnad: 2 840 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 840 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 80 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 920 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  49 m²

 • Bruksareal:

  49 m²

 • Etasje:

  1

 • Antall rom:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2003

 • Gårdsnummer:

  411

 • Bruksnummer:

  263

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  304467307

 • Sist endret:

  30.11.2023 12:37

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 52%

  eier sin egen bolig

 • 73%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 90%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 75%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 10%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Innhold

Selveierleilighet tilhørende Sameiet Hermetikken beliggende på lademoen, Trondheim kommune.

Leilighet beliggende i byggets 1. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles svalgang. Leiligheten har callinganlegg.
Leiligheten består av: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.
Luftebalkong på stue.

Leiligheten disponereren bod i kjeller oppmålt til ca 8 m².
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje.

Standard

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår, Kjøkkenrammen og kjøleskap er fra byggeår, selger opplyser å ha malt rammen og kjøpt nye fronter for et par år siden. Vifte på kjøkken opplyst skiftet nylig. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.Integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap med fryser.Frittstående oppvaskmaskin. Ventilator i overskap som drives av separat aggregat.Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. Gulvflater belagt med laminat. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Bad
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med laminat.
Vegg- og himlingsflater i malte flater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Beliggenhet

Boligen har utmerket beliggenhet! Buran, som ligger nord for Møllenberg og Rosenborg og vest for Bakkaunet, består hovedsakelig av mur- og teglsteinsgårder fra tidlig 1900-tallet og er i ferd med å bli et av Trondheims mest populære boområder. Den sentrumsnære beliggenheten og gangavstanden til både Solsiden og bykjernen tiltrekker mange unge førstegangsetablerere samt eldre som vil tilbake til en enklere hverdag. Her bor du svært sentralt men samtidig skjermet, i skillet mellom urbane Buran og fredelige Rosendal - og boligen gir deg det beste av begge verdener.

Buran er et område i konstant utvikling, og kan per nå by på spennende restauranter og barer - Taqueros, Ladejarlen, Thuy og Mellomveien for å nevne noen. Flere søndagsåpne butikk er innen gangavstand, det er også en døgnåpen Shell 7-Eleven. Ca. 6 minutters gange til hyggelige Solsiden har man et bugnende utvalg av dagligvare, klesbutikker, apotek, bakeri, flere treningssentre, vinmonopol, flotte restauranter og kaféer på dagtid, og muligheten for et flott uteliv på kveldstid. I motsatt retning finner man Sirkus Shopping med en gangavstand på ca 15 minutter.

Rett over gaten fra Buran finner man vakre Lamoparken som har vært gjenstand for oppgraderinger de siste årene. Her finner man blant annet en vakker fontene, lekeapparater for de minste og benker for avslapping. Lamoparken er et populært oppholdssted på varme sommerdager - sommerstid benyttes parken bl.a. under Olavsfestdagene med musikk og folkeliv. Buran ballplass ligger innen gangavstand og byr på fotballbane og parkområde. I tillegg er det få minutters gange til den nye parken i Strandveien med basketballbane og lekeapparater.

Man er også en kort sykkeltur (10 min) unna badeplasser på Ringvoll, Lade og da særlig Korsvika, samt fine turmuligheter på Ladestien. Kristiansten Festning ligger kun 10 minutters gange fra leiligheten og tilbyr kanskje byens beste rekreasjonsområder.

Innherredsveien, som skiller Buran og Lademoen, er over lengre tid forsøkt å gjøre mindre trafikkert. I første omgang ble mye av trafikken lagt til Strindheimtunellen da den ble bygd. I 2017 ble det igangsatt prøveprosjekt om endring av Innherredsveien til miljøgate. Gjennomgangstrafikk i Rosendalkrysset er stengt for alle kjøretøy med unntak av buss, taxi og moped, og fartsgrensen er senket. I tillegg er det bygget en utvidet sykkeltrasé med to felt og lyskryss for syklister. Dette medfører til en langt mer behagelig hverdag på Buran og et hyggeligere byliv.

Gode kollektivmuligheter i umiddelbar nærhet med hyppige bussavganger fra Buran og Rosendal til alle kanter av byen. Her stopper nr. 6, 7, 9, 18, 22, 36, 37, 38, 63, 66, 98 og 138 samt Flybussen til Værnes. I tillegg tar nr. 4 deg til Lade fra Strandveien eller Biskop Sigurds gate. Studiesteder som NTNU, BI, St. Olavs Hospital og Dronning Mauds Minne er kun en kort sykkeltur unna.

Sykkelavstand til kjente studiesteder fra leiligheten:
Dronning Maud ca. 1,4 km
BI Trondheim ca. 1,6 km
Høyskolen Kristiania | Trondheim ca. 1,7 km
NTNU Gløshaugen ca. 2,5 km
NTNU Kalvskinnet ca. 2,6 km
NTNU St. Olavs ca. 2,8 km
NTNU Elgeseter ca. 3,4 km

Felleskostnader

3 460 pr. mnd. Inkluderer: Parkering: 210,- Fremtidig vedlikeh. 888,- Renhold: 150,- Felleskostnader: 1.532,- Internett: 321,- Kabel-tv: 359,-

Felleskostnadene dekker bl.a.: Honorarer, drift og vedlikehold, forsikringer, felles energi/fyring, andre driftskostnader, etc.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter og kommunale avgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Andel formue

33 773

Sameie

Sameie: Sameiet Hermetikken, Orgnr: 986296247

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen felles lån.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1113525

Regnskap

Regnskapet for 2022 viser et underskudd kr.-50 497.
Driftsinntektene er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak innbetaling ifm.
vedlikehold. Driftskostnadene er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak større vedlikehold.
Egenkapitalen i sameiet utgjorde pr. 31.12.2022 kr.1 029 729,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt i følge sameiets husordensregler. Se vedlagte husordensregler for mer informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Våtrom - Bad
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
- Fallforhold (gulv)

Kjøkken
- Varmtvannsbereder
- Vannrør
- Innredning

Øvrige rom
- Innerdører

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utoverdet som er inkludert i andre rom)
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Hovedstoppekran

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
"Er mulig/tilbud om å få installert i kjeller."

- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
"Nylig revet bygg ved siden av, og planer om bygging av miljøpark i innherredsveien."

- TILLEGGSKOMMENTAR
"Informasjon om postnr. fra megler er feil. riktig postnr. er :7043
Samler seg smeltevann på noen områder i p-kjeller om vinteren."

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller oppmålt til ca 8 m². Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje. Det er takstbransjens retningslinjer for arealmåling som er lagt til grunn, og rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige. Diverse rørsjakter (med utforinger) er medregnet i boligens bruksareal, basert på takstbransjens retningslinjer for arealmåling

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Areal: 463 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Seksjonen disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2003. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje.
Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og fasader av murpuss. Etasjeskillere av betong. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Se ellers vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 10.06.2004 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 232 pr. år Basert på termin 4 av 4 i 2022.

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at avgiftene varierer som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 828 786 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 983 629 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanens arealdel er avsatt til Bybebyggelse - Nåværende.

Eiendommen ligger i et regulert område,  Reguleringsplan med planID r0335c Plannavn Innherredsveien 61 og Frostaveien 4 , vedtatt 26.03.1998, er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.
5001 r20190002 Innherredsveien, fornying, planprogram Ta kontakt med Trondheim kommune for ytterligere informasjon om regulering.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
2003/23813-1/107 SEKSJONERING TINGLYST
05.11.2003
SNR: 3
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 48/1406
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 8,10,12,13,14,16,17,18,21,25,26 og 27

2017/546171-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST
24.05.2017 21:00
SNR: 3
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 48/1452
Endring av tegninger
Endring av sameiebrøk

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 5001-411/88
i eiendomsrett

2002/23847-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
28.11.2002
OVERFØRT FRA: 5001-411/263
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:1-27
Bestemmelse om adkomstrett
Rett til bruk av felles gårdsplass og felles parkering
OVERFØRT FRA: 5001-411/263

Rettigheter på 5001-411/88
i eiendomsrett
2003/23814-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
05.11.2003
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:1 - 7
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:9
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:11
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:15
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:19
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:20
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:22
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:23
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:24
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:26
:Knr:5001 Gnr:411 Bnr:263 Snr:27
Eksklusiv vederlagsfri rett til parkeringsplass
i underjordisk parkeringskjeller.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Trondheim kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 94 24 02 79 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Innherredsveien 61C, 7068, Trondheim, Gnr. 411 bnr. 263 snr. 3 orgnr. 986296247 i Trondheim kommune
Ideell andel av sameiet: 48/1452

Oppdragsnummer

67-23-0140

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.