Meråker , Storbrenna 49

Stor fritidstomt med svært gode sol- og utsiktsforhold | Endebeliggenhet i populære Fagerlia | Ski in/ski out

990 000

 • Prisantydning:

  990 000,-

 • Totalpris:

  1 016 092

Beregnet totalkostnad: 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 26 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 016 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Bruksareal:

  1 m²

 • Antall rom:

  1

 • Gårdsnummer:

  49

 • Bruksnummer:

  1014

 • Finnkode:

  305307293

 • Sist endret:

  30.05.2023 10:48

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til populære Fagerlia og denne flotte fritidstomten. Tomta er på hele 1250 kvm og ligger skjermet og meget fint til på enden av feltet med svært gode sol- og utsiktsforhold. Det er bilvei frem til tomta og mulighet for å legge inn strøm og offentlig vann/avløp. Det er ski-in/ski-out til Meråker Alpinsenter.  Dette er den siste tomta i en ferdig etablert del av feltet, slik at man slipper byggeaktivitet rundt hytta.

Reguleringsplan åpner for totalt bebygd areal på tomta på opp til 250 kvm, så her har man mange muligheter.

Beliggenhet

Fagerlia er et godt etablert hytteområde i Meråker. Hyttefeltet ligger like ved Meråker Alpinsenter med tilhørende fasiliteter.  Meråkers kjente løypenett for langrenn starter i Fagerlia, og sprer seg innover fjellet. Her er det uante muligheter for en skitur eller andre turvarianter. Uansett om det er fjellet som lokker eller treningsløyper. På sommerstid er det fine turløyper som kan benyttes både for gående og syklende. Gapahuker er plassert ut flere steder slik at det er turmål for alle aldersgrupper og ambisjonsnivå. Meråker kan også by på Rypetoppen klatrepark, hesteridning, hundespann mm. For jakt- og fiske interesserte er det også svært gode muligheter i området.

Noen sentrale avstander:
40 min (Værnes Lufthavn)
1 t 15 min (Trondheim)
1 t 25 min (Levanger)
30 min (Storlien)
1 t 15 min (Åre)
8-10 min (Rema 1000 og Extra)

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utdrag fra Detaljregulering for Fagerlia Hyttefelt 6:

§3.1.2 Tomteutnyttelse
Maksimal tillatt tomteutnyttelse skal beregnes både i forhold til prosentvis andel bebygd areal på tomta angitt som %-BYA og summen av bruksareal BRA. Som bebygd areal regnes fritids- bolig, uthus/ anneks/ garasje, åpent overbygget areal og parkeringsareal på bakke (18 m2 per bilplass). I bruksareal inngår i tillegg måleverdige areal i alle etasjeplan, jfr. måleregler i teknisk forskrift. Maksimal tillatt bebygd areal %-BYA = 30 % for alle tomter innen felt 6.1 - 4. Der ikke annet er spesielt angitt er maksimal tillatt BRA er 250 m2 for utbygging på tomtene med en bruksenhet. Maksimum bebygd areal for uthus/ anneks/ garasje er BYA = 50 m2 for tomter med en bruksenhet og maksimum BYA 30 per enhet ved flere enheter.

Det gjøres oppmerksom på at tomta selges med byggeklausul om at det skal kjøpes byggesett fra Neo Hytter AS.

Heftelser

Bestemmelse Om Tilbakekjøpsrett/Gjenkjøpsrett - Tinglyst dato 11.02.19:
Dersom bygging ikke er igangsatt innen 5 år fra undertegnelse av kjøpekontrakt.
Meraker Brug har bekreftet at de kan gi 2 år forlenging av denne klausulen, dersom kjøper ønsker det. Konf. megler for ytterliggere info