Damtjønna , Svartåsvegen 7

Nyoppført og lekker fritidsbolig med høy standard og attraktiv beliggenhet | Gode solforhold | Skjermet | 5 sov | 2 bad

4 990 000

 • Prisantydning:

  4 990 000,-

 • Totalpris:

  5 014 992

Beregnet totalkostnad: 4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 750,- (Dokumentavgift) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 24 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 014 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Bruksareal:

  142 m²

 • Antall rom:

  6

 • Soverom:

  5

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  24

 • Bruksnummer:

  80

 • Finnkode:

  276083383

 • Sist endret:

  14.08.2023 12:33

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Kjerne er delt i to på tvers; en oppholdsdel og en funksjonsdel adskilt med en skyvedør. Oppholdsdelen har stue- og kjøkkenløsning med åpen himling, store glassflater, og samtidig lun og koselig. Resten av hytta fyller soverom, bad, bod, vaskerom og badstu.
Over funksjonsdelen er det hems med god takhøyde som fyller soverom, stue og bod.

Standard

Et eksklusivt, kvistfritt furupanel som er ferdig behandlet med hvit voks. Heltregulv i furu, behandlet med lys hardvoksolje i brede planker.

Smale vindusrammer maksimerer utsikt, lysinnslipp og nærhet til naturen. Eksklusive designvinduer med 3-lags energiglass.

Utvendig kledning i malmfuru med jernvitrol og et moderne tretak i slett uttrykk.

Bærende konstruksjoner, vegg og takverk.

Beliggenhet

Damtjenna hyttefelt ligger svært fint til på idylliske Selbustrand i Selbu. Det er sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden på sommerstid. Området er svært snøsikkert med normalt sett stabile snøforhold frem til mai. Gjennom hyttefeltet er det fantastiske langrennsløyper som henger sammen med løypenettet på Selbuskogen skisenter. Her kan du gå på ski rett fra hytta og nyte korte eller lange turer i fint og variert terreng. På sommerstid kan du nyte late dager på stranda ved Selbusjøen, gå turer i fjellet eller sykle på de mange oppmerkede turløypene. I tillegg er det uante muligheter for deg som er glad i å prøve fiskelykken i gåavstand fra hytta. Hyttefeltet har helårsvei som brøytes og strøs på vinteren. Det er innlagt både strøm, vann og kloakk slik at man har tilgang til alle fasiliteter.

Avstander:

Damtjønna hyttefelt ligger svært tilgjengelig til slik at man får brukt hytta mye og slipper å stå i kø for å komme seg til hytta:
- 1 time fra Trondheim
- 30 minutter fra Værnes
- 35 minutter fra Hommelvik
- 1 time og 15 minutter fra Levanger
- 1 time og 50 minutter fra Steinkjer
- Saaslia alpinsenter ligger ca. 3 km fra hyttefeltet.
- Nærmeste dagligvarebutikk og bensinstasjon ligger i Innbygda, ca. 9,7 km fra hyttefeltet
- Tømra Pizza og Grill ligger ca. 5 km unna.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm bygg- og innboforsikring i tillegg til avgift fra Inherred renovasjon. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Boligens areal

Bruksareal: 142,40 kvm

1. etasje:
Bruksareal: ca. 118,4 kvm.
Primærrom: ca. 115,2 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, tre soverom, stue/kjøkken, vaskerom, to bad og badstue.
Sekundærrom: ca. 3,2 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Loftetasje:
Bruksareal: ca. 24 kvm.
Primærrom: ca. 21,4 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue/Tv-stue, gang og to soverom.
Sekundærrom: ca. 2,6 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Tomt

Areal: 1 047 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplass på egen tomt.

Byggemåte

Boligene er oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og TEK17. For detaljert byggebeskrivelse vises til vedlagte tegninger.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 06.07.2022. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler på bad og vaskerom. Balansert
ventilasjon.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen. Konferer megler dersom dette er ønskelig.

Kommunale avgifter

Ikke kommunale avgifter på denne eiendommen. Kun Innherred renovasjon.

Årsgebyr renovasjon: Kr. 1430,-

Se punkt vei/vann/avløp for øvrige avgifter.

Formuesverdi

Ingen eiendom funnet da eiendommen enda ikke er tatt i bruk.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Reguleringsbestemmelser for Damtjønna hyttegrend datert 26.05.2020, følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1926/900129-1/66  Bestemmelse om gjerde  
05.02.1926 
Overført fra: 5032-24/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/515-1/66  Jordskifte  
09.02.1968 
AV UTMARK
Overført fra: 5032-24/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/6244-1/66  Jordskifte  
17.12.1998 
Overført fra: 5032-24/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/7112-1/66  Rettighet  
20.12.2001 
Rettighetshaver:Peder Morset Folkehøgskole  
Lnr: 5882862
LEIE AV AREAL
Rammeavtale for leie av grunn til skiløyper og turveger med
lysanlegg i 40 år med rett til forlengelse, uten vederlag.
Overført fra: 5032-24/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/1095-2/66  Best. om adkomstrett  
04.03.2004 
rettighetshaver:Knr:5032 Gnr:24 Bnr:36  
Overført fra: 5032-24/6
Gjelder denne registerenheten med flere

Kopi av tinglyste erklæringer og heftelser kan ses ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp.

Det er felles vannforsyning for hele hyttefeltet og avløp er til flere mellomstore renseanlegg.

Pr. år er satsene pt.       
Vann kr. 2687,50,-               
Avløp kr. 2812,50,-              

Satsen har vært uendret de siste 2 årene og det må påregnes en økning i takt med KPI.
 
Hver hytte må også betale en fast veiavgift for 1 bil. Det er etablert en automatisk bomløsning med fotogjenkjenning av reg.nr.  Alle passeringer blir registrert. (Norgesbom/YouPark)

Årlig kostnad bomvei er pt. kr. 1850,- for en bil. ( ½ pris for bil nr. 2 pr. hytte. )

Brøyting og vedlikehold av stikkvei inn på tomta bekostes av tomteeier.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 51 61 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt  til megler og opplysninger innhentet fra kommunen,  eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder.  Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen  godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Da boligen er nylig ferdigstilt så er det ikke innhentet tilstandsrapport fra takstmann.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese  gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Svartåsvegen 7, 7584, Selbustrand, Gnr. 24 bnr. 80 i Selbu kommune

Oppdragsnummer

67-22-0202

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.