Selbustrand , Svartåsvegen 12

Romslig og solrik fritidstomt i svært attraktive Damtjønna Hyttefelt | Bilvei frem til tomta | Flott utsikt | Skjermet

560 000

 • Prisantydning:

  560 000,-

 • Totalpris:

  575 342

Beregnet totalkostnad: 560 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 560 000,-)) -------------------------------------------------------- 15 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 575 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hyttetomt

 • Eierform:

  Selveier

 • Gårdsnummer:

  24

 • Bruksnummer:

  81

 • Finnkode:

  305310796

 • Sist endret:

  30.05.2023 10:47

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Svartåsvegen 12! En romslig og solrik fritidstomt i et meget attraktivt hytteområde. Tomten er på nesten 1 mål og ligger skjermet og fint til med gode solforhold og flott utsikt. Det er bilvei frem til tomta. Vannledning og strømkabel ligger like inntil tomtegrense. Avløpsledning/-anlegg ligger også i nærheten av tomta.

Reguleringsplan åpner for totalt bebygd areal på tomta på opp til 250 kvm, så her har man mange muligheter. Uthus kan ha et bebygd areal på opp til 50 kvm og anneks kan bygges på opp til 30 kvm.

Beliggenhet

Damtjenna hyttefelt ligger svært fint til på idylliske Selbustrand i Selbu. Det er sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden på sommerstid. Området er svært snøsikkert med normalt sett stabile snøforhold frem til mai. Gjennom hyttefeltet er det fantastiske langrennsløyper som henger sammen med løypenettet på Selbuskogen skisenter. Her kan du gå på ski rett fra hytta og nyte korte eller lange turer i fint og variert terreng. På sommerstid kan du nyte late dager på stranda ved Selbusjøen, gå turer i fjellet eller sykle på de mange oppmerkede turløypene. I tillegg er det uante muligheter for deg som er glad i å prøve fiskelykken i gåavstand fra hytta. Hyttefeltet har helårsvei som brøytes og strøs på vinteren. Det er mulighet for å få innlagt både strøm, vann og kloakk slik at man får tilgang til alle fasiliteter.

Avstander:

Damtjønna hyttefelt ligger svært tilgjengelig til slik at man får brukt hytta mye og slipper å stå i kø for å komme seg til hytta:
- 1 time fra Trondheim
- 30 minutter fra Værnes
- 35 minutter fra Hommelvik
- 1 time og 15 minutter fra Levanger
- 1 time og 50 minutter fra Steinkjer
- Saaslia alpinsenter ligger ca. 3 km fra hyttefeltet.
- Nærmeste dagligvarebutikk og bensinstasjon ligger i Innbygda, ca. 9,7 km fra hyttefeltet
- Tømra Pizza og Grill ligger ca. 5 km unna.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Reguleringsbestemmelser for Damtjønna hyttegrend datert 28.05.2021, følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det gjøres oppmerksom på at tomta selges med byggeklausul om at det skal kjøpes byggesett fra Neo Hytter AS.