Selbustrand , Ringvegen 20

MÅ SEES! Eksklusiv nyoppført fritidsbolig med svært høy standard og fantastisk beliggenhet | Under 1 time fra Trondheim

5 390 000

 • Prisantydning:

  5 390 000,-

 • Totalpris:

  5 405 842

Beregnet totalkostnad: 5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 500,- (Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi kr. 580 000,-) -------------------------------------------------------- 15 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 405 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Bruksareal:

  150 m²

 • Antall rom:

  5

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  24

 • Bruksnummer:

  87

 • Finnkode:

  260016112

 • Sist endret:

  29.05.2023 12:45

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Sjelden mulighet! Velkommen til denne fantastiske fritidsboligen i populære Damtjønna Hyttegrend! Eksklusiv og nyoppført fritidsbolig på ca. 150 kvm med svært høy standard og attraktiv beliggenhet. Fra eiendommen er det kun ca. 30 minutter til Stjørdal og ca. 1 time til Trondheim.

Fritidsboligen har områdets kanskje beste tomt, og ligger skjermet og fint til i hyttefeltet med svært gode sol- og utsiktsforhold. Boligen holder en gjennomgående svært høy standard og inneholder blant annet 4 soverom, bad, vaskerom, kvalitetskjøkken, stor stue med vedfyring, samt loftstue og rikelig med bodplass. Bygget har svært god takhøyde, samt store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, samt maksimal utnyttelse av den flotte utsikten.

Av kvaliteter kan man nevne:
- Helårsvei helt frem til hytta
- Innlagt vann, strøm og avløp
- Svært attraktiv beliggenhet i populære Damtjønna hyttegrend
- Komplett kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkken
- Baderomsinnredning er fra kvalitetsleverandøren vikingbad
- Svært god takhøyde og store vindusflater
- 14 mm Heri Eik parkettgulv
- Flislagt entre med gulvvarme
- 4 gode soverom + Loftstue
- Stor eiet tomt på ca. 1006 kvm
- Lave omkostninger
- Snøsikkert område
- Rikelig med oppkjørte skiløyper på vinteren
- Moderne og meget populært hyttefelt

Beliggenhet

Damtjenna hyttefelt ligger svært fint til på idylliske Selbustrand i Selbu. Det er sol fra tidlig morgen til godt utpå kvelden på sommerstid. Området er svært snøsikkert med normalt sett stabile snøforhold frem til mai. Gjennom hyttefeltet er det fantastiske langrennsløyper som henger sammen med
løypenettet på Selbuskogen skisenter. Her kan du gå på ski rett fra hytta og nyte korte eller lange turer i fint og variert terreng. På sommerstid kan du nyte late dager på stranda ved Selbusjøen, gå turer i fjellet eller sykle på de mange oppmerkede turløypene. I tillegg er det uante muligheter for deg som er glad i å prøve fiskelykken i gåavstand fra hytta. Hyttefeltet har helårsvei som brøytes og strøs på vinteren. Det er innlagt både strøm, vann og kloakk slik at man har tilgang til alle fasiliteter.


Damtjønna hyttefelt ligger svært tilgjengelig til slik at man får brukt hytta mye og slipper å stå i kø for å komme seg til hytta:
- 1 time fra Trondheim
- 30 minutter fra Værnes
- 35 minutter fra Hommelvik
- 1 time og 15 minutter fra Levanger
- 1 time og 50 minutter fra Steinkjer
- Saaslia alpinsenter ligger ca. 3 km fra hyttefeltet.
- Nærmeste dagligvarebutikk og bensinstasjon ligger i Innbygda, ca. 9,7 km fra hyttefeltet
- Tømra Pizza og Grill ligger ca. 5 km unna.