Havstein/Rognheim , Finn Bergs veg 14

Moderne og påkostet enebolig med ettertraktet beliggenhet - 3 bad - 2 kjøkken - Stor takterrasse - Garasje - Flott tomt

10 650 000

 • Prisantydning:

  10 650 000,-

 • Totalpris:

  10 932 242

Beregnet totalkostnad: 10 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 266 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 650 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 282 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 932 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  249 m²

 • Bruksareal:

  259 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2014

 • Gårdsnummer:

  97

 • Bruksnummer:

  432

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  257380141

 • Sist endret:

  27.09.2022 19:46

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Underetasje: 3 soverom, bad, vaskerom, gang og 2 boder.
1. etasje: Entré, stue, spisestue, kjøkken, soverom, garderobe og bad.
2. etasje: Stue, kjøkken og bad.

I tillegg er det garasje med bod.

Utstyr

Det vises til Norges Eiendomsmeglingsforbund sin liste over løsøre og tilbehør, som legges til grunn for salget dersom annet ikke fremkommer av salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et fredelig og familievennlig boområde på Havstein. Et populært, veletablert og rolig boligområde på Byåsen med gangavstand til alle fasiliteter man trenger i det daglige. Ikke langt fra boligen finner du 3T treningsstudio, bibliotek, helsesøster m.m. I området finner du flere dagligvarebutikker som legger til rette for en enkel hverdag. Området har rikelig med barnehager. Boligen sogner til Byåsen barneskole og Selsbakk ungdomsskole. I umiddelbar nærhet finner du også Byåsen videregående skole. Dette gir gode muligheter for lang botid i et rolig og attraktivt område.  Huset ligger nært enden av en stille gate uten gjennomgangstrafikk, så her kan barna leke trygt. Området har også godt utbygd kollektivtilbud med buss og trikk med av- og påstigninger flere ganger i timen.
Området byr på et rikt utvalg av fritidsaktiviteter for store og små. Kort vei til Dalgård idrettsanlegg og golfbanen på Havstad. Sist men ikke minst har man fantastiske Bymarka med helårs trening- og rekreasjonsmuligheter, og populære badevann som Kyvannet og Theisendammen.
Bydelen Byåsen har et godt tilbud til den som ønsker organisert idrett. Det største idrettslaget er Byåsen IL og har sin arena på Dalgård. Idrettslaget har mange gode treningsfasiliteter som ishall, fotballbaner(både naturgress og kunstgress), friidrettsbane og flerbrukshall. Byåsen IL har tilbud til alle aldre og har følgende idrettstilbud: Breddefotball, toppfotball herrer og kvinner, håndball bredde og elite, langrenn, hopp kombinert, orientering, friidrett, allidrett, trim og volleyball. Andre idrettslag i nærområdet er Astor og Sverresborg.

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm, bygg- og innboforsikring og kommunale avgifter i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Fallforhold (gulv) på bad i 1. etasje
- Fallforhold (gulv) på bad i 2. etasje
- Elektrisk anlegg, forenklet vurdering av det elektriske anlegget.

Boligens areal

Totalt:
Bruksareal (BRA): ca.259 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 249 kvm.

Underetasje:
Bruksareal (BRA): ca. 95 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 85 kvm.
Sekundærareal (S-rom): ca. 10 kvm.

Følgende rom inngår i primærareal: 3 soverom, bad, vaskerom og gang.
Følgende rom inngår i sekundærareal: 2 boder

1. etasje:
Bruksareal (BRA): ca. 123 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 123 kvm.

Følgende rom inngår i primærareal: Entré, stue, spisestue, kjøkken, soverom, garderobe og bad.

2. etasje:
Bruksareal (BRA): ca. 41 kvm.
Primærareal (P-rom): ca. 41 kvm.

Følgende rom inngår i primærareal: Stue, kjøkken og bad.

Garasje:
Bruksareal (BRA): ca. 53 kvm.
Inkludert i arealet er 26 kvm. bod.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.
"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Tomt

Areal: 918 kvm, Eierform: Eiet tomt
Det gjøres oppmerksom på at deler av eiendommen er regulert som grønnstruktur iht. kommuneplanens arealdel. Se vedlagte kart i salgsoppgaven. Konf. megler for spørsmål vedr. dette.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og biloppstillingsplass på egen gårdsplass.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2014. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og liggende kledning. Etasjeskillere av
trekonstruksjoner. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.
Vanbåren varme samt peisovn i stue. Mekanisk balansert ventilasjon.

Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av boligens byggemåte og tilstand.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.12.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Det foreligger godkjent byggesøknad for garasje datert 11.08.2022 og selger har søkt om ferdigattest. Selger påtar seg ansvar og risiko for at tiltaket blir godkjent.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Varmepumpe og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 26 964 pr. år

Det er 4 terminer i året. Gebyret kan variere fra en termin til en annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 304 525 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 8 296 290 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan med planID r1043L, vedtatt 16.10.1979, er gjeldende.

Det gjøres oppmerksom på at deler av eiendommen er regulert som grønnstruktur iht. kommuneplanens arealdel.  Se vedlagte kart i salgsoppgaven. Konf.  megler for spørsmål vedr. dette

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende heftelser som følger eiendommen:

2017/1014306-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
18.09.2017 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:97 Bnr:1152  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/1014306-2/200  Bestemmelse om vannledning  
18.09.2017 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE  
Org.nr: 942110464
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:97 Bnr:1152  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Kopi av tinglyste erklæringer og heftelser kan ses ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til Thomas.Dyrstad@partners.no eller SMS: 93 64 47 99 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Det gjøres oppmerksom på at noen naboer har kontaktet kommunen angående selgers utnyttelse av friområde/grøntareal, hvor de mener at arealet ikke er utnyttet iht. reguleringsplan. Trondheim Kommune har besvart klagen og sier følgende: "Vi finner beplantningen og etablering av hage på den delen av tomta deres som er regulert til arealformålet «friområde», å være av mindre betydning, og vi vil derfor ikke følge opp forholdet  ytterligere. Byggesakskontoret legger her vekt på at hage, vegetasjon og beplantning ikke er i markant kontrast til «parker, turveger» i arealformålet, og til en viss grad ivaretar det «grønne preget» som er hensynet bak arealformålet. Videre legger Byggesakskontoret også vekt på at det  er ivaretatt en sti som fører til friområdet, og at området bak tomta fortsatt vil være tilgjengelig for allmennheten. Beslutningen er fattet i medhold av plan- og bygningsloven § 32-1 andre ledd og det kan ikke klages på beslutningen." Konf. megler ved spørsmål rundt dette.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Finn Bergs veg 14, 7022, Trondheim, Gnr. 97 bnr. 432 i Trondheim kommune

Oppdragsnummer

67-22-0018

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.