Heimdal , Lundlia 5, leil. H0206

Nyoppført 3-roms selveierleilighet med parkeringskjeller og heis. Stor vestvendt veranda, med gode solforhold.

4 095 000

 • Prisantydning:

  4 095 000,-

 • Totalpris:

  4 148 512

 • Fellesutgifter:

  2 234,-

Beregnet totalkostnad: 4 095 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 020,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 281 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 10 000,- (Startkapital til sameiet) 2 500,- (Innmelding/oppstartskapital Lund Østre Velforening) 25 000,- (Andel etableringskostnad) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 53 512,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 148 512,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  64 m²

 • Bruksareal:

  64 m²

 • Etasje:

  2

 • Antall rom:

  3

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  177

 • Bruksnummer:

  731

 • Finnkode:

  287365341

 • Sist endret:

  17.01.2023 18:14

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Areal

Bruksareal (BRA): ca.64m²
Primærareal (P-rom): ca.64m²

Følgende rom inngår i primærareal: Gang, soverom, bad/vask, stue/kjøkken og spis/sov.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.
"Takstbransjens retningslinjer for arealmåling av boliger" utgis av Informasjonsselskapet Verdi og er også tilgjengelig på www.ntf.no og www.nitotakst.no

Vei/Vann/Avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten.

Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".
Når boligen er overtatt, kan man gå inn på skatteetatens boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatt Midt Norge ved spørsmål vedrørende dette.

Betalingsbetingelser/finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt

Estimerte felleskostnader

2 234.. per måned.
Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader.

Det betales ekstra felleskostnad for evt. kjøp av næringsseksjon med kr. 157,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer blant annet a-konto fjernvarme, kabel- tv/internett, felleskostnader til velforening, eventuell felleskostnad til garasje og diverse driftskostnader, herunder blant annet styre- og forretningsførerhonorar, bygningsforsikring og diverse vedlikehold/drift.

Fellesutgiftene skal som hovedregel fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken, men kan både bli høyere og lavere som følge av sameiernes endring av budsjett ved stiftelse og/ eller endringer i kostnadsnivået på tjenester som dekkes av fellesutgiftene. Budsjettet er et forslag til driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i ett år, basert på stipulerte inntekter og kostnader.

Styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre eierseksjonssameiet andre eller større kostnader. Fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i eierseksjonssameiet.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med fjernvarme. I leiligheten er det en måler med manuell avlesning.

Standard

Leiligheten ble ferdigstilt i 2022 og er utført i henhold til TEK17 og Norsk Standard NS 3420.

Boligen har gode kvaliteter med arealeffektiv planløsning, monderne arkitektonisk utrykk og funksjonelle løsninger.

Beliggenhet

I enden av blindvegen Lundlia - på toppen av Lund Østre bygges nå dette flotte leilighetsbygget.

Gode solforhold, barnevennlig og fin utsikt er stikkord for disse boligene. Naturen finner du også rett utenfor døra.

Bussene til midtbyen går hvert 10. minutt og Heimdal sentrum er kun 4 minutters biltur unna. Her har du alt du trenger i en gjennomsnittlig uke, som butikker og restauranter. City Cyd og Tillerbyen er bare en svipptur unna og dekker de fleste shoppingbehov.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen omfattes av reguleringsplan r20170010, Lundlia, gnr. 177, bnr. 733 og gnr. 177, bnr. 731, vedtatt 07.12.2017. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og utforming, og er angitt som delfelt B11.

Lundlia 5 inngår i en større utbygging, som inkluderer felt B13. Totalt består felt B13 av 17 rekkehus/to-plansboliger, i tillegg til et leilighetsbygg i Andersbakkan. Samtlige prosjekter planlegges utbygd fortløpende, avhengig av salgstakt. Megler gjør oppmerksom på at fremtidige byggetrinn kan påvirke endelig utsikt/utsyn fra boligene. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det eksisterer planforslag som berører eiendommen. Plan-id r20190006, FV 6654 Ringvålvegen mellom Nergeilan og Lundvegen. Kontakt Trondheim kommune ved spørsmål.

Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt.
Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Lundlia 5, leil. H0206, 7089, Heimdal, Gnr. 177 bnr. 731 snr. 10 i Trondheim kommune
Ideell andel av sameiet: 63/1725

Oppdragsnummer

67-21-0158

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.