Bø i Telemark , Flatinvegen 76

Småbruksdrøm i Telemark. Yogagården er en estetisk perle med mange og unike bruksmuligheter.

5 900 000

 • Prisantydning:

  5 900 000,-

 • Totalpris:

  6 063 892

Beregnet totalkostnad: 5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 163 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 063 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  168 m²

 • Bruksareal:

  182 m²

 • Soverom:

  5

 • Byggeår:

  1914

 • Gårdsnummer:

  50

 • Bruksnummer:

  8

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  315354320

 • Sist endret:

  22.09.2023 16:37

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 80%

  eier sin egen bolig

 • 46%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 69%

  har bolig på over 120 kvm

 • 67%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 36%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Denne eiendommen passer perfekt for de som ønsker seg et lite småbruk med flere bruksmuligheter. Bolig har blitt pusset opp innvendig med malte overflater og alt av gamle plater på vegger og himling er fjernet. Gulv er slipt og malt, eller byttet ut med nytt tregulv. Gammelt sikringsskap er skiftet ut, og det er satt inn automatsikringer. Pipa er renovert. Det er laget en ny utestue utenfor stuen i 1. etasje.

Deler av låven er ombygget til gårdsbutikk, yogalokale og verksted/garasje. Yogalokalet er isolert og innredet med sjel og god atmosfære. Lokalet passer også som kurs- og selskapslokale.

Låven har mye plass både oppe og nede. I 2. etg. har man sommerlokale som er ypperlig til bruk i festlige lag, konfirmasjoner, bursdager etc.

Innhold

BOLIG
1. etg.: Kjøkken, stue, gang, hall, vaskerom, bad, 2 Soverom, entré og trapperom.
2. etg: Gang/trapperom, 3 soverom og boder.

LÅVE
1. etg.: Garasje, gårdsbutikk og yogasenter.
2. etg.: Lager/selskapslokale.

BOD
Lager

Standard

Bolig har blitt pusset opp innvendig med malte overflater, alt av gamle plater på vegger og himling er fjernet, gulv er slipt og malt, eller byttet ut med nytt tregulv. Pipa er renovert. Det er laget en ny utestue utenfor stuen i 1. etasje.

Innvendige tak: Panel.
Innvendige gulv: Furubord.
Innvendige vegger: Panel og mdf-panel.

Låve med garasje og i tillegg til et nyrenovert yogarom med gårdsbutikk og utedo.

Entré

Boligen har et overbygget og hyggelig inngangsparti med sittebenk og flislagt gulv. I gangen innenfor er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tillegg er det en ekstra inngang ved kjøkkenet

Stue

I første etasje har boligen to store stuer. Den ene stuen er innreddet med plassbygget sofa/benk. Den andre stuen er todelt og har utgang til en overbygget veranda. Begge stuene har store vinduer som gir gode lysforhold og hyggelig utsyn.

Kjøkken

Boligen har et stort kjøkken med god plass til at hele familien kan samles rundt spisebordet, og det er satt inn en nyere peisovn som varmer godt på kalde dager. Kjøkkeninnredningen er fra 1984 og er malt i lyseblått. Slette fronter og heltre benkeplate. Dobbel stålkum med ett grep blandebatteri. Mdf-panel på vegg under overskap. Opplegg og plass til kjøleskap, oppvaskemaskin og komfyr. Mekanisk avtrekkhette er montert til innredningen og etablert over komfyr. I tilknytning til kjøkkenet er det en matbod, samt bi inngang - perfekt når helgehandelen skal på plass.

Bad

Bad- og vaskerom er fra 1987.

Baderomsgulv med flis på gulv med varmekabel. Panel på vegger og panel på innvendig tak. Rommet er innredet med servantskap, wc og nyere dusjkabinett.

Vaskeromsgulv med vinylbelegg på gulv. Panel på vegger og panel på innvendig tak. Rommet er innredet med utslagsvask. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Låven

Kjørebrulåve over to etasjer, bygget i 1949, ombygget i 60- og 80-åra til fruktlager med tilbygg fra 1976 mot nordvest. Deler av låven er ombygget til yogalokale og gårdsbutikk. Yogalokalet er isolert og innredet med sjel og god atmosfære. Lokalet passer også som kurs- og selskapslokale.

Låven har mye plass både oppe og nede. I 2. etg. har man sommerlokale som er ypperlig til bruk i festlige lag, konfirmasjoner, bursdager etc.

Soverom

I huset er det 4 soverom. Ett i 1. etg. og 3 i andre etasje.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Flatin, ca 3 km utenfor Bø, i Midt-Telemark kommune. Det er kort vei til butikker, universitetet, Telemarkshallen, Gullbring kulturanlegg og flere treningssentre. Bø byr på et mangfold av opplevelser. Her finner du vakker og eventyrlig natur med store skogsområder, tjern, vann og elver. Det er gang/sykkelvei fra Rv og til Bø sentrum.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Tilstandsgrader (TG3) fra tilstandsrapport:

Utvendig veggkonstruksjon
1. Retningsavvik er påregnelig hensyntatt byggemåte.
2. Yttervegg er svakt isolert og har manglende tetthet i forhold til dagens krav til isolasjon og tetthet.
3. Erfaringsmessig vil skjult bindingsverk med manglende vedlikehold ha høy skadefrekvens, skader forekomme ofte rundt vinduer/dører og knutepunkt. Det målt høy fuktighet i bunnsvill og synlig råte. Fukt i bunnsvill ble målt.
4. Kledning fremstår vær og aldringsslitt med stedvis uttørket og oppsprukket bordflater. Råte på kledningsbord og bunnstokk. Åpninger i kledningsbord og bunnstokk vil medføre at regnevann trenger inn i konstruksjon.

Eldre vinduer
1. Vannbrett beslag under vindu mangler korrekt oppkant (utførelse) på beslagskant. Konsekvens er økt fuktbelastning på kledning under vindu.
2. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass.
3. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
4. Kjellervinduer med råte.

Pipe og ildsted
1. Det er innkledde sider på begge piper. Det er krav til 4 synlige sider på teglsteinspiper.
2. Brennstein i vedovn på kjøkken med sprekk.
3. Murt pipe over tak med frostspreng og løs stein.

Rom under terreng
Kjellervegg med synlig mur: Det er fuktighet i nedre del av murvegg og betonggulv.
Kjellervegg med panel: Panel har råteskader og trevirke må fjernes.
Årsak: Dette skyldes kapillært oppsug fra grunnen og svikt i drenering. Dette er normalt i eldre boliger som følge av manglende kapillærbrytende(plast) sjikt mot grunn.

Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Gulv med synlig skader på flis og svak effekt på varmekabel.

Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg med automatsikringer. Sikringskap skiftet i 2023. 63 Amp hovedsikring. Det foreligger ikke dokumentasjon utover dokumentasjon på skifte av sikringer i 2023.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ovn i 2 etg. Ikke vært i bruk av oss. Ovnen trenger en ny del før den kan brukes.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt sikringsskap i huset, nov. 2022 - Elektropluss
- Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Ja. Noe snekker arbeid er gjort av ikke faglærte personer.
- Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja. Eiendommen har ikke ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 182 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt trapperom.

2. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt boder. 

LÅVE
1. etasje:
Bruksareal: 250 m².
Primærrom: 0 m².

2. etasje:
Bruksareal: 160 m².
Primærrom: 0 m².

BOD
1. etasje:
Bruksareal: 25 m².
Primærrom: 0 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 21 087 kvm, Eierform: Eiet tomt
I følge gardskart.no er 13,6 dekar fulldyrket jord og 4,5 dekar er produktiv skog.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt samt garasje

Byggemåte

Støpt plate på mark med grunnmur av betong. Ytterveggkonstruksjon består av bindingsverk med utvendig bordkledning. Saltak med kaldtloft. Taket er tekket med betongstein fra 1990. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål og sink. Vinduer og dører med malt ramme og karm av ulik alder. Etasjeskillere i antatt tradisjonelt trebjelkelag med bærende gulvbord. Det er ikke utført Radon målinger som takstmann kjenner til eller er blitt opplyst om. 2 stykk teglsteinspiper som er murt over tak. Innvendig er pipestokk pusset og malt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for ombygging av låve. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eneboligen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Boligen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent boligens nåværende innredning. Ved en søknad om ferdigattest til kommunen kan kommunen kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter blant annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsformen fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet er målbart selv om det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Gullbring Barnehage - 3,9 km
Sandvoll Barnehage - 4 km
Bø Barneskole - 3,4 km
Bø Ungdomsskole - 3,9 km
Bø VGS - 3,9 km
USN - 3,9 km
Nome VGS - 20,2 km

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Peisovn på kjøkken. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 20 832,52 pr. år Vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 238 649 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i Kommuneplanens arealdel avsatt til LNRF.
Gjeldende plan: Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033 - Id 202001

Konsesjon / Odel

Eiendommen er konsesjonsfri, men egenerklæring om konsesjonsfritak må fylles ut da tomten er over 2 mål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1959/809-1/32  Erklæring/avtale    10.06.1959 
Bestemmelse om felles vannverk/ledning.
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/116-1/32  Bestemmelse om vannledn.    04.02.1960 
Fordeling av anleggs- og vedlikeholdskostnader.
Gjelder denne registerenheten med flere

1965/1874-1/32  Erklæring/avtale    15.10.1965 
Bestemmelse om kloakkledning
Vegvesenets betingelser vedtatt
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/2981-1/32  Erklæring/avtale    06.09.1978 
Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv.
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/1169-1/32  Jordskifte    29.03.1983 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/1275-1/32  Jordskifte    12.04.1995 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/44-1/32  Jordskifte    06.01.2005 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Forsikringen gjelder kun bolighus.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Det er ikke mulig å tegne forsikring på låven. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Flatinvegen 76, 3801, Bø i Telemark, Gnr. 50 bnr. 8 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0108

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.