Bø i Telemark , Gamleveg 35L

Delikat toppleilighet med åpen stue/kjøkkenløsning og to soverom! Vestvendt balkong, parkeringskjeller og heis.

1 680 000

 • Prisantydning:

  1 680 000,-

 • Totalpris:

  3 007 641

 • Fellesutgifter:

  11 113,-

Beregnet totalkostnad: 1 680 000,- (Prisantydning) 1 318 259,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 998 259,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 382,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 007 641,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  71 m²

 • Bruksareal:

  75 m²

 • Etasje:

  3

 • Byggeår:

  2016

 • Gårdsnummer:

  46

 • Bruksnummer:

  24

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  315352023

 • Sist endret:

  22.09.2023 16:46

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 42%

  eier sin egen bolig

 • 77%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 31%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 54%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 18%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til denne delikate toppleiligheten, med to soverom og åpen stue/kjøkkenløsning!

Leiligheten er malt i moderne og tidsriktige fargevalg, samt alle taklamper er fornyet. Romslig kjøkken med praktisk kjøkkenøy vendt mot spisestuen sørger for en inkluderende atmosfære. Utgang fra stue til stor balkong med vestvendt beliggenhet, her kan man nyte kveldssolen! I tillegg har leiligheten en østvendt balkong hvor man kan nyte morgensolen.
Enkel adkomst fra parkeringskjeller via trapp og heis.

Fra leilighetene er det bare en kort spasertur til Bø sine butikker, kaféer, spisesteder, treningssenter, legesenter og kulturliv. Beliggenheten er svært sentral, men også skjermet fra å bo "midt i gata". Nærhet til skoletilbud for alle aldre.

Innhold

Entré/gang, bad, bod, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og balkong. I tillegg medfølger det en kjellerbod på ca 5 kvm og en parkeringsplass i garasje. Heis fra kjeller og opp til leilighetene. Det er også adkomst via trapp.

Utstyr

Terrassemarkise.

Standard

Leiligheten fra 2016 holder gjennomgående høy standard og har en god planløsning med praktiske løsninger.

Innvendige overflater består hovedsakelig av eikeparkett på gulv, og slette veggflater i malt utførelse. Leiligheten er malt i delikate og moderne fargevalg, samt at det er montert nye taklamper i hele leiligheten. Vannbåren varme i gulv sørger for en lun atmosfære.

Entrè
Hyggelig entè som ønsker deg velkommen inn. Her er det montert knaggrekker hvor man kan henge fra seg yttertøyet. God plass til garderobeskap.

Kjøkken og stue
Kjøkkenet og stue har åpen løsning. Marbodal kjøkkeninnredning i lys utførelse med slette fronter og laminat benkeplate. Stålkum og glass på vegg under overskap. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøleskap.

Åpen kjøkkenløsning som gir ekstra lys og åpenhet mellom kjøkkenbenk og stueløsning. God plass til spisebord og naturlig plass til TV krok. Dette er et hyggelig rom som inkluderer alle.

Verandaen er som en forlengende del av stuen og i sommerhalvåret kan den brukes som en del av oppholdsrommet. Fra verandaen er det fint utsyn mot den opparbeidede hagen til borettslaget. Den vestvendte beliggenheten sørger for fine solforhold, her kan man nyte kveldssolen til langt på kveld. Det er montert elektrsik markise på vegg.

Soverom
Leiligheten inneholder to innbydende soverom. Hovedsoverommet fremstår delikat og romslig, og er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe.

Bad
Bad/vaskerom med flis på gulv og vegg. Malte plater i himling. Varmekabler i gulv. Baderomsinnredning, toalett og dusjnisje med glassdører. Badet har et fint plassbygd skap til vaskemaskin og oppbevaring.

VVS skap i himling med avrenning til sluk. Varmtvannsbereder på 100 L montert i kjøkkeninnredning. Styringssystem med regulator og fordelerskap i bod.
El-skap med automatsikringer og 8 kurser. Kurs for elbil-lader er ført frem til parkeringskjeller, stikker ikke montert.

Beliggenhet

Fra leilighetene er det bare en kort spasertur til Bø sine butikker, kaféer, spisesteder, treningssenter, legesenter og kulturliv. Beliggenheten er svært sentral, men også skjermet fra å bo "midt i gata". Nærhet til skoletilbud for alle aldre.

Felleskostnader

Kr 11 113,- pr. mnd. Fellesutgiftene dekker renter/avdrag, kommunale avgifter, fjernvarme, Altibox, medlemskontingent BBL, honorar forr.fører og andre fellesutgifter.

Løpende kostnader

Fellesutgifter, strøm og forsikring.

Andel fellesgjeld

1 318 259

Borettslag

Gamleveg Bø Burettslag. Bygget består av 15 leiligheter, et næringslokale og en parkeringskjeller. Felles parkeringsplass ute og en flott opparbeidet hage/fellesareal. Styreleder: Torfinn Forberg.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS. Mulighet for indviduell nedbetaling av felles gjeld.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 26303314104, Sparebanken DIN
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 17.07.2023; 4,5 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 396
Saldo per 17.07.2023: kr 13 955 374,-
Andel av saldo: kr 1 318 260,-
Første termin/første avdrag: 30.07.2016 (siste termin 30.06.2056)

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet/borettslaget/aksjelaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordensreglene ikke tillatt. Selv om det er forbud mot dyrehold kan brukeren av boligen søke styrets godkjennelse, dersom gode grunner taler for dyreholdet og dette ikke vil være til ulempe for de andre beboerne.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Ventilasjon; Naturlig ventilasjon på badet. Mekanisk avtrekk anbefales.
- Overflater gulv; Parkett i entre er noe løs. Noe slitasje på gulvet.
- Skjevhetsmåling; Noe skjevheter er målt i stue.
- Varmtvannsbereder; Avdrypp under berederen.
- Balkong; Noe slitasje på trelemmer på balkongen.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner mm: Mulig nytt leilighetsbygg i nord/vest på nabotomta.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm

Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 793 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomta er pent opparbeidet med plen og beplantet med busker og blomster samt en hyggelig uteplass som er felles for beboerne i borettslaget.
Asfaltert adkomstveg og gjesteparkering.

Garasje / Parkering

Plass i felles garasjeanlegg følger leiligheten. I tillegg er det en utvendig felles parkeringsplass mot Folkestadvegen.

Byggemåte

Bygget er oppført som cellekonstruksjon med betong og stål/trevirke som bærende konstruksjoner. Utvendig har bygningen stående bordkledning. Det er brukt royalimpregnerte materialer. Saltak konstruksjon tekket med papp. Trevinduer med isolerglass fra byggeår. Malt ytterdør og glassdør til balkong. Skyvedør mellom stue og soverom/kontor. Innerveggene er er i mur mot nord og sør, og smartpanel ellers inne i leiligheten.
Etasjeskille av betongelementer. Betongdekke oppforet med integrerte varmesløyfer, påmontert gulv av eik.
For eventuelle anmerkninger og øvrig bygningsteknisk beskrivelse, se vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 05.11.2019.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle rom unntatt bad. Kostnad for vannbåren varme brøkfordeles gjennom kvadratmeter per leilighet. På badet er det lagt varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 769 635 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 770 684 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. Det gjøres oppmerksom på at det planlegges utbygging av et større leilighetskompleks på nabotomta. Gamleveg 31 (gnr. 46 bnr. 23).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

1953/1451-2/32  Erklæring/avtale  
06.10.1953 
Bestemmelse om kloakkledning
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3817-46/24
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/847-2/32  Erklæring/avtale  
10.06.1955 
Bestemmelse om kloakkledning
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3817-46/24
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/497753-1/200  Seksjonering  
03.06.2016 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Samleseksjon bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 85/100

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Kommunal vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Møbler kan medfølge etter egen avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett.

1. Andelseierne i borettslaget har forkjøpsrett. Om flere i borettslaget ønsker å benytte forkjøpsretten, blir botiden avgjørende.
2. Medlemmer i NBBL har forkjøpsrett. Her er medlemstiden avgjørende.

Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Ved fastprisavklaring kunngjøres forkjøpsretten for boligen etter at den er solgt. Ved innsendelse av meldeskjema/forkjøpsrett er man forpliktet til å overta boligen hvis ingen andre med bedre ansiennitet har meldt seg innen meldefristen. Et slikt krav er bindende. Det vil si at man pikter til å overta boligen og tre inn i inngått avtale mellom kjøper og selger.

For mer informasjon om forkjøpsrett ta kontakt med megler eller ta kontakt med Notodden boligbyggelag.
www.notodden.bbl.no

Adresse og matrikkel

Gamleveg 35L, 3802, Bø i Telemark, Gnr. 46 bnr. 24 snr. 2, andelsnr. 12 i Gamleveg Bø Burettslag borettslag med orgnr. 917151482 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.