Seljord , Furutoppen 1

Seljord - Ny (2022) og moderne enebolig med 3 soverom - dobbel garasje og utebod - pent opparbeidet hage/uteområde

3 200 000

 • Prisantydning:

  3 200 000,-

 • Totalpris:

  3 296 392

Beregnet totalkostnad: 3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 96 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 296 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  87 m²

 • Bruksareal:

  87 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  49

 • Bruksnummer:

  96

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  314394964

 • Sist endret:

  04.09.2023 09:17

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 78%

  eier sin egen bolig

 • 59%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 65%

  har bolig på over 120 kvm

 • 68%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 31%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til dette flotte, nye huset med alt på en flate, ny dobbel garasje og frittstående utebod.

Boligen inneholder: Entré, gang, tre soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Boligen har en flott beliggenhet i boligområdet Tømmeråsen ca. 1,5 km. fra Seljord sentrum. Fra boligen er det kort vei til skoler, barnehager, matbutikker og bensinstasjon, samt at det er fine turområder i nærheten.

Velkommen til visning!

Innhold

Entré, gang, tre soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Det er et avvik i forhold til fremlagte tegninger. Innvendig bod er omgjort til vaskerom. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være et søknadspliktig tiltak. Det er ikke kjent om tiltaket er søkt om eller godkjent.

Dobbel garasje med lagringsmuligheter på loft.
Frittstående bod.

Entré

Inngangspartiet er delvis overbygget og det er laget en liten platting mellom inngangen og den frittstående boden. Når du entrer boligen kommer du inn i en praktisk gang av god størrelse. På gulvet er det lagt store fliser samt gulvvarme. På vegger og i himling er det panel. Det er god plass til garderobeløsninger etter eget ønske og behov.

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen, og er et stort og flott rom. God og moderne standard fra 2022 med pent laminatgulv med gulvvarme, og panel på vegger og i himling. Det er også balansert ventilasjon i boligen som sørger for et godt inneklima.

Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys og åpner opp for den flotte utsikten. Lysinnslippet sammen med den fantastiske takhøyden bidrar til en god og luftig romfølelse.

Som et fint midtpunkt i stuen har du en moderne vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt bidrar til ekstra hygge. Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og andre ønskelige møblement. Spisegruppen finner sin naturlige plass i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til hagen.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en fin og sosial åpen løsning med stuen, samtidig naturlig adskilt i en egen sone. Kjøkkenet har en velfungerende utforming med plass til spisebord ved de store vinduene.

Moderne og tidløs kjøkkeninnredning fra 2022 med god skap- og benkeplass. Innredningen har glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Benkeskapsbelysning under overskap. Integrert kjøleskap med frysedel i høyskap og komfyr og oppvaskmaskin i benk. Nedfelt platetopp.

Bad

Baderommet har tidløse fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabel i gulv. Badet er innredet med moderne baderomsinnredning med store skuffer og heldekkende servant, vegghengt speil med integrert belysning over. Baderommet er også utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med infellbare dører. Det er et ekstra toalett på vaskerom.

Vaskerom

Flislagt gulv med varme. Vegger med baderomsplater. Himling med malt panel. Innredning med benkeplate av laminat. Nedfelt utslagsvask med ett-greps armatur i benkeplate. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Vegghengt toalett.

Soverom

I boligen er det 3 romslige soverom. Soverommene har god standard med pen laminat på gulv, glatte malte overflater på vegger og MDF-panel i himling. Det er satt inn skyvedør mellom stue/kjøkken og soveromsavdelingen.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i boligområdet Tømmeråsen ca. 1,5 km. fra Seljord sentrum. Fra boligen er det kort vei til skoler, barnehager, matbutikker og bensinstasjon, samt at det er fine turområder i nærheten. Seljord kommune er en innholdsrik kommune med mye tilbud og aktiviteter. Sommerstid er det flotte bade- og båtmuligheter ved Seljordsvannet, og det er utallige festivaler her med musikk for de fleste og flere tusen besøkende. Vinterstid er det kort vei til fine skiaktiviteter og det er ca 30 min kjøring til Åmotsdal og 1 times kjøring til Rauland.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Kommunale avgifter, strøm og forsikring. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Bad
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet servant er usikker. Fare for fukt i konstruksjon ved en eventuell lekkasje. Tettedetaljer bør fornyes/etableres.
- Fallforhold (gulv) - Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 9 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
Informasjon:
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 27 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Vaskerom
Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
- Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet utslagsvask er usikker. Fare for fukt i konstruksjon ved en eventuelt lekkasje. Tettedetaljer bør fornyes/etableres.

Radon
- Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for Strålevern og Atomsikkerhet.

Dører og vinduer
- Liten avstand mellom utvendig overflate/gulv og innvendig gulv ved inngangsparti. Uheldig pga faren for vanninntrenging ved feks is/snøsmelting. Tiltak anbefales.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Et tilfelle av sukkermaur i stuen juni 2022. Etter utførte tiltak med Kvitt superkonsentrat har det ikke vært nye tilfeller.

Boligens areal

Bolig:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m².

Det er et avvik i forhold til fremlagte tegninger. Innvendig bod er omgjort til vaskerom. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være et søknadspliktig
tiltak. Det er ikke kjent om tiltaket er søkt om eller godkjent.

Garasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 0 m².

Bod:
Bruksareal: 6 m².
Primærrom: 0 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Seljord sentrum tar man av opp Gullnesvegen, videre til Tømmeråsvegen også ta inn til venstre og Furutoppen.
Det vil bli skiltet med Lokalmegleren & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 813 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, plen og beplantning.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt samt garasje.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur av ringmurselementer og gulv mot grunn av betong. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takstein. Ytterdør med slett flate og glassfelt fra byggeår. Vinduer og terrassedør med karmer/rammer av tre med tre-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 01.06.2022 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt. Det er et avvik i forhold til fremlagte tegninger. Innvendig bod er omgjort til vaskerom. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være et søknadspliktig tiltak. Det er ikke kjent om tiltaket er søkt om eller godkjent.

Boligen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent boligens nåværende innredning. Ved en søknad om ferdigattest til kommunen kan kommunen kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter blant annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsformen fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår.

Barnehage / skole i området

Kort vei til både barnehage (5 min) og barne - og ungdomsskole (6-7 min).

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, gang, vaskerom og stue/kjøkken. Peisovn i stue. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 27 983 pr. år Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.
Gjeldende planer:
- Kommuneplanens Arealdel  - Id 382020180004
Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3820/382020180004/Dokumenter/Føresegner%20og%20retningslinjer-20-05-22.pdf

- Kommunedelplan Seljord sentrum - Id 082820100002
Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3820/082820100002/Dokumenter/Kommunedelplan-føresegner-gjeldande.pdf
Delareal 814 m - KPHensynsonenavn H740_N - KPBåndlegging Båndlegging etter andre lover
Delareal 814 m - Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende - OmrådenavnBb7
Delareal 814 m - KPHensynsonenavn H910_ - KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde.

- Tømmeråsen - Id 082819810001
Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3820/082819810001/Dokumenter/082819810001_TØMMERÅSEN.pdf
- https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3820/082819810001/Dokumenter/reg-Tømmeråsen%20teig%203.pdf
- https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3820/082819810001/Dokumenter/Endring%202022-føresegner.PDF
Delareal 811 m - Formål Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse - Feltnavn BF
Delareal 2 m - Formål Turveg - Feltnavn TV

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på eiendommen.
Seljord Kommune har innført konsesjonsgrense 0, det vil si boplikt på alle boligeiendommer.
Eiendommen forutsettes derfor benyttet som helårsbolig. Kjøper må signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1981/3563-2/32  Bestemmelse om veg    08.10.1981 
rettighetshaver:Knr:3820 Gnr:49 Bnr:4  
Overført fra: 3820-49/14
Gjelder denne registerenheten med flere

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Seljord kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Eierne vil ta med seg to nye panelovner og noen fastmonterte hyller på kjøkken, vaskerom og bod.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Furutoppen 1, 3840, Seljord, Gnr. 49 bnr. 96 i Seljord kommune

Oppdragsnummer

48-23-0102

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.