Akkerhaugen , Veltavegen 3D

Ny pris! Lys og trivelig leilighet på Akkerhaugen Terrasse - kort vei til Norsjø og fantastiske turområder - carport

1 290 000

 • Prisantydning:

  1 290 000,-

 • Totalpris:

  2 257 175

 • Fellesutgifter:

  8 800,-

Beregnet totalkostnad: 1 290 000,- (Prisantydning) 959 193,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 249 193,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 257 175,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  98 m²

 • Bruksareal:

  102 m²

 • Bruttoareal:

  102 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2008

 • Gårdsnummer:

  159

 • Bruksnummer:

  132

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  307087783

 • Sist endret:

  06.09.2023 13:52

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 50%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 67%

  har bolig på over 120 kvm

 • 23%

  er barnefamilier

 • 40%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Lys, godt vedlikeholdt og trivelig leilighet som går over 2 etg. Leiligheten har flotte og solrike uteplasser og inneholder:
1. etg.: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom og teknisk rom.
2. etg.: Stue og soverom.

Parkeringsplass i carportanlegg samt utvendig bod i bodbygg.

Leiligheten ligger fint til på Akkerhaugen. Det er nærhet til Norsjø og fine turområder, i tillegg til Norsjø Ferieland som byr på en rekke aktiviteter for både store og små. Det er omtrent 5 km til Gvarv med både barne- og ungdomsskole, dagligvarebutikker og apotek. Til Bø er det ca 13,5 km.

Velkommen til visning!

Innhold

1. etg.: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom og teknisk rom.
2. etg.: Stue og soverom.

Carport og utvendig bod.

Entré

Innganspartiet er overbygget og her er det laget til en fin uteplass med belegningsstein. I gangen innenfor er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tillegg til garderobeskap er det lagringsmuligheter på vaske/teknisk rom og i bodanlegget.

Stue

Lys og trivelig stue med parkett på gulv og panelplater på vegger. Det er god plass til spisebord og sofa, og varmepumpen sørger for en jevn og god varme. Fra stuen er det skyvedør ut til en stor, solrik terrasse med elektrisk markise. Det er montert utvendige markiser på stuevinduene.

Stue 2

Et lyst rom som føles romslig og som er godt egnet til TV-stue.

Kjøkken

Det er åpen løsning mellom kjøkke og stue. Kjøkkeninnredningen har profilerte skapdører og laminat benkeplate med nedfelt kjøkkenkum med ett-greps blandebatteri. Det ble i 2010 gjort en utvidelse av kjøkkeninnredningen med flere benkeskap, skuffseksjon og tilhørende benkeplate. Hvitevarer som står i leiligheten per i dag medfølger. Fra kjøkkenet er det verandadør ut til den steinlagte uteplassen ved inngangspartiet.

Bad

På baderommet er det fliser med varmekabel på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med servantinnredning med høyskap og speil, toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger.

Vaskerom/Teknisk rom

Vaskerommet har inngang fra badet. Her er det lagt fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, ventilasjonsaggregat, fordelerskap rør og sentralstøvsuger.

Uteareal

Hver bolig har ansvaret for å vedlikeholde sin del av uteområdet, og det er 2 felles dugnader per år.

Soverom

Romslig soverom i 1. etg. med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Soverom 2

Stort soverom i 2. etg. med 2 takvinduer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til på Akkerhaugen. Det er nærhet til Norsjø og fine turområder, i tillegg til Norsjø Ferieland som byr på en rekke aktiviteter for både store og små. Det er omtrent 5 km til Gvarv med både barne- og ungdomsskole, dagligvarebutikker og apotek. Til Bø er det ca 13,5 km.

Felleskostnader

8 800 pr. mnd. Inkluderer renter og avdrag på borettslagets lån, kommunale avgifter, huseierforsikring, vedlikehold av bygningsmasse, honorar til styret og forretningsfører og andre driftsutgifter.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, fellesutgifter, strøm og innboforsikring.

Andel fellesgjeld

Kr. 959 193 per 31.05.2023.

Avdrag fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld: Kr. 3867,- per mnd.

Andel formue

Kr. 34 596 per 31.12.2022.

Borettslag

Akkerhaugen Terrasse Borettslag ligger sentralt til på Akkerhaugen, med utsikt til Norsjø.

Borettslag: Akkerhaugen terrasse borettslag, Orgnr: 993249122

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 115051542, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 31.05.2023: 2.96% pa.
Antall terminer til innfrielse: 34
Saldo per 31.05.2023: 4 795 967
Andel av saldo: 959 193
Første termin: 01.01.2010Første avdrag: 01.01.2018 ( siste termin 01.01.2040

Rentekostnader fellesgjeld

Renter fellesgjeld kr.1933,- per mnd.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold skal godkjennes av styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

TG3
Brann - Slokkeutstyr og røykvarslere er gått ut på dato

TG2
Bad
Overflater vegger - Det observeres stedvis mangelfull fuging av sokkelflis mot sokkellist, samt at det ikke er benyttet elastisk fuge i overgang veggplater og sokkellist i dusjsonen. Dette vil medføre redusert restlevetid. Tiltak anbefales. I tillegg observeres det sprek i skjøter i bunn av baderomspanel i dusjsonen. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Overflater gulv - Det registreres at elastiske fuger har stedvis manglende vedheft i dusjsonen og under servantskap. Fuger bør fornyes, tiltak anbefales.
Fallforhold (gulv) - Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 6 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 28 mm. I praksis er denne nivåforskjellen 20 mm, da det er limt fast en liten list på gulvet under dusjvegger. Dette er vurdert til å ikke være tilfredstillende i forhold til lekkasje sikkerthet.

Øvrige rom
Overflater gulv - Parkett ved åpning mellom stue og ligger i spenn/buler opp. Beveger seg ned når den blir gått på. Samt at det registreres gliper i enklete skjøter og hakk/merker. Parkett i stue i området ved balkongskyvedør har skader og oppsprekk. Kan være fukt/vann som har trukket inn ved balkong dør, og ført til skade på parkett. Det er utført overflate søk med fuktindikator, det ble ikke registrert forhøyede verdier på befaringstidspunktet. Eksakt årsak er ikke kjent. Skjulte feil/skader kan ikke utelukkes. Krever nærmere undersøkelser, området/problematikken bør holdes under oppsyn. Teknisk rom: Det observeres manglende vedheft av elastiske flisfuger i overgang gulv/sokkelflis. Tiltak anbefales, fuger bør fornyes.

Etasjeskiller
Skjevhetsmåling - Det er noe merkbare skjevheter stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 18 mm. Det er noe merkbare skjevheter i stue i 2. etasje. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 19 mm. Årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Radon
Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget. Se sjekkliste dokumentasjon. Det er ikke etablert stikkontakt ved varmepumpe, det blir i dag benyttet skjøteledning. Tiltak anbefales. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttertak
Takvinkel/Takform - Taket over inngangsparti og tekniskrom er tilnærmet flatt med lite fall. Slik tekkingen er utført kan det føre til vannansamlinger. I tillegg kan det oppstå problemer ved eventuelle isvullinger vinterstid. Det er på befaringstidspunktet ikke oppdaget lekkasjer eller skader. Bygningsdelen bør holdes under oppsyn.

Drenering
Stedvis lite terrengfall vekk fra grunnmuren, på byggets vestside. Forholdet kan øke fuktbelastningen på grunnmuren. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Alle rom. Deler av rommene i 2. etasje har ikke målbart areal grunnet lavere takhøyde.
Bod på ca 5 m2 i eget bygg og carportanlegg er ikke tatt med i arealberegningene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Tomt

Areal: 2 148 kvm, Eierform: Fellestomt
Pent opparbeidet fellesareal med asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Det er også asfaltert gangsti på nedsiden av leilighetene og lekeplass/friareal i tilknytning til denne.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer egen biloppstillingplass i felles carportanlegg, i tillegg er det en utvendig biloppstillingsplass.

Byggemåte

Bygget er oppført med grunnmur i betong med støpt plate mot grunn. Vegger og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein og båndtekking. Fasader med stående og liggende trekledning og blikkbeslåtte flater. Vinduer i 2-lags glass og Velux takvinduer i 2 -lags glass fra byggeår. Balkongdør og balkongskyvedør i 2-lags glass fra byggeår. Slett inngangsdør fra byggeår. Utvendige persienner på vinduer i stuene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 10.01.2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 687 214 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 473 969 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig.
Gjeldende kommuneplaner:
- Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033 -  Id 202001 - Arealbruk - Sentrumsformål, Nåværende
https://www.arealplaner.no/3817/dokumenter/2692/F%c3%b8resegner%20KPA%20Midt-Telemark_06.12.21.pdf

- Akkerhaugen vest, gnr. 59 bnr. 20 - Id 08102008
Delareal 7 m - Frisiktsone - Feltnavn SIKT
Delareal 227 m - Felles gårdsplass - Feltnavn FG1
Delareal 121 m - Felles lekeareal - Feltnavn L1
Delareal 1 616 m - Boliger - Feltnavn B2
Delareal 186 m - Klimavernsone - Feltnavn KS
- https://www.arealplaner.no/3817/dokumenter/72/Bestemmelser_%20Akkerh5920%20_2_%e2%80%a6.pdf
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning av borettslagets styre skjer i etterkant avsalget.

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
Forsikring mot tap av felleskostnader: Borettslaget har sikring mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning avborettslagets styre skjer i etterkant avsalget

Adresse og matrikkel

Veltavegen 3D, 3812, Akkerhaugen, Gnr. 159 bnr. 132, andelsnr. 2 i Akkerhaugen terrasse borettslag med orgnr. 993249122 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0088

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.