Gvarv , Noradalsvegen 17

Årnes - Koselig hytte med 3 soverom - fredelig beliggenhet i skogsterreng - kort vei til Norsjø

950 000

 • Prisantydning:

  950 000,-

 • Totalpris:

  984 992

Beregnet totalkostnad: 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 950 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 34 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 984 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  55 m²

 • Bruksareal:

  55 m²

 • Antall rom:

  4

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1985

 • Gårdsnummer:

  194

 • Bruksnummer:

  53

 • Energimerking:

  F

 • Finnkode:

  307301178

 • Sist endret:

  23.08.2023 12:44

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Hytta ligger fredelig til i fint skogsterreng med noe utsikt mot Norsjø. Fine turområder i nærheten, bla til utsiktspunkt som Sulukollen. Kort vei til Norsjø med gode muligheter for bading og båtliv. Hytta har tinglyst rett til vei, vann og båtfeste.

Hytten inneholder:
Entré, toalett, gang, tre soverom, stellerom, kjøkken og stue. I tillegg er det 2 frittstående boder. Den ene er innredet med dusjrom.

Velkommen til visning!

Innhold

Entré, toalett, gang, tre soverom, stellerom, kjøkken og stue. I tillegg er det 2 frittstående boder.

Entré

Inngangspartiet er overbygget og i vindfang og gangen innenfor er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue

I stuen er det tregulv og malt panel på vegger. I stuen er det satt inn vedovn og det er plass til sofa og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til veranda med adkomst til tomten.

Kjøkken

Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Gulv med gulvbord i heltre. Vegger og himling med trepanel. Kjøkkenet har enkel innredning med slette, malte fronter. Heltre benkeplate med nedfelt vaskekum med ett-greps blandebatteri. Komfyr, ventilator i overskap. Frittstående kjøleskap.

Bad

Nåværende eier etablert et rom med dusjløsning i den frittstående boden.

Toalettrom

Toalett fra byggeår. Gulv med belegg, vegger og himling med trepanel. Gulvstående snurredo.

Uteareal

Skrånet naturtomt med naturlig vegitasjon. Hytta har to terrasser, en sydvendt med utgang fra stue på ca 20 m2, og en vestvendt på ca 22 m2. I tillegg er det ei enkel utestue på ca 9 m2 mot vest.

Soverom

I hytten er det 3 soverom der ett er innredet med dobbeltseng og garderobeskap, ett rom med familiekøye og ett rom med køyeseng.

Beliggenhet

Hytta ligger fredelig til i fint skogsterreng med noe utsikt mot Norsjø. Fine turområder i nærheten, bla til utsiktspunkt som Sulukollen. Kort vei til Norsjø med gode muligheter for bading og båtliv.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

TG3
- Terrasse mot vest - Det er observert skjevheter og svikt i konstruksjonen. Fundamenteringen og konstruksjonen er vurdert til å være for dårlig. Dette får også konsekvenser for utestue som er plassert ovenpå terrasse. I tillegg observeres det råteskader på rekkverk, samt at konstruksjonen ligger tett på grunn og vegitasjon. Tiltak må påregnes.
- Trapp ved inngang - Trapp bærer preg av elde og slitasje. Det observeres råte i rekkverk og vanger. Utbedring av trapp må påregnes.
- Fundamenter - Enkelte pilarer under hytta har manglende understøtte og er undergravd, det ser ut til at masser er vasket vekk av vann som har rent under hytta. Bør følges opp, tiltak må påregnes.

TG2
Kjøkken
Overflater gulv - Stedvis hakk og merker i gulvet, samt at det er glipper i skjøter. Det registreres knirk i gulvet.
Innredning - Benkeplate i heltre er løs, og har har gått opp i liminga ved vask. Enkelte skaper står løst og innredningen er noe vinglete. Skapdører krever justering.

Toalettrom
Ventilasjon - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.
Overflater gulv - Gulvbelegg ligger løst og buler opp fra undergulv enkelte steder, samt at belegg stedvis ikke er ført helt ut til fotlist.

Øvrige rom
Overflater gulv - Det registreres hakk og merker i gulvet, forøverig er det noe knirk, og det observeres gliper i skjøter
Innerdører - Dørbladet til innerdører til toalett og stort soverom har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
Ildsteder inne i boligen - Det er knyttet usikkerhet til om brannmursløsningen bak peisoven er i henhold, og god nok funksjon som brannmur. Krever ytterlige undersøkelser.

Etasjeskiller
Skjevhetsmåling - Det er merkbare skjevheter i hytta. Forskjellen mellom høyseste og laveste punkt er målt til 29 mm. Skjevhetene antas å stamme fra sviktene fundamenter under hytta, og utveksling av bjelkelaget ved pipe.
Annet - Bjelkelaget fremstår som mykt å svikter noe ved normal gange. Kan tyde på underdimensjonering. Det var ikke uvanlig med enklere dimensjoner på tidspunkltet hytta ble ført opp, og må sees i den sammenheng. Ei stubbloftsplate har falt ned under hytta, isolasjon er synlig. Tiltak anbefales.

Tekniske anlegg, VVS anlegg
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Det er ikke lagt opp til stikkontak eller fast tilkobling av berder. Det eridag kun brukt skjøteledning. Tiltak anbefales.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Vannrør er enkelt lagt opp, og har diverse tilkoblinger og stengekraner under og ved hytte. Det er kun sommer vann.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Avløpsrør i enkel utførelse og liten dimmensjon, og er kun ment for å håndtere gråvann.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Informasjon: Det har vært utført el-tilsyn datert 04.09.2021. Feil og mangler rettet, sak godkjent og avsluttet, datert 08.06.2023. Dette er lagt til grunn for den forenklede vurderingen av det elektriske anlegget. Det ble ikke avdekket åpnebare feil eller mangler, likevel er TG2 valgt siden det mangler samsvarserklæringer på utført elktroarbeid. Det gjøres oppmerksom på at vurderingen er gjort av byggningsakkyndig uten elektrofaglig bakgrunn, og må sees i den sammenheng.

Fasader ink. kledning
Kledning bærer preg av elde og slitasje med blandt annet sprekkdanelser, da særlig mot sør og vest. Antydning til råte enkelte steder. Tiltak anbefales. Terrasser ligger tett inntil ytterkledning, dette kan redusere levetiden på ytterkledningen. Bør holdes under oppsyn.

Dører og vinduer
Vinduer - Vinduer bærer noe preg av elde og slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn, utvendig vedlikehold anbefales.
Dører - Terrassedør bærer noe preg av elde og slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn, utvendig vedlikehold anbefales.
Informasjon: Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak
Takgjennomføringer - Fotbeslag rundt skorstein og luftehatt har synlige slitasjesymptomer og bærer preg av elde. Selv om det ikke er tegn til fuktskader eller vanninntrengning, er TG2 valgt for å belyse risiko. Krever oppfølging ved jevnlig ettersyn.
Gesimsløsninger - Vindskier bærer preg av elde og slitasje, det observeres blandt annet sprekkdannelser.
Beslag, renner, nedløp og snøfangere - Takrenner og takfotbeslag i plast. Bærer preg av elde og slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Terrasse mot sør ved inngang
Terrasser på terreng (understøttet av bjelker/pilarer) - Bærer preg av elde og slitasje, det observeres stedvis råte i rekkkverk. Det observeres avflass på overflatebehandling av terrassebord og rekkverk. Innfestning til vegg ved svalegang er vurdurt til å være mangelfull. Tiltak anbefales.

Drenering
Vann fra yttertak og bortledning - Det anbefales å lede takvann videre bort, for å hindre vann som renner under hytte.
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur - Terreng heller mot hytte, vann renner fritt under deler av hytte. Det anbefales å gjøre tiltak for å hindre at vann renner under hytte, med tanke på problemene enkelte søylefundamenter er utsatt for.

Stikkledninger og tanker
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) - Deler av de utvendige vannledningene er i enkel utførelse, og ikke egnet for langtidsbruk. Det er kun sommervann og hytta blir sporadisk brukt, og må sees i den sammenheng. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn
Informasjon: Gråvann er ført videre ned til terreng på nedsiden av hytte. Det er ikke kjent om det er gitt utslippstillatelse på gråvann. Krever nærmere undersøkelse.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom i hytten.
Det er to frittstående boder ved hytta. En på ca 7 m2 og vedbod på ca 6 m2, med tilhørende utbygg på ca 3 m2. I tillegg er det etablert ei utestue på ca 9 m2 på terrasse mot vest.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 2 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta er ikke nøyaktig oppmålt/inntegnet på målebrevskart men angitt på skjøte og skylddeling forretning til å være 2 da.

Parkering

Hytteeier disponerer biloppstillingsplass ved Noradalsvegen 15 etter avtale med grunneier.

Byggemåte

Hytta står på søylefundamenter av lettklinkerblokker mot grunn. Etasjeskiller av trekonstruksjon. Vegger av trekonstruksjon, utvendig kledd med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med shingel. Vinduer i 2-lags glass fra 1982. Terrassedør i 3-lags glass fra 1982. Profilert inngangsdør fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midt-Telemark kommune har ikke bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Hytten selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent bygningens nåværende innredning. Ved en søknad om ferdigattest til kommunen kan kommunen kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter blant annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsformen fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet er målbart selv om det ikke  foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 2 972,52 pr. år Renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 252 447 pr. 2021

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritid.

Gjeldende plan: Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033 - Id 202001
Delareal 301 m - Arealbruk - LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv,Nåværende
Områdenavn - BN7

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Hytta har tinglyst rett til vei, vann og båtfeste.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3817-194/2

1966/1748-1/32  Bestemmelse om vannrett    24.10.1966 
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:194 Bnr:53  
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om båt/bryggeplass

Vei/vann/avløp

Ikke tilkoblet vann og avløp. Ca 100 meter å gå på sti frem til hytta fra privat vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Noradalsvegen 17, 3810, Gvarv, Gnr. 194 bnr. 53 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0079

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.