Vråliosen , Storoddevegen 127

Flott nyere hytte med god standard ved Vråvatn - Vrådal - kort veg (10 min) til skisenter og golfbane

3 900 000

 • Prisantydning:

  3 900 000,-

 • Totalpris:

  4 008 742

Beregnet totalkostnad: 3 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 008 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  76 m²

 • Bruksareal:

  81 m²

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  53

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  305321310

 • Sist endret:

  23.08.2023 12:46

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Nyere tømmerhytte, bygd i 2020, med god standard.
Hytta fremstår koselig, innbydende og solid med gjennomgående god materialbruk.
Eiendommen ligger fritt og fint med gode solforhold fra tidlig morgen til kveld. Fin utsikt til Vråvatn med fjella rundt. Gangavstand til vannet, ca 200meter, med gode muligheter for bading, firksing, padling og båtliv.

Innhold

1. etg.: Entre, gang, stue, kjøkken, soverom, bad, toalett og bod.
2. etg.: Gang, bod og 2 soverom.

Utstyr

Hytta selges med møbler og utstyr.
Peisovn
Det er lagt opp strøm utvendig på begge sider av hytta med tanke på El.bil lader og boblebad.

Entré

Romslig entre/gang med flislagt gulv med varmekabler. Tømmer vegger, panelt himling. God plass til sko og yttertøy. Praktisk liten bod med inngang fra gangen.

Stue

Stue og kjøkken har åpen løsning med utgang til terrasse som går rundt på 3 sider av hytta.
Gulv har enstav eikeparkett, vegger har tømmer og himling er panelte. Utstyrt med peisovn.

Kjøkken

Kjøkkenet har innredning med hvite profilerte fronter. Benkeplate i stein. Utstyrt med integrert fryse-/kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp med ventilator over. I tillegg er det satt inn ett stort framskap til servise mm som medfølger. Plass til spisebord.

Bad

Badet har flislagt gulv med varmekabler. Veggene har laftet tømmer. Himlingen er panelt.
Utstyrt med dusjkabinett, dobbel servant  over frittstående innredning med speil over.
Seperat toalett med servant og vegghengt wc.

Terrasse

Hytta har terrasse som går rundt på 3 sider av hytta på totalt 59 kvm, delvis overbygget utfra stua/kjøkkenet.  Flott utsikt mot Vråvatn og fjella rundt fra terrassen.

Soverom

Hytta har 3 soverom, ett i 1. etg. og 2 i 2. etg. 2 soverom er innredet med dobbeltseng og ett er innredet med køyeseng. Gulv har malt tregulv, veggene har laftet tømmer og himlingen er panelt.

Beliggenhet

Hytta har en solrik og fin beliggenhet i nyere hyttefelt med nærhet til Vråvatn. Fra hytta er det flott utsikt utover vannet. Vråvatn strekker seg fra Vrådal til Vråliosen. Vannet innbyr til bading og båtliv. I tillegg kan en enkelt komme seg videre til Nisser via en sluse. Innsjøen Nisser har mange flotte badestrender og øyer med svaberg. Nede ved vannet er det laget til brygge med mulighet for båtplass.
Fine bademuligheter.

Vrådal har man masse aktivitetstilbud sommer som vinter!
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), 9 hulls golfbane med kafè, ved skisenteret er det opparbeidet badestrand og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.

Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og interesse!
Slalombakken, Vrådal Panorama, ligger kun 12 min fra hytta.  Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis.
Kafeteria og bar ved alpinanlegget.

Løpende kostnader

 • Vegvedlikehold, vann og avløp til Storodde Hyttepark ca kr 10.000,- pr år.
 • WIFI til Telenor (valgfritt) kr 1.500,- pr kvartal
 • Strøm ca kr 1.400,- pr mnd (avhengig av bruk)
 • Brøyting

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad: Ventilasjonsspalte v/dør/terskel er ikke etablert. Bomlyd i enkelte fliser.
- Toalett: Ventilasjonsspalte v/dør/terskel er ikke etablert
- Trapp: Kun rekkverk på en side.
- Kledning: Overflatebehandling bør påregnes
- Yttertak: Takkonstruksjonen er lukket, inspeksjon er ikke mulig.
- Grunnmur: Enkelte ringmursplater med manglende vedheft.
- Drenering: Bortledning av takvann anbefales.

Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-
-
-

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 81 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, toalett og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Vrådal sentrum, kjør i retning Vråliosen. Ta av mot Vrådal Panorama; Vråvegen. Følg Vråvegen i ca 12 , ta deretter av til høyre inn på Storoddevegen og følg denne frem til hytta.

Tomt

Areal: 1 305 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta er opparbeidet med gruset adkomstveg og parkeringsplass. Forøvrig naturtomt.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt

Byggemåte

Hytta er fundamentert på grunnmur i ringmurskonstruksjon med plate på mark. Oppført i laftet tømmer. Taket er tekket med torv. Vinduer har tre-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg kommunen. Selger er ansvarlig for å søke og få på plass ferdigattest før ny eier overtar.

Oppvarming

Ved og strøm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 550 pr. år for feiing og renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei inn til hyttefeltet. Privat vann og avløp til Storodde Hyttepark.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 99 87 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Storoddevegen 127, 3849, Vråliosen, Gnr. 3 bnr. 53 i Kviteseid kommune

Oppdragsnummer

48-23-0073

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.