Bø i telemark , Lensegravvegen 2D

Bø - Nordbøåsen - Koselig enderekkehus i populært boligfelt på Nordbøåsen - 3 soverom - Carport.

2 650 000

 • Prisantydning:

  2 650 000,-

 • Totalpris:

  2 725 242

Beregnet totalkostnad: 2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 75 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 725 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  69 m²

 • Bruksareal:

  73 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2017

 • Gårdsnummer:

  54

 • Bruksnummer:

  142

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  297375927

 • Sist endret:

  02.05.2023 13:17

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 60%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 62%

  har bolig på over 120 kvm

 • 40%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 44%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Boligen har alt på ett plan og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom og bod/teknisk rom.

I tillegg har boligen en carport og en utvendig bod.

Standard

Koselig rekkehus fra 2017 beliggende i et svært populært boligområde. Rekkehuset ligger på endetomt, dette gir en usjenert beliggenhet og større tomt og uteplasser enn de andre boligenen i rekken. Boligen har alt på en flate og hele tre soverom.

Entré

Inngangspartiet er overbygget og i forbindelse med carporten. Innenfor ytterdør kommer man inn i en gang med god plass til lagring av yttertøy og sko. Gangen har vinylbelegg på gulv og mdf plater på vegg og takess i himling. Fra gangen er det adkomst til dei stue, soverom, bad og bod.

Stue

Stuen er lys og trivelig med lyse mdf plater på vegg + ein fondvegg i en moderne blåfarge. Her er det også vinylbelegg på gulv og takess i himling. Stuen har en vedovn som varmer godt i boligen. Fra stuen er det utgang til uteområde på fremsiden av boligen.

Kjøkken

Det er åpen kjøkkenløsning inn mot stue, med samme belegg på gulv og plater på vegg. Kjøkkeninnredning er lys med slette fronter og stål benkeplate. Kitchen board plater mellom over- og underskap. Integrert oppvaskmaskin, frittstående komfyr, microovn og kjøleskap.

Bad

Baderom med vinylbelegg på gulv, veggvinyl på vegg og tak-essplater i tak. Det er innstallert dusj med svingbare dusjvegger, vegghengt innredning med heldekkende servant, tradisjonelt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Uteareal

Boligen ligger på endetomt med uteareal av plen på to sider av boligen og belegningstein. Fra uteboden har man praktisk adkomst ut til hage på bakside av bolig. Kjekk til oppbevaring av for eksempel utemøbler til hage.

Soverom

Boligen har tre soverom.  Alle soverom har vinylbelegg på gulv og mdf panel på vegg, takess i himling. Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og gode lagringsmuligheter. Dei andre soverom er noe mindre men god plass til seng og lagring.

Beliggenhet

Lensegravvegen 2 D ligger i et populært boligområde på Nordbøåsen sentralt i Bø.
Nordbøåsen og Lensegravvegen ligger solrikt til med kort vei til lysløypa med fantastiske turløyper sommer som vinter.
I gåavstand fra Nordbøåsen ligger Bø sentrum som byr på et rikholdig utvalg av butikker og servicetilbud. Her finner du blant annet kjøpesentre med de store kjedebutikkene, kafêer, restauranter, treningssentre, svømmebasseng, kino og Universitet. I Bø er det aktiviteter både sommer som vinter. Lifjell med alpinanlegg og milevis med oppkjørte langrennsløyper. Elver og innsjøer med plenty av fiske- og bademuligheter og Sommerland, et badeland med alle slags sklier og vannaktiviteter.

Løpende kostnader

Kommunale utgifter, strøm og forsikring.
Tv og internett.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Fremtind polisenr.: 20818419

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2.
Det er ukjent om det er gjennomført radonmåling i boligen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.

I tillegg har boligen også et teknisk rom/bod.

Ved inngangspartiet er det en carport og en bod med utgang til hage.

 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Bø sentrum kjører man retning Seljord, men etter ca 1,5 km svinger man inn til venstre på Nordbøvegen. Følg Nordbøvegen i ca 1,2 km og ta så inn til venstre og Nordbøbergja, så andre avkjørsel til venstre og Lensegravvegen.
Det vil bli skiltet med Lokalmegleren & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 129 kvm, Eierform: Eiet tomt
Innkjøring inn til bolig er på fellestomt.

Garasje / Parkering

Ja, parkering i carport og på gårdsplass.

Byggemåte

Bygget er oppført som kjedet rekkehus med betongplate på grunnen, yttervegger og takkonstruksjon i tre. Yttervegger er kledt med stående trekledning, yttertak er saltak tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Bø kommune fra 18.12.2017.

Barnehage / skole i området

Det er ca 1,5 km til Bø sentrum og flere barnehager og barne- og ungdomskole. Videregående utdanning og universitet er også plassert i sentrum.

Oppvarming

Vedovn.
Annen elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 976,32 pr. år For året 2022. Inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 603 214 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 171 569 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

I henhold til reguleringsplan med id nr 02_41_2016, datert 12.09.2016 er området regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

På kartverkets "se eiendom" sider er det planlagt en enebolig på nabotomt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Lensegravvegen 2D, 3803, Bø i telemark, Gnr. 54 bnr. 142 snr. 4 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-23-0029

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.