Bø i Telemark , Framstadvegen 38

Bø sentrum - Romslig og lettstelt leilighet beliggende i 2. etg. - 2 soverom - Vestvendt terrasse - garasje

2 250 000

 • Prisantydning:

  2 250 000,-

 • Totalpris:

  2 315 242

 • Fellesutgifter:

  10 088,-

Beregnet totalkostnad: 2 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 65 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 315 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  88 m²

 • Bruksareal:

  92 m²

 • Etasje:

  2

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  1989

 • Gårdsnummer:

  51

 • Bruksnummer:

  41

 • Energimerking:

  F

 • Finnkode:

  289974119

 • Sist endret:

  20.03.2023 10:06

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 49%

  eier sin egen bolig

 • 63%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 34%

  har bolig på over 120 kvm

 • 29%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 15%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Leilighet i 2. etasje i Framstadvegen, med solrik terrasse. 2 soverom, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 boder. Garasje med portåpner. Sentralt og samtidig usjenert. Belegg på gulv, tapet på vegg, noe malt panel. Standard stort sett fra byggeår, badet har badekar, toalett, servant, skapinnredning og opplegg for vaskemaskin. Våtromsplater på vegg og belegg på gulv. Kjøkken har innredning med hvit profil, fliser på vegg over benken. Ikke installert oppvaskmaskin. Komfyr og kjøleskap medfølger. Vedovn i stua. Utgang til en vestvendt terrasse fra stua.

Innhold

3-roms gjennomgående leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Adkomst via felles trappegang med callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad/vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bod. Utgang fra stuen til nordvestvendt balkong på ca.10 m2.

Entré

Felles inngang til 4 av leilighetene. Med en gang man kommer inn i leiligheten blir man møtt av en lys og trivelig gang/entré med garderobeskap og god plass til yttertøy og sko. I tillegg er det gode lagringsmuligheter i boder og knekott. Entréen og leiligheten forøvrig er holdt i nøytrale og lyse farger, med panel på vegger og belegg på gulv.

Stue

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkken løsning. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse med gode solforhold og markise. Det er lagt belegg i stuen og veggene er malt i lys farge. I stuen er det satt inn vedovn som varmer godt på kalde dager.

Kjøkken

Kjøkkenet er fra byggeår og har hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er lagt fliser på vegg over benkeskap, og det er rikelig med skap- og benkeplass. Plass til spisebord. Det er ikke installert oppvaskmaskin. Komfyr og kjøleskap medfølger.

Bad

Bad fra byggeår. Gulvbelegg på gulv med varme. Baderomsplater på vegger. Himling med malt flate. Vegghengt servantskap med skapdører og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt over servant. Badekar i hjørnet. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Ventil er plassert i himling. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.

Soverom

Leiligheten har 2 soverom. Rommene er holdt i lyse farger og innredet med garderobeskap. Det er plass til dobbeltseng.

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og sentralt til i Bø. Framstadvegen er en rolig og usjenert gate med gangavstand til butikker, buss/tog, Gullbring Kulturanlegg, skoler og andre servicetilbud. Rema1000 ligger rett i nærheten.

Togstasjon med lokale tog, samt Sørlandsekspressen som kjører mellom Stavanger og Oslo. Godt transporttilbud med både Haukeliekspressen og Telemarksekspressen.

I Bø er det fine turmuligheter sommer og vinter. Det er oppmerkede turløyper, oppkjørte skiløyper og lysløype. På Lifjell er det skisenter og Vinterland. Sommerstid er det flere bade- og fiskemuligheter, og selvfølgelig må Bø Sommarland nevnes.

Felleskostnader

10 088 pr. år. Trappevask utføres av beboerne.

Fellesutgifter: forsikring og brøyting. Påløper det utgifter ut over disse, kreves dette inn etter behov.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, fellesutgifter, strøm og forsikring.

Sameie

Sameie: Grivi Sameie, Orgnr: 922366365

Selveierleilighet tilhørende Grivi Sameie beliggende i Bø i Telemark. Sameie består av 9 selveierleiligheter og 5 næringsdeler og har felles tomteareal. Felles uteareal opparbeidet med blant annet asfalterte parkeringsplasser og diverse beplantning.

Denne leiligheten er også deleier i 51/523 (andel 1/17).

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP448198.7.1

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold skal godkjennes av styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Bad
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt sluk og andre installasjoner. I tillegg er det registrert sprekk/riss i skjøt på gulvbelegg, hakk/merke på baderomsplate, baderomsplatene er ikke tilfredsstillende tettet med egnet fugemasse i skjøter samt ikke etablert monsteringsskinne i bunn av plater, rørgjennomføringer under utslagsvask og servant er ikke tilfredsstillende tettet, kan føre til fukt i konstruksjonen ved en lekkasje, det er kun naturlig ventilasjon via lufteventil i himling og ikke mekanisk avtrekk og det ble registrert plast i konstruksjonen under hulltaking, dette anses som en risikokonstruksjon med tanke på fuktproblematikk. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument bak utslagsvask i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier.

Kjøkken
TG2
Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.
Avløpsrør: Deler av avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
TG3
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert, i tillegg ble det registrert trykkslag i vannrør samt lekkasje fra kranen og i kobberrør under servant. Tiltak må påregnes.

Øvrige rom
TG2
Overflater vegger: Tapetserte vegger bærer stedvis preg av misfarging/merker og deformasjon/sprekk i hjørnet i stuen. Overflater bør fornyes.
Overflater gulv: Det ble registrert stedvis bobler/deformasjon på belegg i stue. Det er stedvis hakk/merker i belegget.

Uinnredet loft
TG2
Overflater vegger/undertak: Det ble registrert stedvis skjolder/merker på undertaket. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Teknisk anlegg - VVS
TG2
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Elektrisk anlegg
TG2
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Med bakgrunn i at det er ukjent om det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det ble registrert en løs stikkontakt i entré. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.

Vinduer
TG2
Vinduer er av eldre dato og har stedvis behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Terrasse
TG2
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Det ble registrert råteskader i bunn av trekledningen på rekkverket. Råteskader bør utbedres.

TG3
Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Bygningsdelen er fuktutsatt. Selger opplyser om at det er lekkasje i tettesjiktet på balkongen og at dette vil bli utbedret. Omfanget er ukjent.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 92 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod.
Deler av bod og stue er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak. Kott i tilknytning til soverom 1 er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde og er derfor utelatt fra arealoppsettet. Bod i felles trappegang har inngang kun fra utsiden av leiligheten, og er derfor utelatt fra arealoppmåling. Boden er målt opp til ca. 7 m2. I tillegg disponerer leiligheten garasjeplass i felles garasjerekke.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Kjør inn på Framstadvegen, 1. avkjøring til høyre etter Rema 1000. Følg veien helt til endes. Leiligheten ligger på venstre side, etter garasjeanlegget. Den er merket med Partners-skilt. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 095 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Garasjeplass i felles garasjerekke.

Byggemåte

Boligbygg over to etasjer samt underetasje (Næringsdel). Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og etasjeskillere av betong/murkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjon forblendet med liggende trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Balkongdør og vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.10.1998 for eiendommen.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabel i gulv på baderom. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 21 427 pr. år Avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.

Eiendomsskatt

Det er i Midt-Telemark kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 651 362 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 344 901 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1987/2431-24/32  Erklæring/avtale    13.07.1987 
Panterett til sameiet for kr 10.000,- som sikkerhet for fellesutgifter. Prioritet etter 90 % av første tgl. overdragelsespris.
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/841-1/32  Erklæring/avtale    15.04.1996 
Areal er frådelt til veggrunn ved Griviområdet og skal samanføyast i Gab med eigedom 51/8.
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/2431-2/32  Seksjonering    13.07.1987 
opprettet seksjoner:
snr: 14
formål: Bolig
sameiebrøk: 511/10000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 14 SEKSJONER

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap og komfyr.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Framstadvegen 38, 3800, Bø i Telemark, Gnr. 51 bnr. 41 snr. 14 i Midt-Telemark kommune
Ideell andel av sameiet: 511/10000

Oppdragsnummer

48-23-0012

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.