Bø i Telemark , Borgjalia 43

Breisås - Enebolig i rekke - 3 soverom - Fine uteområder og gode sol- og utsiktsforhold - Carport - Elbillader

3 000 000

 • Prisantydning:

  3 000 000,-

 • Totalpris:

  3 088 992

Beregnet totalkostnad: 3 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 75 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 088 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  128 m²

 • Bruksareal:

  130 m²

 • Oppholdsrom:

  2

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2001

 • Gårdsnummer:

  51

 • Bruksnummer:

  385

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  278399532

 • Sist endret:

  20.01.2023 12:38

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 65%

  eier sin egen bolig

 • 50%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 11%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 57%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 29%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velholdt enebolig i kjede fra 2001, med attraktiv beliggenhet i Breisås. Boligen er i god stand, og fremstår som en lys og trivelig familiebolig. Gåavstand til blant annet skole og barnehage. Eiendommen har umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder og en flott opparbeidet tomt. Hage og terrasse har gode solforhold og utsikt mot Lifjell.

Eiendommen har fin beliggenhet i populært boligområde i Breisås. Breisås har fine turområder med oppmerkede stier. Med gangavstand til sentrum og skoler er dette et velegnet område for familier og nyetablerte. Bø sentrum har alt av fasiliteter med Gullbring kulturanlegg, der det blant annet er badeanlegg, kino og scene. I sentrum finner man butikker, hyggelige kaféer og spisesteder.

Velkommen til visning!

Innhold

Bolig over to etasjer inneholder følgende:
1.etasje med entré, bad, to soverom, kjøkken, spisestue og stue. Utgang fra stue til nordvest-vendt terrasse på ca. 19 m2 og utgang fra kjøkken til sørøst-vendt uteområde med belegningsstein og plenarealer.
2.etasje med loftstue, soverom, bod og toalettrom. Utgang fra loftstue til overbygd balkong med stedvis lav takhøyde og med gulvflate på ca. 5 m2

Carport og utebod.

Standard

Velholdt enebolig i kjede fra 2001, med attraktiv beliggenhet i Breisås. Boligen er i god stand, og fremstår som en lys og trivelig familiebolig. Gåavstand til blant annet skole og barnehage. Eiendommen har umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder og en flott opparbeidet tomt. Hage og terrasse har gode solforhold og utsikt mot Lifjell.

Entré

Flislagt entré med plass til oppbevaring av sko og ytterklær. Praktisk skyvedørsgarderobe er plassert ved inngangsdør.

Stue

I første etasje er det en hyggelig og lys stue med utgang til terrasse. Stua ligger skjermet til og det er utsikt til Lifjell. Stuen er utstyrt med store vindusflater, vedovn og god plass til salong og spisestue. Fra stua er det skyvedør inn til kjøkken.

Stue 2

Loftstuen fremstår romslig i lys utførelse, og har utgang til overbygget balkong, med fantastisk utsikt over Lifjell.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Malt panel mellom kjøkkenbenk og overskap. Stålplate på vegg bak platetopp. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Nisje til kjøleskap og oppvaskmaskin i benk. Integrert komfyr i benk og nedfelt platetopp. Vegghengt ventilator. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med malt panel. Himlingsflater med malt profilert flate.

Følgende punkter har fått TG2 i følge takstrapport:
- Overflater gulv - Det er stedvis svelling, avskalling og knirk i laminatskjøter. Utbedring anbefales.
- Innredning - Det observeres stedvis ujevnheter i overgangen i benkeplateskjøter. Fare for fuktinntregning. TG2 settes for å belyse risiko.

Bad

Bad fra byggeår. Belegg på gulv med varme. Vegger med baderomsplater. Himling med malt profilert flate. Vegghengt servantskap. Nedsenket servant i benkeplate av laminat med ett-greps armatur. Speil, to skap, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med skyvedører. Veggmontert to-greps dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Høyskap på vegg. Avtrekksventil plassert i tak. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i vegg. Varmtvannsbereder plassert i hjørnet.

Følgende punkter har fått TG2 i følge takstrapport:
- Ventilasjon - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.
- Sanitærutstyr / innredning - Dusjdører går tregt og lukker ikke tilfredsstillende. Dører bør justeres.
- Overflater vegger - Det registreres stedvis bomlyd i belegg i dusjsonen, noe som indikerer manglende vedheft mellom belegg og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Underkant veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning og levetiden vil derfor være redusert. Elastiske fuger har stedvis manglende vedheft i bunn av veggplater i dusjsonen. Fuger bør fornyes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Veggfestede installasjoner med hulltaking i våtsonen øker risiko for fukt i konstruksjon. Tettedetaljer ved samtlige rørgjennomføringer er usikker. Fare for fukt i konstruksjon. Tettedetaljer bør fornyes/etableres.

Toalettrom fra byggeår. Belegg på gulv. Vegger med malte slette flater. Himling med malt profilert flate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Gulvstående toalett. Avtrekksventil plassert i tak. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Panelovn på vegg.

Uteareal

Carport med asfaltert innkjørsel, belysning og sportsbod. Frittstående redskapsbod i hage for ekstra lagringsplass.

Soverom

Boligen inneholder totalt 3 soverom, to beliggende i 1. etg. og ett i 2. etg. Alle rom fremstår med god standard og normal slitasje. Loftstue i 2.etasje kan også benyttes som ekstra soverom dersom det er behov for dette.

Beliggenhet

Eiendommen har fin beliggenhet i populært boligområde i Breisås. Breisås har fine turområder med oppmerkede stier. Med gangavstand til sentrum og skoler er dette et velegnet område for familier og nyetablerte. Bø sentrum har alt av fasiliteter med Gullbring kulturanlegg, der det blant annet er badeanlegg, kino og scene. I sentrum finner man butikker, hyggelige kaféer og spisesteder.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Tilstandsgrader (TG2) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Toalettrom (Ikke våtrom) - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.
- Øvrige rom - Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Tilfredsstillende ventilasjon bør etableres. Det er sprekker i gulvfliser i entré. Det registreres også bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Tiltak anbefales. Det er stedvis knirk i gulvet i 2.etasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. - Loft - uinnredet / råloft - Det er hull i undertaket ved rørgjennomføringer til ventilasjon og lufting. Fare for fuktinntregning. Utbedrende tiltak anbefales. Tettedetaljer ved takgjennomføringen rundt pipe er ikke undersøkt grunnet redusert tilkomstmulighet. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Ildsteder / skorsteiner - Sprekker i to ildfaste plater i brennkammer. Utskifting anbefales.
- Etasjeskiller - Det er noen målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er på tilfeldig sted målt til 10 mm loftstue. Forøvrig ingen merknader i de andre rommene som er målt. - Tekniske anlegg - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Radon - Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.
- Elektrisk anlegg - Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang. Varmekabler i stue og begge soverom i 1.etasje er ikke tilkoblet termostat, kun av og på bryter. Termostater anbefales etablert. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik og at det er mer enn fem år siden el-kontroll bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. - Dører - Ytterdør har stedvise hakk/slitasje og skadet pakning. Utbedring anbefales.
- Yttertak - Det observeres hull/svakheter rundt takgjennomføringer. Se også under punkt "Loft-uinnredet/råloft" overflater vegger/undertak. Det anbefales å fjerne mose fra tak. Takgjennomføringer med tettedetaljer vurderes til ikke å være lekkasjesikker. Tettedetaljer bør utbedres. Snøfangerutstyr ikke etablert. Tiltak anbefales.
- Balkonger, terrasser, veranda etc. - Liten avstand mellom utvendig overflate/gulv og innvendig gulv. Uheldig pga faren for vanninntrenging. Tiltak anbefales. Gulvbord har slitasje i overflatebehandlingen. Overflate bør fornyes. Fundamenter er skjult og ikke undersøkt.
- Drenering - Stedvis lite terrengfall vekk fra grunnmuren. Forholdet kan øke fuktbelastningen på grunnmuren. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller
lignende? Ja. Sprekk i fliser ved inngangsdør. Uendret så lenge huset har vært i mitt eie.
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Små sorte maur, tiltak utført, har ikke observert maur inne i boligen på flere år.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Installasjon av el-billader i august 2022. Utført av Bø Installasjon.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 130 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom.

2. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod. 

Utvendig bod på ca. 7 m2 har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Lokalmegleren & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 320 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt samt carport.

Byggemåte

Boligen er oppført med ringmurselementer og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Kledningen ble sist malt i 2021. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takstein. Ytterdør med profilert flate og glassfelt fra byggeår. Vinduer og terrasse- og balkongdører med karmer/rammer av tre med to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Naturlig ventilasjon via spalter i vinduer og luker i tak på bad og toalettrom i kombinasjon med mekanisk avtrekk på kjøkken.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 17.12.2001.

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Eiendommen kan fritt leies ut etter eiers eget ønske.

Oppvarming

Vedfyring. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 25 097,80 pr. år Vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing.

Eiendomsskatt

Det er i Midt-Telemark kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 751 525 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 705 491 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig.
Gjeldende regulering:
- Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033 - Id 202001
- Bustadfelt i Breisås (Borgjalia) - Id 06_28_1997

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners samarbeider med Sparebanken DIN og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering og forsikring.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Borgjalia 43, 3801, Bø i Telemark, Gnr. 51 bnr. 385 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0164

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.