Bø i Telemark , Elgfaret 6

Breisås - Helt ny familievennlig og innholdsrik enebolig med fine sol- og utsiktsforhold - 4 soverom - 2 baderom

4 650 000

 • Prisantydning:

  4 650 000,-

 • Totalpris:

  4 680 612

Beregnet totalkostnad: 4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 665 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 30 612,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 680 612,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  150 m²

 • Bruksareal:

  155 m²

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  51

 • Bruksnummer:

  345

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  271373744

 • Sist endret:

  14.09.2022 11:21

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Helt ny og moderne enebolig med god planløsning og lave omkostninger (dok.avg. kr 16 620,- ). Eneboligen har store vinduer og åpne løsninger som gir en god romfølelse. Varmekabler i gang, bad og vaskerom i 1. etg. og på baderom i 2. etg.

I dette huset ønskes du velkommen inn i en stor hall med god plass til garderobe. Vaskerommet er praktisk plassert ved hallen sammen med teknisk rom. Videre ledes du inn til den luftige stuen med åpen løsning til kjøkken. Her får du god plass til både venner og familie. Norema kjøkkeninnredningen med laminat benkeplate er sammen med hvitevarene levert av Bø Installasjon. Fra stuen er det utgang til markterrassen via skyvedører. Baderommet i er innredet med servantinnredning med speil/lys, wc og dusj. Det er også en utvendig sportsbod på 5 kvm med god plass til oppbevaring. Sportsboden har stor takhøyde og rom for kreative oppbevaringsløsninger.

Trappen opp til 2. etg. er levert av Kleppo Trevare. I denne etasje finner du 4 soverom, loftstue og bad. Det romslige badet er innredet med servantinnredning fra Korsbakken med speil/lys, wc og dusj. Baderommet er også klargjort for badekar om det er ønskelig. Loftstuen har store vinduer og egner seg godt som TV-stue eller kontor.

Innhold

1. etg.: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og utvendig sportsbod.
2. etg.: Loftstue/gang, bad og 4 soverom.

Standard

Dette er en topp moderne enebolig fra 2022 med attraktive fasiliteter og familievennlig utforming. Her kan du flytte rett inn i et stilrent og pent hjem, og få gleden av en innholdsrik planløsning over to etasjer i tillegg til flott uteplass. Hjemmet inkluderer blant annet fire soverom, to bad, vaskerom og romslige oppholdsrom, og er stilrent innredet med moderne og gode kvalitetsmaterialer. 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken, loftstue og soverom.

Entré

Romslig entré/hall med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Flislagt gulv med varmekabler.

Stue

Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Lys, romslig stue med god plass til spisestue og sofagruppe. Herfra har du også direkte adkomst til terrassen og hagen, som vil være et ypperlig sted å rusle rett ut til på de gode sommerdagene. Legg også merke til den moderne peisovnen som vil bidra med god varme i vinterhalvåret. Peisovnen har en fin plassering i rommet, hvor du får gleden av de lune flammene fra både stuesonen og spisestuesonen. Her er det plass til både venner og familie!

Stue 2

En smart innredet sone for storfamilier som gir ekstra boltreplass til vennebesøk og lek. TV-stuen har en flott plassering i hjemmet som gir deg gleden av et fantastisk utsiktsbilde over omgivelsene, hvor store vindusflater fra gulv til tak nærmest eliminerer skillet mellom inne og ute. Et herlig rom med ypperlige kvaliteter.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra Norema. Kjøkkenet har god funksjonalitet og er flott utformet med rikelig oppbevaringsplass i skap og skuffer. Integrerte hvitevarer levert av Bø Installasjon medfølger. Benkeplate i laminat.

Bad

Baderommet i 1. etg. er innredet med servantinnredning med speil/lys, wc og dusj.

Det romslige badet i 2. etg. er innredet med servantinnredning med speil/lys, wc og dusj. Badet er også klargjort for badekar hvis du ønsker det.

Soverom

Hjemmets fire soverom er plassert i andre etasje. Alle rommene er av romslige størrelser med gode lysforhold. Dersom du ikke har behov for så mange soverom kan du enkelt innredet ett eller flere som treningsrom, kontor eller gjesterom.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i Breisås med skogen og utallige tur-stier i umiddelbar nærhet. Breisås er et familievennlig boligområde, med en attraktiv kombinasjon av kort vei til sentrum og umiddelbar nærhet til natur- og friområder. Her vil du bo i attraktive omgivelser, i et nabolag bestående først og fremst av villabebyggelse.

Huset ligger solrikt til med utsikt utover bygda og Lifjell i bakgrunnen. Huset ligger i et barnevennlig boligområde, som er godt etablert med boliger fra slutten av 90-tallet. Herfra er det kort vei til skoler, sentrum med et godt utvalg butikker, lege- /tannlegesenter, eldresenter, buss og jernbanestasjon med tilknytting til Oslo/Kristiansand for å nevne noe.

Bø har også et godt kulturtilbud med Gullbring Kulturanlegg i spissen. Her er det idrettshall, et svært godt musikk tilbud, kinosaler og badeanlegg.

Blant kommunens turistattraksjoner er bl.a. fjellområdet og vintersportsstedet Lifjell, Bø Sommarland og klatreparken Høyt & Lavt. Bø er også kjent for sine rike kulturtradisjoner innen folkemusikk, sølvsmedkunst og felebygging. I juli hvert år arrangeres Telemarkfestivalen med hovedvekt på folkemusikk. Bø er også vert for en av Norges største idrettsarrangementer innen fotball, håndball og korps, Sommarlandcupen.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 155 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). De oppgitte arealer er oppgitt av selger og ikke kontrollmålt av megler.

Tomt

Areal: 594 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt. Det er klargjort for installasjon av lader til el-bil.

Byggemåte

Boligen er satt opp på støpt gulv på grunn. Over ringmur er boligen satt opp i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Taket er tekket med dobbeltkrummet ru betongstein fra Skarpnes. Pipe i stål.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er rekvirert og vil foreligge innen overtagelse.

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Eiendommen kan fritt leies ut etter eiers eget ønske

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i noen rom. Det er klargjort for installasjon av varmepumpe med egen kurs og dedikert stikk utendørs.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 24 752 pr. år Stipulerte avgifter på vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Midt-Telemark kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2005/875-2/32  Kjøpekontrakt    04.04.2005 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til aud.elin.lio@partners.no eller SMS: 99 50 54 81 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Elgfaret 6, 3801, Bø i Telemark, Gnr. 51 bnr. 345 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0132

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.