Bø i Telemark , Jønnbuflåtin 66

Ny hytte på Jønnbuflåtin med flott utsikt - rett ved turstier og skiløyper - 4 soverom.

4 100 000

 • Prisantydning:

  4 100 000,-

 • Totalpris:

  4 213 742

Beregnet totalkostnad: 4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 213 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hytte

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  91 m²

 • Bruksareal:

  91 m²

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  9

 • Bruksnummer:

  518

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  271500745

 • Sist endret:

  02.09.2022 14:24

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Nyoppført Buen hytte fra 2021

Innhold

1. etg.: Overbygget inngangspart, gang, bad med badstue, kjøkken, stue med utgang til terrasse og utvendig bod.
2. etg./loft: Loftstue, 4 soverom og toalett.

Utstyr

- "Ring hytta varm" appstyrt på mobil .Et program som styrer varmekabler i hver sone og man kan kontrollere varme i luft og på gulv.
- Trådløst multidetektor røyk/varme som varsler direkte på mobil om det skulle brenne. På denne kan 1 gjøre tilkjøp på alarm til som også varsler på mobil.
- Innlagt fiber?
- Hytta kan selges med møbler etter nærmere avtale, dette kommer i tillegg til kjøpesummen.

Standard

Ny hytte fra 2021 med god standard. Tilkoblet kommunalt vann og avløp. Kjøreveg helt frem
Det er brukt gode materialvalg utvendig og innvendig. Hytta fremstår lun og koselig med delikate farger.

Gulv har for det meste en stavs eike parkett, fliser i gang og på badet. Veggene og himling har brunbeiset panel.
Det er varmekabler i alle gulv i 1. etg.
Spotter i himling i begge etasjene.

Entré

Entre/gangen har flislagt gulv. Her er det plass til å henge fra seg klær. Plass til å sette inn en garderobe dersom en ønsker det. Fra gangen går det trapp opp til loftsetasjen.

Stue

Koselig stue med peisovn. Utgang til romslig veranda. Stua er delikat innredet med varme farger som passer godt på fjellet. Egen lesekrok/plass for godstol der en kan trekke seg litt vekk. Fra stua er det åpen løsning til spisestue og kjøkkenet.

Stue 2

Loftstue/TV stue.

Kjøkken

Kjøkkenet er innredet med svart malt innredning fra AUBO. Utstyrt med integrete hvitevarer fra Electrolux; induksjons platetopp, komfyr med pyrolyse funksjon, kombinert kjøl og fryse -skap og avtrekksvifte. Spotter under skapet.

Bad

Badet har flislagt gulv med varmekabler. Panelte vegger og himling. Innredet med servantskap med skuffer. Speil, overlys og stikkontakt over servanten. Dusj med innfellbare glassdører. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Inngang til badstue fra badet.

Toalett med servant i 2. etg.

TG2: drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert (gjelder både på badet og ekstra toalettet).

Terrasse

Sørvendt terrasse på ca 27 kvm. Fra terrassen er det flott utsikt utover fjella og Norsjø

Soverom

Hytta har 4 koselige soverom. 3 av rommene er innredet med dobbeltseng. Det siste rommet er innredet med to enkeltsenger.

Beliggenhet

Hytta ligger "midt i smørøyet" i forhold til enkel adkomst til turterreng. Her kan du gå rett over vegen og inn på sti som fører oppover og innover Lifjell. Fra hytta er det flott utsikt utover fjellrekkene mot Bø og Norsjø, der en bla kan se Gygrestolen. Oppkjørte skiløyper går rett ved hytta med forbindelse innover fjellet eller inn på rundløyper som ligger lavere og lunere i terrenget. Lifjell blir kaldt "Jotunheimen i miniatyr", her er det mange fine topper en kan gå på med utsikt til store deler av Telemark.
Lifjell Vinterland, med barneskibakke, ligger rett i nærheten. En kan ta på skia på hytta og skli bort. Lifjell Skisenter ligger også i nærområdet.
Lifjellstua, en koselig restaurant med overnattingsmulighet, ligger i gangavstand fra hytta. Her kan en nyte ett godt måltid, kakao og vafler eller bare noe godt å drikke.
Lifjell er en flott helårsdestinasjon da det er mye å finne på året rundt. Foruten turer året rundt så kan en sommerstid ta en tur til Bø Sommerland eller klatreparken Høyt og Lavt. Telemarkskanalen ligger en kort kjøretur unna. Bø har ett godt utbygd tilbud med butikker, kafeer, kino og kultur arrangement.

Løpende kostnader

Vegavgift inkludert brøyting inn på gårdsplassen, vegvedlikehold, drift av bom og tilskudd til løypekjøring kr 6.000,- pr år.  I tillegg kommer forsikring, strøm og kommunale avgifter.

Forsikring

Fremtind

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Bad og toalettrom: Drenering fra innbygget sisterne er ikke registrert. Krever oppfølging med jevne mellomrom. TG2.
- Toalett: Stedvis knirk i gulvet. TG2.
- Gang: Bomlyd under enkelte fliser. TG2.
- Loftsue: Noe knirk i gulvet. TG2.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Pipe: Kondens. Utbedret som garantisak av Buengruppen.

Boligens areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 91 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, badstue, stue og kjøkken.

2. etasje/loft:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue, soverom og toalett.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Bø sentrum; Kjør retning Notodden på Folkestadvegen ca 4 km. Ta av til venstre inn på Lifjellvegen, følg denne ca 9,5 km frem til parkeringsplassen på toppen. Her ser du en bomveg rett i nærheten av avfalls kontainere. Herfra er det ca 450 m opp til hytta. Hytta ligger på en hjørnetomt og er godt synlig når en kommer opp på Jønnbuflåtin.

Tomt

Areal: 493 kvm, Eierform: Eiet tomt.
Tomta er opparbeidet med gruset gårdsplass og adkomstveg. Ellers plen og naturtomt. Det er også laget en hyggelig uteplass der det er lagt skifer stein.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt. Gruset adkomstveg.

Byggemåte

Fundamentert på støpt gulv mot grunn av betong. Oppført i bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Taket er tekket med torv. Vinduer og terrassedør har to og tre- lags glass med rammer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 02.05.22.

Adgang til utleie

Selger har leid ut hytta endel gjennom Telemark hytteutleige. Dette er en fin måte å finansiere kostnadene med å ha hytte. Om en ønsker å bruke Telemark hytteutleige så tar de 15 % av leieinntektene og ordner alt med rengjøring og avtaler med leietakere.
Eier har hatt leieinntekter på kr 150000 - 200000 i året etter at utleiemegleren har trekt av sitt honorar. Leieinntekt på fritidseiendom er skattbar.

Oppvarming

Strøm og ved.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 566 pr. år Renovasjon, vann og avløp

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 560 000 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Tilkoblet kommunalt vann og avløp. Privat veg inn i hyttefeltet via bom.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til berit@partners.no eller SMS: 90 99 87 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Jønnbuflåtin 66, 3804, Bø i Telemark, Gnr. 9 bnr. 518 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0117

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.