Bø i Telemark , Grivivegen 34B

Nyere del av tomannsbolig m/integrert garasje. 3 soverom, delikat kjøkken og flotte, solrike uteplasser!

3 850 000

 • Prisantydning:

  3 850 000,-

 • Totalpris:

  3 960 242

Beregnet totalkostnad: 3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 960 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  127 m²

 • Bruksareal:

  161 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2017

 • Gårdsnummer:

  47

 • Bruksnummer:

  345

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  263138374

 • Sist endret:

  08.08.2022 14:05

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Nyere del av tomannsbolig (vertikaldelt) fra 2017. Boligen inneholder gang, stue/kjøkken i åpen løsning, tre soverom, loftstue, vaskerom, toalett og baderom. Integrert garasje med praktisk bod for lagring. Gjennomgang fra vaskerom til garasje. Innvendige materialer består av eikeparkett, flis og panelplater. Innbydende kjøkken i lys utførelse og benkeplate i stein. Oppvarming via varmekabler i hele 1.etg, samt baderom i 2.etg. Peisovn i stue. Pent opparbeidet tomt med gruslagt innkjørsel, store plattinger, gressplen, steinsatte murer og beplantning. Rolig og sentrumsnært område med mye sol og fine turområder.

Velkommen til visning!

Innhold

1. ett.: Vindfang, wc, stue/kjøkkenbad/vaskerom, bod og garasje med bod.
2. ett.: Gang/trapperom/stue, 3 soverom og bad.

Utstyr

Balansert ventilasjonsanlegg.
Altibox fiber.

Entré

Inngangspartiet er overbygget og entréen innenfor gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er holdt i lyse, nøytrale farger, både på gulv og vegger, noe som også er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Stue

Romslig åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys. Den åpne løsningen innbyr til sosiale samlinger med både familie og venner. Det er satt inn peisovn. Fra stuen kommer man ut til det flotte uteområdet med pergola.

Stue 2

I husets 2. etg. er det innredet en Tv-stue med sittegruppe. Perfekt sted å trekke seg tilbake når det er opptatt eller hektisk i hovedstuen.

Kjøkken

Lekker kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate i stein. Nedfelt stålkum med ett grep blandebatteri. Malte flater på vegg under overskap. Integrert kjøleskap, komfyr, microovn og kjøleskap. Det er montert komfyrvakt og lekkasjestopper. Mekanisk avtrekkshette er montert i tak og etablert over platetopp.

Bad

Vaskerom i 1. etasje med dusjnisje. Vaskeromsgulv med vinylbelegg på gulv. Baderomsplater på vegger og takess på innvendig tak. Rommet er innredet med benkeskap med vask og overskap. Dusjhjørne med glassvegger. Opplegg og plass til vaskemaskin. Eget toalettrom med flis på gulv, malte plater på vegg og takess på innvendig tak. Rommet er mekanisk ventilert.

Baderommet i 2. etg. har fliser på gulv med varmekabel. Baderomsplater på vegger og takess plater på innvendig tak. Rommet er innredet med servantskap, wc, dusjnisje med glassdører og badekar.

Soverom

I huset er det 3 soverom. Alle soverommene ligger i 2. etg. og er innredet med garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen ligger meget sentralt og fint til i et nyere og solrikt boligområde på attraktive Grivijordet ca.1 km fra Bø sentrum. Området er rolig og barnevennlig med barneskolen som nærmeste nabo til boligfeltet. Også kort vei til barnehager og idrettsanlegg.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Ingen elementer i boligen har fått TG3. Følgende elementer har fått TG2:
- Utvendig vegg - Vannbrett beslag mangler korrekt oppkant (utførelse) på beslagskant. Konsekvens er økt fuktbelastning på kledning under vindu.
- Utvendig tak/loft - Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet for tilkomst til kaldtloft.
- Innvendig flis i vindfang - Flis med bom (hulrom under flis) Bom har i vindfang ved ytterdør medført løse flisfuger. Ved videre personbelastning vil skadene øke i omfang.
- Innvendig pipe/ildsted
1. Brennstein i ildrom med sprekk.
2. Eier opplyser om dårlig trekk i pipe under oppfyring. Konsekvens av manglende tilluft i kombinasjon med balansert ventilasjonssystem kan medføre redusert trekk i pipe og tilbakeslag.
- Bad - Gulv har fall til sluk men fallforholdet er ikke tilstrekkelig. Dette vil også gjelde fallforhold på membran.
- Vannledninger - Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.
- Ventilasjon - Filter er tilsmusset og avtrekk vil gi redusert effekt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 161 kvm

1 . etasje/kjeller:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt garasje og boder.

2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Tomten er flott opparbeidet med plen, støttemur og beplantning. Gruset gårdsplass. Det er laget til flere fine uteplasser

Areal: 417 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt, samt garasje.

Byggemåte

Boligen er bygget på grunnmurselementer med isolert betonggulv og diffusjonssperre. Over mur er boligen satt opp i bindingsverk (stendere med isolasjon) med gips, som utvendig er kledd med stående kledning med musetetting. Kledningen ble sist malt i 2020. Vinduer og utvendige dører med isolerglass og malt karm og ramme. Taket er tekket med takstein. Pipe i stål.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 19.12.2017.

Barnehage / skole i området

Sandvoll Barnehage - 900 m
Bø Barneskole - 500 m
Bø Ungdomsskole - 1,5 km
Bø VGS - 1,5 km

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Eiendommen kan fritt leies ut etter eiers eget ønske.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i 1. etg. samt baderom i 2. etg. Peisovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 26 144,50 pr. år Eiendomsskatt, feiing, renovasjon, vann og avløp.

Eiendomsskatt

Det er i Midt-Telemark kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 883 492 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 180 571 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig.
Gjeldende regulering:
- Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033 -  Id 202001
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2016/864616-1/200  Best. om vann/kloakkledn.    22.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:47 Bnr:54  
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/864616-2/200  Erklæring/avtale    22.09.2016 
rettighetshaver:Knr:3817 Gnr:47 Bnr:54  
Bestemmelse om telefonledning/telesentral
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/864616-3/200  Erklæring/avtale    22.09.2016 
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til frida.henriksveen@partners.no eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Grivivegen 34B, 3802, Bø i Telemark, Gnr. 47 bnr. 345 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0103

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.