Seljord , Åsenvegen 10

Seljord - Bolig på stor tomt - flott utsikt over Seljord - 4 soverom - anneks.

2 190 000

 • Prisantydning:

  2 190 000,-

 • Totalpris:

  2 260 742

Beregnet totalkostnad: 2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 70 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 260 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  207 m²

 • Bruksareal:

  247 m²

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  1973

 • Modernisert:

  1987

 • Gårdsnummer:

  45

 • Bruksnummer:

  95

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  261705480

 • Sist endret:

  19.07.2022 13:53

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Bolig med anneks, låve og stabbur fordelt over 3 tomter.
Boligen er trolig bygget i 1973 med standard i hovedsak fra byggeår. Boligen har 4 soverom.

Anneks er i følge eier fra 1940. Overflater i anneks er i hovedsak trepanel og tregulv. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter av furu og benkeplate i tre. Innlagt strøm men ikke vann eller avløp. Ett soverom.

På eiendommen står det også en låve og et stabbur.

Eiendommen ligger i et område like utenfor Seljord sentrum. I Seljord er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med buss, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Ikke langt fra eiendommen ligger Seljordsvatnet. Her er det fine bade- og fiskemuligheter. For den friluftinteresserte er det flotte turområder i nærområdet. Det er ellers kort vei til idrettshall, fotballbane og Dyrskuplassen

Innhold

Bolig
1. etg.: Kjøkken/entré, stue, TV-stue, soverom, vaskerom, vindfang og bad.
2. etg.: Gang/trapperom med sovealkove, 3 soverom, stue og bod.
Kjeller: Boder

Låve
Eldre båsfjøs, møkkakjeller og lagerrom.

Stabbur
Lagerrom

Anneks
Vindfang, kjøkken, stue og soverom.

Standard

Overflater innvendig tak - Panel.
Overflater innvendige gulv - Furugulv
Overflater innvendige vegger - Panel

Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon om standard.

Entré

Inngangspartiet består av koselig veranda med plass for sittegruppe. På verandaen er det montert markise. Bak inngangsdøren finner man entré som fører til gang med god plass for å henge fra seg yttertøy.  I tillegg er det muligheter for lagring i bod og knekott  i 2. etg.

Stue

I 1. etg. er det flere stuer og flere nivåforskjeller. Innenfor kjøkkenet befinner det seg en mindre stue som kan fungere fint som en koselig tv-stue. Høyden under taket gir rommet en romslig følelse.

Fra kjøkken kommer man inn i en mellomgang hvor det er adkomst til bad,  vaskerom og ett soverom. Det er også her adkomst til hovedstuen, som er delt opp i to nivåer som igjen gir flere muligheteter for ulik møblering.

I annen etasje er det trapperom/stue og en mindre stue innenfor. Overflater i stuene er i hovedsak trepanel på vegg og i tak og tregulv.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning i solid tre med profilerte fronter og heltre benkeplate. Stålkum med ett grep blandebatteri. Flis på vegg under overskap. Opplegg og plass til kjøleskap, vaskemaskin og komfyr. Kjøkkenet er romslig med god plass til spisebord hvor hele familien kan samles. Vegger og kjøkkeninnredning er beiset og taket er malt trepanel.

Bad

På baderommet er det belegg på gulv, baderomsplater på vegg og panel i himling. Badet er innredet med dusjnisje og servantskap.

På vaskerommet er det betonggulv og det er innredet med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerom er det utgang gjennom et mindre vindfang.

Bad og vaskerom trenger oppgraderinger for å tilfredsstille dagens krav til våtrom.

Soverom

Boligen har 4 (5) soverom.
I 1 etasje er det 1 soverom. Soverommet har plass til dobbeltseng og oppbevaring.

I 2. etasje er det 3 soverom i tillegg til trapperom/stue som også har en sovealkove.
Alle soverom har i hovedsak trepanel på vegg og  tak i tillegg til tregulv.
Soverommene i 2. etasje er romslige med god plass til dobbeltsenger og oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et område like utenfor Seljord sentrum. I Seljord er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med buss, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Ikke langt fra eiendommen ligger Seljordsvatnet. Her er det fine bade- og fiskemuligheter. For den friluftinteresserte er det flotte turområder i nærområdet. Det er ellers kort vei til idrettshall, fotballbane og Dyrskuplassen.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Landkreditt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer i boligen gitt tilstandsgrad 3:
- Utvendig nedløp og beslag - Det er påvist skader i beslagløsninger. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Fotsinkbeslag og renner er ikke montert på deler av tak.
- Veranda - Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Registrert løse skiferflis og sprekker i mur.
- Pipe kan ikke brukes.
- Fuktighet på mur/kjellergulv - Det er fuktighet i nedre del av murvegg og betonggulv. Dette skyldes kapillært oppsug fra grunnen, samt svekket effekt på drenering. Dette er normalt i eldre boliger som følge av manglende kapillærbrytende (plast) sjikt. Det er registrert fuktighet og råte på trevirke som
står mot betongdekke i kjeller. Ny eier må rive alt av trevirke.
- Innvendige trapper - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
- Vaskerom - Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav.
- Baderommet må renoveres
- Boligen har ikke ventiler i yttervegg
- Elektrisk anlegg - Anlegg mangler dokumentasjon og det anbefales som ett minimum kontroll av anlegg. Ny eier bør også regne med oppgradering av anlegget.
- Branntekniske forhold - Brannslukningsapparat eldre enn 10 år.
- Byggegrunn -  Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur. Det er registrert utsigning av masser under grunnmuren. Støpt plate ved vindfang har utglidning av underliggende masser. Ny eier bør tilbakefylle masser og sikre ytterlig utglidning.
- Drenering - Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring.
- Terrengfall inn mot bygning.

Selgers egenerklæringsskjema

Boligen er et dødsbo, men selger har informert om det de kjenner til. Se vedlagt egenerklæring i salgsoppgave.

Boligens areal

BOLIG
Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 247 kvm

1. etasje:
Bruksareal:  119m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom

2. etasje:
Bruksareal:  88m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom

Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 0 m².

LÅVE
Bruksareal:  140m².
Primærrom: 0 m².

ANNEKS
Bruksareal:  47m².
Primærrom: 47m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Seljord sentrum følger man E 134 forbi innkjøring til Shell bensinstasjon, ta så av til Mosasida også inn til høyre til Åsenvegen, etter ca 200 meter, ta skarpt til venstre.

Det vil bli skiltet med Lokalmegleren & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 424 kvm, Eierform: Eiet tomt
Opparbeidet tomt med gruset innkjørsel og plen. Forøvrig naturtomt.
Tomta er sammensatt av tre gnr og bnr.
Kan forekomme noe arealavvik, da det ikke er nøyaktige grenser.

Garasje / Parkering

Det er flere oppstillingplasser på egen tomt.

Byggemåte

BOLIG
Byggegrunn består av løsmasser. Grunnmur av mur og betong. Ytterveggkonstruksjon består av antatt isolert bindingsverk med stående tømmermannskledning. Kledning er overflatebehandlet sist i 2015. Saltak tekket med stålplater. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål. Vinduer og dører med malt ramme og isolerglass.

ANNEKS
Grunnmur av betongmur. Ytterveggkonstruksjonen består av laft som i ettertid er påmontert stående kledning. Vinduer med koblet glass. Pipe i tegl beslått med pipehatt over tak. Innvendig pusset og malt. Taket er tekket med stålplater.

LÅVE
Låve innredet som en tradisjonell båsfjøs med møkkakjeller og lagerrrom. Grunnmur av betong. Yttervegg av uisolert bindingsverk med stående låvekledning. Saltakkonstruksjon med ståldragere og sperretak tekket med stålplater. Innvednig støpt plate.

STABBUR
Stabbur oppført i tømmerlaft. Fundamentert på punkter av stein med bunngrime. Saltak tekket med torv.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen da dette ikke var et krav da boligen ble bygget. Det foreligger midlertidig brukstillatelse på tilbygget datert 07.02.1973.

Barnehage / skole i området

Seljord barne- og ungdomsskole

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedfyring og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 407 pr. år Vann, slamtømming, renovasjon og feiegebyr.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 578 730 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 083 429 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Seljord kommune har innført forskrift om nedsatt konsesjonsgrense, og boplikt. Les meir på seljord.kommune.no.

Seljord Kommuneplan- Id 382020180004
Kommunedelplan Seljord sentrum - Id 082820100002
Hensynsone H220_3 - Støy - Gul sone iht. T-1442
Hensynsone H740 - Båndlegging etter andre lover - omsynssone rundt vernet vassdrag - Bygdaråi
H310 - Ras- og skredfare
Store deler av Seljord kommune ligger i ras- og skredfareutsatt område. Det gjelder også denne eiendommen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.
Helårsbolig: Kommunen har innført konsesjonsgrense 0, det vil si boplikt på alle boligeiendommer. Eiendommen forutsettes derfor benyttet som helårsbolig og kjøper må derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Gnr: 45 Bnr: 95
1950/1614-1/32  Bestemmelse om gjerde    01.12.1950

1971/2058-1/32  Erklæring/avtale    25.10.1971  
AVTALE - RETT TIL LYSLØYPE PÅ MÆRMERE VILKÅR
TIDSBEGRENSNING I 40 ÅR

2015/851794-1/200  Jordskifte    17.09.2015 
Jordskiftesak 0820-2013-0045 Raudkleiv
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/851794-1/200  Jordskifte    17.09.2015 
Jordskiftesak 0820-2013-0045 Raudkleiv
Gjelder denne registerenheten med flere

Gnr: 43 Bnr: 160
2015/851794-1/200  Jordskifte    17.09.2015 
Jordskiftesak 0820-2013-0045 Raudkleiv
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Privat vei og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo og selger/arvinger har begrenset kjennskap til eiendommens beskaffenhet da de selv ikke har bodd der. Kjøper oppfordres derfor til å undersøke eiendommen grundig, gjerne med fagfolk.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Forsikringen gjelder for bolighuset. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunhild@partners.no eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Åsenvegen 10, 3840, Seljord, Gnr. 45 bnr. 95 i Seljord kommune

Oppdragsnummer

48-22-0100

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.