Bø i telemark , Bergvegen 23

Breisås- Bø- Koselig enebolig sentralt beliggende i populært boligområde i Breisås.

3 190 000

 • Prisantydning:

  3 190 000,-

 • Totalpris:

  3 283 914

Beregnet totalkostnad: 3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 93 914,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 283 914,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  125 m²

 • Bruksareal:

  130 m²

 • Byggeår:

  1973

 • Modernisert:

  1999

 • Gårdsnummer:

  51

 • Bruksnummer:

  174

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  260767755

 • Sist endret:

  19.07.2022 13:54

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Koselig enebolig beliggende i et populært og sentralt boligområde i Breisås.
Boligen er fra 1973 men med tilbygg fra 1999 og flere ulike oppdateringer i senere tid. Blant annet er badet pusset opp i 2013, da ble også lagt nye rør inn til badet.
Boligens utebod er sammenbundet med naboboligens bod.
Boligen ligger på en solrik tomt med flott utsikt til Lifjell og Liheia.

Boligen inneholder:
1. etasje: Entrê, toalettrom, 2 boder, vaskerom, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom og stue med utgang til luftebalkong og kneloft.

På eiendommen er det også en garasje fra 2008. Garasje har strøm og elektrisk døråpner.

Breisås er et populært boligområde i Bø og Midt Telemark. Her er det nærhet til sentrum, med det meste av fasiliteter sånn som kafêer, restauranter, butikker, kulturanlegg med svæmmebasseng og idrettshall, ulike skoler og Universitet.

I Breisås er det også kort vei til fine naturopplevelser og turer i skogen. Bø ligger sentralt til i Telemark og det er gode kollektivmuligheter med Sørlandstoget som går til Oslo-Kristiansand-Stavanger i tillegg til buss til Grenlandsområdet.

Innhold

Boligen inneholder to etasjer.
1. etasje: Entrê, toalettrom, 2 boder, vaskerom, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom og stue med utgang til luftebalkong. I tillegg er det kneloft i 2 etasje.

Standard

Koselig enebolig beliggende i et populært og sentralt boligområde i Breisås. Boligen er fra 1973 men med tilbygg fra 1999 og noen oppdateringer i senere tid. Blant annet er badet pusset opp i 2013, da ble også lagt nye rør inn til badet, og det ble byttet innmat i sikringskapet i 2011.

Boligen inneholder:
1. etasje: Entrê, toalettrom, 2 boder, vaskerom, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom og stue med utgang til luftebalkong og kneloft.

På eiendommen er det også en garasje. Den er meldt inn til kommunen i 2008, men usikker på byggeår.
Garasje har strøm og elektrisk døråpner.

Boligen ligger på en solrik tomt med flott utsikt til Lifjell og Liheia.

Entré

Inngangspartiet er overbygget og det er skiferbelagt trapp opp til ytterdør. Innenfor døren kommer man inn en entrê med eikeparkett på gulv, malt panel på vegg og takess i himling. Her er plass til noe oppbevaring men det er også laget til en garderobe i boden ved siden av entrêen med god lagringsplass. I tillegg til enda en bod innefor boden, så det er bra med lagringsplass i dette området. Fra entrêen er det også adkomst til et soverom og et toalettrom.

Stue

Fra entrêen kommer man inn i en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen er delt opp i flere soner som gir en romslig romfølelse. Stuen har samme parkett som resten av 1. etasje og malt panel på vegg. Takess i himling.  Stuens inndeling gir flere muligheter for møblering og det er god plass til spisebord med stoler. Fra stuen er det adkomst til veranda og en romslig hage.

Andre etasje har en mindre stue, men lys og trivelig på grunn av store vindusflater som gir mye naturlig lys. Her er det treparkett på gulv og malt liggende trepanel på vegg. Store innebygde skaper gir god oppbevaringsplass.

Kjøkken

Kjøkkenet er fra Ikea og har en åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er mosaikkfliser mellom kjøkkenbenk og overskap og malte plater på vegg. Kjøkkeninnredning har integrert komfyr og nedfelt platetopp i tillegg til oppvaskmaskin.

TG2: Enkelte vannrør fra 1973.
TG2: Gulvet og innredning bærer preg av slitasje.
TG2: Avløpsrør pga alder.

Bad

Badet er fra 2013. Flislagt gulv fra 2015 med varmekabler og våtromsplater på vegg. Malte takplater i himling. Badet har dusjkabinett og gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel eller badekar.
TG2: Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
TG3: Overflater gulv. Det er registrert utettheter mellom sokkelflis og våtromsplater, utbedring bør påregnes.

Toalettrom ligger i 1. etasje. Vurdert til å være renovert i 2008. Belegg på gulv, tapet på vegg og malt flate i himling.Vegghengt servantskap med skuffer og gulvmontert toalett.
TG2: Ventilasjon, vannrør og avløpsrør. Dette på grunn av alder.

Vaskerom

Vaskerom er fra byggeår. Belegg på gulv og veggflater av malte flater. Malte takplater i himling. Vegghengt utslagsvask.
TG3: Helhetsvurdering på grunn av rommets alder og tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner.

Terrasse

Det er utgang fra stue til syd vendt terasse på hele 27 kvm. Gode solforhold og fin utsikt. Terassen er belagt med tre. Her er god plass til utemøblement.
I tillegg er det en øst vendt balkong utenfor stue i andre etasje.

Soverom

Boligen har tre soverom, ett i første etasje og to i andre etasje.
Soverommene har laminat på gulv og malt tapet på vegg. Hovedsoverommet i andre etasje har god plass til dobbeltseng og oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Breisås er et populært boligområde i Bø og Midt Telemark. Her er det nærhet til sentrum, med det meste av fasiliteter sånn som kafêer, restauranter, butikker, kulturanlegg med svømmebasseng og idrettshall, ulike skoler og Universitet.

I Breisås er det også kort vei til fine naturopplevelser og turer i skogen. Bø ligger sentralt til i Telemark og det er gode kollektivmuligheter med Sørlandstoget som går til Oslo-Kristiansand-Stavanger i tillegg til buss til Grenlandsområdet.

Bø er også et sted med flere aktivitetsmuligheter. Sommer er det kort vei til klatreparken Høyt og Lavt og til Sommerland som er en badepark. Vinter er det skiløyper stort sett over alle jorden i Bø, og er det lite snø i sentrum, så kan man ta turen til Lifjell med alpinbakke og skiløyper for alle aldersgrupper

Forsikring

Fremtind.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
  TG3:
- Bad: Overflater gulv. Registrert utettheter mellom sokkelflis og våtromsplater.
- Vaskerom: Helhetsvurdering på grunn av alder på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner.
 
  TG2 :
- Bad: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Kjøkken: TG2 er satt på grunn av enkelte vannrør er fra byggeår. Gulvet på kjøkkenet bærer preg av slitasje og det er registrert bruksmerke på innredning, mangler også et håndtak på skapdør. Det er også satt TG2 på avløpsrør på grunn av alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jenlig ettersyn.
- Toalettrom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. TG2 settes på grunn av redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk må etableres. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet.
Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Overflater gulv: det er gitt TG2 på grunn av stedvis knirk i gulv, krever oppfølging.
- Det er også registrert isopor som isolasjon i bod, dette er brannfarlig og bør derfor fjernes.
- Innvendige trapper:  Kun rekkverk på en side.
- Soverom (2.etg)  Det er målt 20 mm i forskjell på høyeste og laveste punkt i rommet.
- Teknisk anlegg/ VVS anlegg: TG2 på varmtvannsbereder på grunn av alder og tilstand.    -     Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Yttervegger:  Panelet kan ikke ses å være montert med lufting. Det vil normalt påvirke levetiden på panelet negativt. Huset er bygget i en periode der det forventes at lufting inngår i god håndverksmesig utførelse. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Vinduer:  Vinduer som er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling.
- Yttertak: Tekking; Undertak av takshingel på eldre tak. Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden.
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere; Utilfredsstillende/mangelfull løsning mht. bortledning av vann fra bygning. Tiltak anbefales.
- Takshingel på utebod bærer preg av alder og slitasje og bør utbedres.
-Balkong og terasse; Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales.
- Vann fra yttertak og bortledning; Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Tiltak anbefales.
- Drenering: Alder; Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger); Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 130 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrê, soverom, toalettrom, vaskerom, kjøkken og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, to soverom, bad og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Bø sentrum og stasjonsvegen kjører man inn på Lundevegen og tar første til venstre og inn på Borgjavegen også svakt til venstre og Bordvegen. Etter ca 130 meter kjører man nok ein gang til venstre og inn på Flitavegen. Ca 400 meter inn til høyre og Bergvegen, nye 400 meter og man er framme ved nummer 23.

Det vil bli skiltet med Lokalmegleren & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 595 kvm, Eierform: Eiet tomt
På nabotomt ved parkeringsplass er det plassert en trafostasjon i regi av kommunen.
Romslig inngjerdet hage, opparbeidet med plen, planter, trær og blomster.

Garasje / Parkering

Garasjeplass til en bil og oppstillingsplasser til flere biler.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Yttervegger av liggende trekledning. Saltak tekket med takstein. Vinduer og terassedør i 2 lags glass, ytterdør i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

Oppvarming

Vedovn.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 23 515,92 pr. år For år 2021.
I de kommunale avgiftene inngår vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 670 917 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 415 301 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

I henhold til reguleringsplan med id 06.10.1973 er eiendommen regulert til småhusbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Skapet i garderobe/bod, fryseboks og vaskemaskin følger boligen.
Lampe over spisebord og kjøleskap følger ikke med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunhild@partners.no eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bergvegen 23, 3801, Bø i telemark, Gnr. 51 bnr. 174 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0067

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.