Ulefoss , Kirkebakken 55D

Stor leilighet med flott utsikt utover Norsjø - 3- soverom - kort vei til sentrum - garasje - Ny pris!

2 700 000

 • Prisantydning:

  2 700 000,-

 • Totalpris:

  2 776 492

 • Fellesutgifter:

  871,-

Beregnet totalkostnad: 2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 776 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  128 m²

 • Bruksareal:

  130 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2013

 • Gårdsnummer:

  11

 • Bruksnummer:

  223

 • Finnkode:

  260889030

 • Sist endret:

  25.05.2023 09:04

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 66%

  eier sin egen bolig

 • 68%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 53%

  har bolig på over 120 kvm

 • 70%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 32%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 3. etasje. Bygget er oppført i 2013 med fire boenheter og verksted i 1. etasje. Leiligheten inneholder entré, kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad. I tillegg er det en utebod på ca 5 kvm, garasje på ca 15 kvm og hele 4 verandaer.

Det er ca 1 km til Ulefoss sentrum, og her finnes fasiliteter som butikker, legesenter og offentlige kontorer, samt idrettsanlegg med både kunstgressbane og gressbane, håndballbane og sandvolleyballbane. I sentrum ligger også kulturhus med blant annet kino og idrettshall. Det er kort vei flotte turområder samt barnehage og skole, og gode bussforbindelser. Norsjø ligger lett tilgjengelig med badestrand og bryggeanlegg.

Innhold

Entré, kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad. I tillegg er det en utebod på ca 5 kvm og garasje på ca 15 kvm.

Standard

Leiligheten ligger i 3. etasje. Bygget er oppført i 2013 med fire boenheter og verksted i 1. etasje. Leiligheten inneholder entré, kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad. I tillegg er det en utebod på ca 5 kvm, garasje på ca 15 kvm og hele 3 verandaer.

Fra leiligheten er det flott utsikt utover Norsjø.

Entré

I entréen er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tillegg er det god plass til lagring i boder og knekott.

Stue

Stor stue med flere møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget veranda med flott utsikt mot Norsjø.

Kjøkken

Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps kran. Det er lagt fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Kjøleskap med frysedel, komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Integrerte hvitevarer medfølger. Spiseplass på benk med barløsning, og i tillegg god plass til spisebord og stoler i spisestuen. Fra spisestuen er det utgang til en luftebalkong.

Bad

Bad ved soverom er fra byggeår og har belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Det er varmekabler i gulv. Baderommet er innredet med sevantinnredning med speil/lys, dusj, infrarød badstue og wc. Adkomst til soverom via dette badet.

Bad nummer 2 har belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Varmekabel i gulv. Badet er innredet med servantinnredning med dobbel vask og  speil/lys, vegghengt toalett og massasjedusj med badekar. Bod med lagringsmuligheter. Fra baderommet er det utgang til veranda.

På vaskerommet er det belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Rommet er innredet med vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Soverom

I leiligheten er det 3 soverom. Alle soverommene er innredet med garderobeskap, og fra det ene er det utgang til luftebalkong.

Beliggenhet

Det er ca 1 km til Ulefoss sentrum, og her finnes fasiliteter som butikker, legesenter og offentlige kontorer, samt idrettsanlegg med både kunstgressbane og gressbane, håndballbane og sandvolleyballbane. I sentrum ligger også kulturhus med blant annet kino og idrettshall. Det er kort vei flotte turområder samt barnehage og skole, og gode bussforbindelser. Norsjø ligger lett tilgjengelig med badestrand og bryggeanlegg.

Felleskostnader

871 pr. mnd. Utvendig vedlikehold, felles forsikring, brøyting/strøing. Innboforsikring må tegnes av hver enkelt seksjonseier. Fellesutgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, fellesutgifter, strøm og forsikring.

Sameie

Sameie: Sameiet Kirkebakken 55 og 55A-D, Orgnr: 916484453

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har mottatt nabovarsel fra eier av seksjon 1. Nabovarselet gjelder omgjøring av næringsdel til leilighet. Tiltakshaver er Sandstå Snekkerverksted.
Det opplyses også om at det er en pågående sak vedr. veirett for sameiet. Denne saken er nå sendt til jordskifteretten, og det er advokatkontoret Bjørbæk som håndterer saken på vegne av sameiet. Saken involverer sameiet og eier av eiendommen Kirkebakken 53, John Freddie Sandstå.

Forsikring

Eika Polisenummer: 908732

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad ved soverom - Nedre del/underkant av våtromsplatene har noe slitasjoe i våtsonen.
- Bad ved veranda - slukets tilkomstmulighet er under dusjkabinettet og er ikke inspisert
- Kjøkken - stedvis knisk i gulvet. Innerdør bør justeres.
- Loft - manglende inspeksjonsmulighet/lukket takkonstruksjon

Se tilstandsrapport for mer utfyllende informasjon.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 130 kvm

Bruksareal: 130 m².
Primærrom: 128 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, tre soverom, kjøkken, stue, to bad og vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Ulefoss sentrum tar du av i rundkjøringen mot Hollavegen. Ta så av til venstre inn på Kirkebakken. Følg veien ca 900 m og ta av til venstre. Leiligheten ligger i 3. etg. og er merket med Lokalmegleren & Partners-skilt.

Tomt

Areal: 666 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Ja.

Byggemåte

Bygg er oppført på støptplate på mark. Etasjekille i tre. Bindingsverk i tre med utvendig stående kledning. Saltak tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 13.03.2015.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Strøm.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 22 048 pr. år Eiendomsskatt, vann, avløp og renovasjon.

Eiendomsskatt

Det er i Nome kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 742 944 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 674 597 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Leiligheten er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
- Jordskifte - rett til bruk av vegen som tilhører fnr 12 bnr 197 for bedre adkomst til garasjeanlegget.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Nome kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 99 87 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kirkebakken 55D, 3830, Ulefoss, Gnr. 11 bnr. 223 snr. 5 orgnr. 916484453 i Nome kommune
Ideell andel av sameiet: 136/594

Oppdragsnummer

48-22-0040

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.