Bø i Telemark , Sandvinvegen 24 byggetrinn 2

Byggetrinn 2 er i gang - Innflytting September 22 - Velkommen til Sandvinhagen - et hyggelig boligområde nær Bø sentrum!

1 412 000 - 1 580 000

 • Prisantydning:

  1 412 000,-

 • Totalpris:

  3 531 132 - 3 951 132

 • Fellesutgifter:

  8 028,-

 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  104 m²

 • Bruksareal:

  112 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  45

 • Bruksnummer:

  20

 • Finnkode:

  238733351

 • Sist endret:

  14.06.2022 10:29

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
B1 3 104 m2 112 m2 1 412 000,-
C2 4 116 m2 126 m2 1 524 000,-
C3 4 116 m2 126 m2 1 540 000,-
C4 4 116 m2 126 m2 1 580 000,-

Forventet fremdrift

Byggingen er i gang og innflytting er planlagt i september 2022.

Beliggenhet

Eiendommene har en fin beliggenhet med kort gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og Bø sentrum. Her bor du i et attraktivt og hyggelig boligområde nær Bø sentrum. Bø byr på et mangfold av opplevelser. Her finner du vakker og eventyrlig natur med store skogsområder, tjern, vann og elver. Bøelva renner gjennom kommunen fra Seljordsvatnet til Norsjø, og gir gode muligheter for fiske. I området finnes Høyt og Lavt klatrepark, Telemarkshallen og ikke minst Bø Sommarland med noen av Europas mest spektakulære vannaktiviteter.

Det er kort vei til flotte opplevelser på Telemarkskanalen, eller toppturer på Lifjellplatået der 20 topper er på over 1000 moh. Fjellturene belønnes med en spektakulær utsikt som strekker seg til kysten ved Kragerø, Kongsberg og Seljord på klare dager. Vinterstid kan Lifjell Skisenter friste med fire nedfarter, terrengpark og 80 km godt preparerte løyper.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop, Meny, Spar, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det umiddelbar nærhet til Sønstebøtunet og kort avstand til Bøsenteret. Bøsenteret har mange butikker med variert utvalg, mens Vinmonopolet og posten er lokalisert på Sønstebøtunet.

Området ligger 1 km fra Bø sentrum og 3 km fra Bø i Sommarland. Offentlig kommunikasjon via buss og tog i Bø sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Gvarv, 60 min til Kongsberg, 45 min til Skien, 1 time og 30 min til Drammen, samt 2 timer til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Bø Barneskule, Bø Ungdomsskule, Bø Videregående skule og Sandvoll barnehage ligger like ved.

Boder

Utvendig sportsbod.

Internett/TV

Fiber fra Altibox.

Ventilasjon

Det er medregnet forskriftsmessig varmegjenvinningsanlegg med balansert ventilasjon. Kjøkken ventileres med egen kjøkkenventilator levert med innredning.

Utomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når BRL er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for fellesarealer.

Bildene viser kun en illustrasjon av uteområdene. Det vil bli sådd plen og en liten hekk.

Priser

Totalprisen på leiligheten består av innskudd og andel av Borettslagets fellesgjeld. I tillegg kommer omkostninger som er spesifisert nedenfor:
Medlemskap innmelding Notodden BBL pr. prs kr 550,-.
Gebyr for tinglysning av andelsskjøte kr 430,.
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,-.
Gebyr grunnboksutskrift kr 280,-.
Andelskapital til borettslaget kr 10.000,-.

Stipulerte felleskostnader

Felleskostnade utgjør: Renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, Altibox revisjon, forsikring av bygg, styregodtgjørelse, drift, medlemskontinent. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene.
Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Borettslaget

Sandvinhagen BRL.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Vedtekter

Utbygger vil utarbeide vedtekter for borettslaget, disse er bindende for kjøper. Andelseier plikter å følge borettslagets vedtekter.

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper tegner egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.

Vei/vann/avløp

Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Formuesverdi

Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i ett område som er regulert til bolig.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Lov om hvitvasking

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Energimerking

Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.

Finansiering

Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering.

Selge bolig

Vi tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.