Gvarv , Gamlegata 29

Nye innflyttingsklare romslige leiligheter - Gvarv sentrum - Ta kontakt for visning!

1 340 000 - 1 440 000

 • Prisantydning:

  1 340 000,-

 • Totalpris:

  3 351 132 - 3 601 132

 • Fellesutgifter:

  6 998,-

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Bruksareal:

  78 m²

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  177

 • Bruksnummer:

  29

 • Finnkode:

  296744965

 • Sist endret:

  25.05.2023 13:05

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
2A 2 1 80 m2 1 400 000,-
2B 2 1 78 m2 1 340 000,-
2C 3 1 93 m2 1 400 000,-
2D 2 1 87 m2 1 420 000,-
2G 3 2 93 m2 1 440 000,-

Forventet fremdrift

Leilighetene er ferdigstilt og klar for innflytting

Beliggenhet

Eiendommen ligger midt i Gvarv sentrum og det er gangavstand til "alt". Rett overfor vegen ligger Aunebygget med Kiwi og apoteket. Her er det også vedtatt å bygge nytt legesenter.  Kort vei til Gvarv Bakeri, Kjernehuset Kafeteria og bensinstasjon. Farstadparken med gangstier langs Gvarvelva ligger i nærområdet.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bø ett godt utvalg av butikker og kaféer. Gvarv ligger sentralt til i Midt-Telemark og det er ca. 7 minutters kjøring til Bø i en retning, og 45 minutter til Grenland i den andre retningen. På Gvarv finner man skole, barnehage og et utvalg av butikker. Nærmeste videregående skole og universitet ligger i Bø.

Standard

Leilighetene er bygget ihht til TEK 17 og vil få god standard. Romslige og moderne leiligheter med gode materialvalg, store verandaer, heis og parkeringsplass i parkeringskjeller. Flere av leilighetene har mulighet for 3 soverom.

GULV:
Gulv har en stavs eike parkett.
Badet har med keramiske grå fliser i str 20 * 20 cm.
Stue, kjøkken og gang har vannbåren varme. Varmekabler på badet.

VEGGER:
Seksjoneringsvegg/vegg mot nabo er av betong, denne er sparklet og malt. Vegger har ellers malte gips plater. Veggene blir malt i delikate farger, her kan kjøper bestemme fargevalg. Veggene på soverommet får malte panelplater.

HIMLING:
Himling i 1. etg. er av malt betong. 2. etasje får nedlektet himling med malte gipsplater.

KJØKKEN:
Kjøkkenet har innredning fra produsenten AUBO, levert av Monter Storkaas eller tilsvarende. AUBO leverer kjøkken i dansk design av høy kvalitet. Hvitevarer er integrert og vil være av merket Electrolux, dette vil være komfyr, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator fra Røroshetta. Se vedlagte skisser av valgt standard kjøkken, dette kjøkkenet heter Modena Hvit. Innredningen har slette overflater og laminat benkeplate. AUBO har mange type kjøkken å velge mellom, dersom en ønsker en annen modell.  Kjøper kan velge andre kjøkkenleverandører/typer kjøkken innenfor samme pris som valgt kjøkken. Om en ønsker ett mer påkostet kjøkken så betaler en differansen.

BAD:
Badene blir levert som ferdige baderomskabinett flislagt med grå 20 * 20 fliser på gulvet og hvite 20 * 20 fliser på veggene. Servantinnredning 100 cm. Vegghengt dusj med dusjevegger. Vegghengt toalett. Badet er også utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

SOVEROM:
Soverommene leveres med 1 m garderobeplass pr sengeplass.

Boder

Alle leilighetene får egen bod i kjelleren på ca 5 kvm.

Internett/TV

Boligene vil få fiber fra Altibox. Altibox sin grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Ventilasjon

Hver bolig har egen avtrekkspumpe Nibe F470, den ventilerer, samtidig som den leverer varme og varmtvann. Avtrekksvarmepumpen er tilpasset boliger med vannbåren radiatorkrets og/eller gulvvarme, og kan i tillegg kobles opp mot andre varmekilder, som for eksempel fjernvarme. Den har en kraftig kompressor, som til enhver tid arbeider mest mulig gunstig, gjør F470 til en svært økonomisk løsning. Avtrekksvarmepumpen varmer opp boligen i kombinasjon med energieffektiv oppvarming av vann. Teknologien går ut på å først ventilere boligen, for så å føre varmeenergien i ventilasjonsluften tilbake til boligen, slik at den kan brukes til oppvarming og varmtvann. En ventilasjonsvarmepumpe gjenvinner med andre ord gammel, brukt luft.

F470 er utstyrt med et enkelt og selvforklarende kontrollpanel. Varmepumpen drives enkelt og effektivt av mikroprosessorer, og systemet kan i tillegg styre radiatorvarme og gulvvarme samtidig. Avtrekksvarmepumpen har varmtvannsbereder i rustfritt stål, innebygget el-kolbe ved behov for tilleggsvarme, ekspansjonskar og sirkulasjonspumpe.
Det blir lagt vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang.

Utomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når borettslaget er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for borettslagets fellesarealer.

Priser

Totalprisen på leiligheten består av innskudd og andel av Borettslagets fellesgjeld. I tillegg kommer omkostninger som er spesifisert nedenfor:
Medlemskap innmelding Notodden BBL pr. prs kr 550,-.
Gebyr for tinglysning av andelsskjøte kr 430,.
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,-.
Gebyr grunnboksutskrift kr 280,-.
Andelskapital til borettslaget kr 10.000,-.

Stipulerte felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene skal dekke avsetning til vedlikehold, grunnpakke tv/data fra Altibox, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo), revisjon og kommunale avgifter.

Avdragsfrihet i 20 år fra innflyttelsesdato.

Mulighet for individuell nedbetaling av felles gjeld.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter.

Borettslaget

Borettslaget vil bli tilknyttet Notodden Boligbyggelag. Kjøperne som ikke er medlem av boligbyggelaget må tegne medlemskap. Medlemmer i Notodden BBL har forkjøpsrett.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Vedtekter

Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for borettslaget som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.

Dyrehold

Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Forsikring

Eiendommen vil bli forsikret i borettslagets fellesforsikring. Kjøper må selv sørge for å tegne egen innbo forsikring.

Vei/vann/avløp

Eiendommen blir tilknyttet kommunal vei, vann og avløp.

Formuesverdi

Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i ett område som er regulert til bolig og næring.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Kjøpekontrakt

Kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Lov om hvitvasking

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Finansiering

Vi samarbeider med Sparebanken DIN. Ta kontakt dersom du ønsker ett tilbud på finansiering.

Selge bolig

Vi tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.