Bø i Telemark , Gymnasbakken 45

NY PRIS! Fin bolig i rekke - 2 bad - 3 (4) soverom - carport - solrik beliggenhet og pent opparbeidet uteområde.

3 090 000

 • Prisantydning:

  3 090 000,-

 • Totalpris:

  3 181 242

Beregnet totalkostnad: 3 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 91 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 181 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  103 m²

 • Bruksareal:

  110 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2016

 • Gårdsnummer:

  53

 • Bruksnummer:

  312

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  252540504

 • Sist endret:

  12.08.2022 14:37

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Gymnasbakken 45 og denne boligen beliggende i en rekke med 3 enheter. Boligen er på 1,5 etg. og er fra 2016. Huset har en god og fleksibel planløsning og fine uteområder.

- Planløsning med flere innredningsmuligheter - potensiale for flere soverom.
- Sigdal kjøkkeninnredning med slette fronter - integrerte hvitevarer medfølger.
- Fra kjøkkenet er det utgang til overbygget terrasse. Det er også laget til en fin uteplass med markise - adkomst fra stuen.
- 2 baderom.
- God lagringsplass. 2 innvendige boder og utebod.
- Carport.
- Sentrumsnær, solrik og barnevennlig beliggenhet.
- Lekeplass.
- Altibox/fiber ført inn.

Velkommen til visning!

Innhold

1. etg.: Entré, kjøkken, stue, bad og bod.
2. etg.: Gang, 3 soverom, bad og bod.

Carport og utebod.

Entré

Entré med plass til å henge fra seg klær og sko. Gangen gir et godt førsteinntrykk og har flislagt gulv med varmekabel. Sikringsskap med automatsikringer.

Stue

Koselig stue med utgang til platting med markise. Stuen har peisovn, store vinduer og lysmalte vegger. Stuen er utvidet og ved behov kan man lage soverom her. Fra stuen er det adkomst via trapp til husets 2. etg. De tekniske installasjonene i huset er installert i boden under trappa.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra Sigdal med slette fronter og integrerte hvitevarer. Fint med direkte utgang til overbygget terrasse med mulighet for spiseplass under tak. Det er montert plater på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Stålkum, avtrekkshette, integrerte hvitevarer. Lekkasjestopp er montert under kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer medfølger salget.

Bad

Praktisk bad/vaskerom ved entré. Rommet har fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabel i gulv. Badet er innredet med servantskap med speil/lys, wc, dusjnisje med glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Baderommet i 2. etg. har fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med servantinnredning med speil/lys, wc og badekar. Det er varmekabel i gulv og det er satt inn takvindu.

Uteareal

Utearealet er pent opparbeidet med belegningsstein, plen og beplantning. Det er plantet hekk i hage. Asfaltert gårdsplass.

Soverom

Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Rommet kan også brukes som ekstra stue. I tilknytning til soverommet er det et eget garderoberom/bod.

Soverom 2

Stort soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Garderobeskap medfølger.

Soverom 3

Soverom som passer fint til barnerom eller kontor. Garderobeskap medfølger.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og hyggelig boligområde nær Bø sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til skole og universitet, butikker, lekeområder, idrettsanlegg, svømmehall og flere treningssentre. Det er ca 500 m til sentrum.

Bø byr på et mangfold av opplevelser. Her finner du vakker og eventyrlig natur med store skogsområder, tjern, vann og elver. Bøelva renner gjennom kommunen fra Seljordsvatnet til Nordsjø, og gir gode muligheter for fiske. I området finnes Høyt og Lavt klatrepark, Telemarkshallen og ikke minst Bø Sommarland med noen av Europas mest spektakulære vannaktiviteter.

Det er kort vei til flotte opplevelser på Telemarkskanalen, eller toppturer på Lifjellplatået der 20 topper er på over 1000 moh. Fjellturene belønnes med en spektakulær utsikt som strekker seg til kysten ved Kragerø, Kongsberg og Seljord på klare dager. Vinterstid kan Lifjell Skisenter friste med fire nedfarter, terrengpark og 80 km godt preparerte løyper.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop, Meny, Spar, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det umiddelbar nærhet til Sønstebøtunet og kort avstand til Bøsenteret. Bøsenteret har mange butikker med variert utvalg, mens Vinmonopolet og posten er lokalisert på Sønstebøtunet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Meieritorvet og ligger ca. 500 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Gvarv, 60 min til Kongsberg, 45 min til Skien, 1 time og 31 min til Drammen, samt 2 timer til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Bø Barneskule, Bø Ungdomsskule, Bø Videregående skole og USN. Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm og forsikring. I tillegg kommer utgifter til brøyting.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 110 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod.

2. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod. 

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Bøgata tar du av til Gymnasbakken ved Circkle K. Følg veien ca 500 m og ta av til høyre. Huset er merket med plakat fra Lokalmegleren og det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisning.

Tomt

Areal: 233 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Carport.

Byggemåte

Boligen er oppført på støpt plate på mark. Bindingsverk vegger i tre med liggende utvendig kledning. Saltak tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 26.06.2018.

Barnehage / skole i området

Bø Barneskole
Bø Ungdomsskole
Bø Videregående skole
USN

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i gulv på baderom og entré. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 24 257,84 pr. år Eiendomsskatt, feieavgift, renovasjon, vann og avløp. Boligen har installert vannmåler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 794 748 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 861 092 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig.
Gjeldende reguleringsplaner:
Kommuneplanens arealdel 2021-2033 - Id 202001
Reguleringsplan for Gymnasbakken 47-49, tidlegere Langkåshaugen studentheim - Id 04_42_2009

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunhild@partners.no eller SMS: 93 65 42 84 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gymnasbakken 45, 3802, Bø i Telemark, Gnr. 53 bnr. 312 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-21-0216

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det relevante opplysninger fra kommunen, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.