Ulefoss , Sannesåsen

Sannesåsen - Flott tomteområde ved Norsjø - ca 100 dekar - kort vei til Norsjø Golfklubb

4 450 000

 • Prisantydning:

  4 450 000,-

 • Totalpris:

  4 576 892

Beregnet totalkostnad: 4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) -------------------------------------------------------- 126 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 576 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Hyttetomt

 • Eierform:

  Selveier

 • Gårdsnummer:

  39

 • Bruksnummer:

  15

 • Finnkode:

  236754527

 • Sist endret:

  21.11.2022 08:43

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beliggenhet

Tomtene ligger i lett skrånende terreng med nydelig utsikt over Norsjø, som strekker seg fra Skien til Notodden. Et fantastisk utgangspunkt for en båttur, eller en rusletur i skogen. Det planlagte hyttefeltet ligger rett sørvest for eksisterende hyttefelt. Det er båtplass for alle i hyttefeltet, og båtene kan settes ut i samme område som bryggen befinner seg. Hyttefeltet ligger i nærheten av naturperlen Kalvodde friområde, som er en halvøy ut i Norsjø på rundt 40 dekar.

Her finner du badestrand og fiskevann rett nedenfor hyttefeltet. Sommarland i Bø 20 min unna, 5 minutter til slusebåter på Ulefoss og Norsjø golfklubb med 18-hulls golfbane. Butikker finnes både på Ulefoss og Gvarv, ca 5 minutter unna, og i Bø, ca 20 minutter unna. Så selv om hyttefeltet ligger midt i vakker natur rett ved stranda, er det meget sentralt i forhold til restauranter, kjøpesenter, vinmonopol, bensinstasjoner osv. Det er ca 30 minutter til Lifjell Skisenter.
Hvis man ønsker oppkjørte langrenns løyper på vinteren, er det lysløype kun fem minutter unna, på Ulefoss. Skien Fritidspark ligger 25 minutter unna. Der er det bade, ski, skøyter og lekemuligheter året rundt.

Velkommen til visning!

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av hytter, spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

Tomtetype

Feltet ligger i dag i et LNF-område i kommuneplanen. Området må omreguleres til fritidsbebyggelse og ny eier må koste detaljregulering. Det er tenkt ca 50 hyttetomter innenfor området.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri, men egenerklæring om konsesjonsfritak må fylles ut da tomten er over 2 mål.

Prisantydning inkludert omkostninger

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) 126 892,- (Omkostninger totalt) 4 576 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Overtakelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Budgivning utenfor forbrukerforhold

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Finansiering

Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering.

Vederlag og rett til dekning av utlegg

Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 5 000,- og oppgjørshonorar kr. 5 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 42 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilretteleggingsgebyret og alle direkte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.