Ytre enebakk , Bråtengrenda 4

Østmarkskollen. Pen og lettstelt 4 roms eierleilighet | Vestvendt balkong | 2 biloppstillingsplasser | Heisadkomst

4 800 000

 • Prisantydning:

  4 800 000,-

 • Totalpris:

  4 943 318

 • Fellesutgifter:

  3 133,-

Beregnet totalkostnad: 4 800 000,- (Prisantydning) 21 456,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 821 456,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 821 456,-)) -------------------------------------------------------- 121 862,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 943 318,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  94 m²

 • Bruksareal:

  95 m²

 • Etasje:

  1

 • Antall rom:

  4

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  93

 • Bruksnummer:

  502

 • Energimerking:

  A

 • Finnkode:

  317882433

 • Sist endret:

  15.09.2023 16:49

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 95%

  eier sin egen bolig

 • 47%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 60%

  har bolig på over 120 kvm

 • 92%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 57%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Bråtengrenda 4- en lettstelt og pen 4-roms selveierleilighet i høy 1. etasje. Leiligheten har gjennomgående god standard og bærer preg av forsiktig bruk. Fra stuen er det utgang til en trivelig vestvendt balkong på ca.12 m². Det følger 2 faste parkeringsplasser i felles garasjeanlegg i kjelleretasjen med heisadkomst, rikelig gjesteparkeringer og egen bod på rundt 5,5 m².

Tilbudet av fasiliteter er bra, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Fra boligfeltet er det få minutters gangavstand til matbutikken Kiwi, ungdomsskole, barneskole (ny 2019), idrettsplass og Østmarka. Vågsenteret - et nærsenter med dagligvarebutikk (Rema 1000), kafé, apotek, vinmonopol, div. småbutikker m. m ligger ca.15 minutters gåtur unna. Nærmeste busstopp er Tangen Bru som ligger kun 5 min. gange fra boligen. Der kan du hoppe på direkteruter til både Oslo, Ski og Lillestrøm.

Området byr også Østmarka med flotte turområder sommer som vinter og vannet Våg som er perfekt for både badeelskere, fiskere, kajakk- og kanopadlere.


Velkommen på visning!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. plan ( høy 1. etasje) og inneholder gang, stue/ kjøkken, 3 soverom, bad og teknisk rom.

Det følger 2 parkeringsplasser i felles garasje. Bod på ca. 5.5 kvm tilhørende leilighet ved biloppstillingsplass.

Standard

Utvendig
Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Balkong på ca. 12m², spalte gulv og delvis overbygd.

Innvendig
Innvendig er det gulv av klikkvinyl. Veggene har malte smart panel. Innvendige tak har himlingsplater. Etasjeskiller er av betongdekke. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Innvendig har boligen malte glatte dører.

Entré

Leiligheten har et innbydende inngangsparti. Vel inne gir entréen et flott førsteinntrykk av leiligheten. Skyvedørsgarderoben med speil gir god plass til jakker og sko.

Stue

Stuerommet fremstår som lyst og trivelig, og ligger i en åpen løsning med kjøkkenet.  Det er flere store vindusflater som gir rommet godt med dagslys. Overflater er hvitmalte, så her du har et rent lerret for å sette din stil på boligen enten med et malingsstrøk eller med interiør! Fra stuen er det utgang til en delvis overbygd balkong mot vest. Balkongen er av god størrelse med plass til flere utemøbler.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen er lys, flott og moderne- og har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Her har du integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Innredningen har hvite, takhøye skap og benkeplate av laminat. Det er godt med arbeidsflate og skapplass, og benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Det er fint med plass til et spisebord i nærhet til kjøkkenet.

Bad

Baderommet er av god størrelse, flislagte gulv- og vegger, og med behagelig gulvvarme. Rommet har vegghengt servantinnredning med skuffer, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er også behagelig belysning med downlights i himlingen.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en romslig og overbygget terrasse på ca.12 m² som blir nærmest som en forlengelse av stuen sommerstid. Terrassen er vestvendt og rommer plass til stor spisebordsgruppe og er et yndet sted i sommersesongen. Terrassen har sol fra tidlig ettermiddag (ca. 13:30) til sen kveld.

Soverom

Leiligheten har tre romslige soverom, hvor alle har plass til dobbeltseng, garderobeløsning og ytterligere møblement. Rommene er nymalte i moderne, fine farger og vinduene gir rommene godt med naturlig lysinnslipp. Et av rommene fungerer også ypperlig som barnerom, gjesterom og hjemmekontor.

Beliggenhet

Tilbudet av fasiliteter er bra, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Fra boligfeltet er det få minutters gangavstand til matbutikken Kiwi, ungdomsskole, barneskole (ny 2019), idrettsplass og Østmarka. Vågsenteret - et nærsenter med dagligvarebutikk (Rema 1000), kafé, apotek, vinmonopol, div. småbutikker m. m ligger ca.10 minutters gåtur unna. Nærmeste busstopp er Tangen Bru som ligger kun 5 min. gange fra boligen. Der kan du hoppe på direkteruter til både Oslo, Ski og Lillestrøm. Det tar ca. 15 min. med bil til Ski, 25 min. til Oslo og 1 time til Gardermoen. Ytre Enebakk har flere barnehager, bla. a Fus barnehage i Østmarkskollen som er nærmeste nabo. Det er et godt utbygget gangveisystem som sikrer trygge skoleveier.

Boligen beliggenhet i nærhet til lysløype og friområde, gir gode muligheter for forskjellige former for friluftsaktiviteter både sommer som vinter. Området byr på noen av de fineste friluftsområder man kan finne i Østmarka m/sti- og løypenett med oppkjørte skispor som starter "nesten" rett utenfor stueveggen, bade- og fiskevann (med ørret), m.m. Vågvann som ligger midt i hjerte av Ytre Enebakk er perfekt for både badeelskere, fiskere, kajakk- og kanopadlere. Vannet henger sammen med flere andre vann, slik at man kan padle en lang dagstur fra en ende til den andre. Flott badestrand samt gode jakt og fiskemuligheter i omkringliggende områder. Kort kjøreavstand også til Lyseren med flotte bade- og fiskemuligheter.

Ytre Enebakk har meget gode fritidstilbud, med forskjellige lag og foreninger. Jeger- og fiskeforening, korps og idrettslag med fine øvingslokaler, treningshall, fotballbaner m.m. Vannskiklubb ved Mjærvann. 18 hulls golfbane mellom Mjærvann og Vågvann. Kort vei også til Lyseren med flotte bade- og fiskemuligheter.

Felleskostnader

3 133 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer renovasjonsavgift, vaktmester, snøbrøyting, kabel-tv, internett, renter på felleslån, avdrag på felleslån og det vesentlig av vedlikehold fellesarealer, forbruk av vann og avløp, abonnementsgebyr til Kirkebygden- og Ytre Eneba

Felleskostnadene inkluderer renovasjonsavgift, vaktmester, snøbrøyting, kabel-tv, internett, renter på felleslån, avdrag på felleslån og det vesentlig av vedlikehold fellesarealer, årsgebyr og forbruksgebyr til Kirkebygden og Ytre Enebakk Vannverk SA.

Selger opplyser om at felleskostnadene i tillegg dekker service på brann- og sprinkleranlegg, samt ventilasjonsanlegg i garasje.

Andel fellesgjeld

21 456

Andel formue

34 684

Sameie

Sameie: Østmarkskollen Boligsameie Orgnr: 921413165

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er dugnad 1-2 ganger i året. Snømåking blir utført av kommunen og betales med felleskostnader. Gressklipping, hagearbeid og annet utfører vaktmester.

Det er mulig å leie ekstra parkeringsplass for 500,- pr. mnd.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Lånenr: OBOS01-98207882224
Restsaldo: 538.024,-
Restløpetid: 7år og 5 md.
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente (26.05.2023): 6,75%

Det gjøres oppmerksom på at det kan ha blitt mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Andel fellesgjeld
Lånenummer: OBOS01-98207882224
Restsaldo: 21 456,- pr. august 2023.

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 31 041,- som ble overført til egenkapital. Budsjett for 2023 er kr. 49 300,-. Egenkapital pr. 31.12.2022 var på kr. 802 806,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Leiligheten har ingen tilstandgrader 2 og 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Ingen spesielle forhold er kommentert.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 95 kvm

Høy 1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/ kjøkken, bad og 3 soverom. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 316 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesområdene er pent opparbeidet med gressplen, beplanting, støttemurer i granitt, lekeområde m.m. På inngangssiden er det  en hellelagt markterrasse terrasseplatting hvor det er satt felles sittebenker.

Asfaltert parkeringsplass, innkjørsel og gangsti.

Garasje / Parkering

2 parkeringsplasser i felles garasje. Rikelig med gjesteparkeringer.

Det er mulig å leie ekstra parkeringsplass for 500,- pr. mnd.

Byggemåte

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med minimal bruks-slitasje. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Balkong på ca. 12m², spalte gulv og delvis overbygd. Innvendig er det gulv av parkett. Veggene har malte smart panel. Innvendige tak har himlingsplater. Etasjeskiller er av betongdekke. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant. Innvendig har boligen malte glatte dører. Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Leiligheten blir oppvarmet av en avtrekksvarmepumpe. Felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Takstmann opplyser om at det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Adgang til utleie

Leiligheten er én boenhet og kan fritt leies ut.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet av en avtrekksvarmepumpe. Gulvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 8 000 kwh pr. år, ifølge eier.

Kommunale avgifter

Årlige kommunale avgifter i Enebakk kommune i 2022 utgjør følgende: Renovasjon kr. 4 180,- (felles beholder.) Avløpsgebyr kr. 7 050,- (med vannmåler). Forbruksgebyr avløp: Kr. 11,9 per m3.

Videre påløper det kr.3.910,- (Årsgebyr) til Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk SA. Forbruksgebyr vann:
Kr. 18,4 per m3. Kommunale avgifter faktureres hvert kvartal. Vannverket fakturer hvert halvår. Priser er oppgitt for 2022.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til blant annet boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens arealdel, planid: 3028_20151000
Eldre reguleringsplan (PBL 1985), planid: 3028_391
Kommunedelplan, planid: 3028_2023001

Opplysninger fra Enebakk kommune 02.06.2023.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/767887-1/200  Bestemmelse om parkering  
11.09.2014 
rettighetshaver:Knr:3028 Gnr:93 Bnr:422  
Gjelder inntil 6 parkeringsplasser
Overført fra: 3028-93/502
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/624860-1/200  Bestemmelse om parkering  
09.04.2018 21:00 
Rettighetshaver: Johansen Silje  
Fnr: 13129441636
Rettighetshaver:MCO BYGG AS  
Org.nr: 988024325
Rettighetshaver: MCO BYGG AS  
Org.nr: 988024325
Bruksrett til 15 parkeringsplasser
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/1878691-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
2018/611230-1/200  Seksjonering  
05.04.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 9
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 83/2355

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Enebakk kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Med boligkjøperforsikring får du ekstra trygghet når du kjøper bolig. Du får juridisk hjelp hvis du oppdager vesentlige skjulte feil og mangler ved boligen, eller hvis det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger som har påvirket boligkjøpet ditt. Boligkjøperforsikringen gir deg også juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering gjennom rettsapparatet hvis du trenger det.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i dette sameiet.

Adresse og matrikkel

Bråtengrenda 4, 1914, Ytre enebakk, Gnr. 93 bnr. 502 snr. 11 orgnr. 921413165 i Enebakk kommune
Ideell andel av sameiet: 96/2355

Oppdragsnummer

193-23-0092

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.