Kolbotn , Kolbotnveien 19 E

Kolbotn sentrum. Lys og lettstelt 3 roms eierleilighet | 2 garasjeplasser | Heisadkomst til alle plan | Fyring inkl.

4 580 000

 • Prisantydning:

  4 580 000,-

 • Totalpris:

  4 860 398

 • Fellesutgifter:

  4 711,-

Beregnet totalkostnad: 4 580 000,- (Prisantydning) 151 836,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 731 836,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 270,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 731 836,-)) 8 950,- (Boligkjøperforsiking (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 128 562,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 860 398,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  62 m²

 • Bruksareal:

  65 m²

 • Etasje:

  3

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2006

 • Gårdsnummer:

  240

 • Bruksnummer:

  981

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  315804550

 • Sist endret:

  24.09.2023 19:49

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 87%

  eier sin egen bolig

 • 80%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 42%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 68%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 47%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE LAST NED BOLIGSALGSRAPPORT

Beskrivelse

Dette er en innbydende leilighet i 3 etasje med god planløsning og arealeffektiv planløsning. Leiligheten var ny i 2006 og fremstår som godt holdt med standard hovedsakelig fra byggeår.

Leiligheten ligger midt i smørøyet i Kolbotn Sentrum med "alt" av butikker, servicetilbud og populære spisesteder i umiddelbar nærhet. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole og konserthus med et bredt kulturtilbud tilpasset alle aldersgrupper. Boligen er således perfekt både for de som ønsker en lettstelt leilighet med gangavstand til alt og for unge som vil inn på boligmarkedet.

Innhold

3. etasje:
Entré, bad, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bod.

Standard

Leiligheten ligger i 3. etasje i boligblokkbebyggelse med teglfasader. Det er heis fra både inngangsplan og garasjeanlegg. Den fremstår som "pent brukt" med god standard på innredning og utstyr som hovedsakelig er fra byggeår. For ytterligere detaljer henviser vi til tilstandsrapport og vedlagte bilder.

Entré

Leilighetens entré tilrettelegger godt for oppbevaring av uteklær, da den har plass til både garderobeskap og andre oppbevaringsløsninger i form av klesknagger og kommode.

Stue

Stuen har plass til både sofagruppe og egen spisedel. Det som slår deg i dette rommet er den gode atmosfæren og romfølelsen, hvor store vindusflater og terrassedør med glass slipper godt med dagslys inn i leiligheten.

Kjøkken

Kjøkkenet er tilbaketrukket i en egen avdeling i stuen. Innredningen er i hvit utførelse, og fremstår som funksjonell med god skap- og benkeplass. Hvitevarer i form av oppvaskmaskin, komfyr med platetopp og kjøleskap medfølger salget.

Bad

Badet er flislagt på gulv og vegger med et stilrent fargevalg. Badet er innredet med servant m/underskap, sideskap, integrert speil, vegghengt toalett samt downlights. Opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med svingbare glassdører gjør at dusjsonen opptar lite plass utenom bruk.

Soverom

Soverommene er praktisk plassert i hver sin ende av leiligheten. Det naturlige hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og godt med garderobeplass.

Soverom 2

Soverom passer utmerket til både gjesterom i kombinasjon som hjemmekontor eller barnerom for familiens yngste.

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende på Kolbotn Torg i hjertet av Kolbotn. Her finners alt av servicetilbud, togstasjon, butikksenter med i alt ca. 60 forretninger inkl. Coop Mega med ferskvaredisk, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole og konserthus med et bredt kulturtilbud tilpasset alle aldersgrupper.

Fra Kolbotn stasjon er det god forbindelse til Oslo sentrum/Lysaker/Ski med tog. Togturen til Oslo sentrum med tog tar kun 14 min med innsatstoget og 17 min med lokaltoget (6 avganger i timen i morgenrushet). Fra boligen er det kort gåavstand til bussholdeplass i Kolbotnveien med god forbindelse til Oslo og Kolbotn/Sofiemyr/Tårnåsen/Greverud/Langhus/Ski. Ekspressbuss til og fra Oslo i rushtiden.

Det kort gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder ved Gjersjøen, Kantoråsen og Kolbotnvannet. Ingierkollen slalåmsenter ligger i nærmiljøet med bakker tilpasset både liten og stor.

Kolbotn tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for liten og stor. 9 og 18-hulls golfbane, fotballbaner, flere idrettshaller, sykkelterreng og svømmehall ligger i nærmiljøet. På Sofiemyr finner du The Well - Nordens største bad- og velværesenter.

Bunnefjorden med flere fine badeplasser ligger en fin sykkel eller fottur fra Kolbotn. På vinteren legges det kunstsnø og det kjøres opp skiløyper fra Golfbanen på Greverud (lysløype), som også er koblet opp mot løypenettet i Sørmarka. "Hyttene" Stallerud, Sterkerud og Skeidarkollen videre inn i Sørmarka er flotte turmål på ski eller sykkel.

Se forøvrig nyttige linker med informasjon om Kolbotn

www.nordrefollo.kommune.no | www.kolben.no | www.kolbotntorg.no | www.kolbotnil.no

Felleskostnader

4 711 pr. mnd. Renter og avdrag på fellesgjeld, varmtvann, felles strøm, bygningsforsikring, trappevask, ytre vedlikehold, kabel-tv, internett, div vedlikehold, stell av fellesområder m.m.

Andel fellesgjeld

151 836

Andel formue

14 820

Sameie

Sameie: Kolbotn Torg Bs, Orgnr: 989988735

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBOS01-98207730521, Obos Banken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.08.2023: 6.70% pa.
Restløpetid: 25 år og 7 mnd.
Saldo per 08.06.2023: 8 190 200
Andel av saldo: 151 836,- pr. 01.08.2023

Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polise nummer 77385991.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Sanitærutstyr / innredning
- Servantinnredning har svelleskader.
- Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
- Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Fallforhold (gulv) Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 17 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Overflater gulv:
- Gulvflater bærer preg av slitasje samt registrert svelleskade ved kjøleskap.

- Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
- Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Med bakgrunn i de manglende samsvarserklæringer bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

TG 3 er ikke gitt !

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Pkt. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja, kun faglært Firmanavn AA Elektro
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
Det skal bytte stil led lys i taket 31.07.2023. Kvittering vil foreligge etter bytte av lys.

Pkt. 15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Svar: Nei
Kommentar: Sameiet disponerer en del ladere og det jobbes med infrastruktur for flere slike.

Pkt. 24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Svar: Ja
Kommentar: Det forelå takstrapport ved kjøpet. En skade etter fukt ved kjøleskap (sprekk i parkett ved kjøleskapet) foreligger uendret i dag.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei inn på fellesområde for sameie.

Tomt

Areal: 2 164 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

2 faste plasser i felles garasjeanlegg følger seksjonen (iht. vedtekter) med direkte heisadkomst.

Parkeringsplassene er for disse boligseksjonene  knyttet opp mot boligen og kan kun avhendes sammen med boligen. Fremleie av  parkeringsplass er kun tillatt til andre seksjonseiere i sameiet.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong, Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Fasader utført i teglstein samt stående kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull. Brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggår.

Adgang til utleie

Tillatt

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet via vannbåren varme som er inkl. i fellesutgiftene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter


For år 2023 belastes leiligheten med kr 8 840,- pr år direkte fra Nordre Follo kommune (forbruk av vann
belastes sameiet og fordeles i fellesutgiftene).

Kommunale avgifter faktureres pr kvartal. Dette gjelder normalavgifter for standard bolig med standard renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 079 008 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 100 229 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til annet/kombinert formål i reguleringskartet. Utsnitt av reguleringsplankart med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven. I kommuneplanens arealdel ligger eiendommen i et område som er avsatt til sentrumsformål.

Kolbotn sentrum / stasjonsområdet er under utvikling, og en må påregne at områder i nærmiljøet vil bli utviklet med nye bygg, etc.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2004/17163-4/6  Best om garasje/parkering  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3020-240/981
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/15560-1/6  Best. om vann/kloakkledn. 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:251 Bnr:4  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3020-240/981
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/211787-1/200  Seksjonering  
opprettet seksjoner:
snr: 38
formål: Bolig
sameiebrøk: 65/3507

Rettigheter i eiendomsrett
2006/121627-1/200  Bestemmelse om parkering

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Med boligkjøperforsikring får du ekstra trygghet når du kjøper bolig. Du får juridisk hjelp hvis du oppdager vesentlige skjulte feil og mangler ved boligen, eller hvis det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger som har påvirket boligkjøpet ditt. Boligkjøperforsikringen gir deg også juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering gjennom rettsapparatet hvis du trenger det.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Kolbotnveien 19 E, 1410, Kolbotn, Gnr. 240 bnr. 981 snr. 38 orgnr. 989988735 i Nordre Follo kommune
Ideell andel av sameiet: 65/3507

Oppdragsnummer

193-23-0081

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.