Kråkstad , Elveveien 26

Kråkstad/Ski. 3 roms eierleilighet i 1. etasje | Markterrasse | Garasjeplass med heisadkomst | Fyring og VV inkl.

3 100 000

 • Prisantydning:

  3 100 000,-

 • Totalpris:

  3 185 942

 • Fellesutgifter:

  3 600,-

Beregnet totalkostnad: 3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,-)) 7 100,- (Boligkjøperforsikring(valgfritt)) -------------------------------------------------------- 85 942,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 185 942,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  62 m²

 • Bruksareal:

  62 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2013

 • Gårdsnummer:

  10

 • Bruksnummer:

  111

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  299806763

 • Sist endret:

  05.06.2023 15:21

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 83%

  eier sin egen bolig

 • 55%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 54%

  har bolig på over 120 kvm

 • 66%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 46%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Vi i Lokalmegleren & Partners Follo har gleden av å presentere dere for en attraktiv leilighet i den første blokken som ble oppført på Kråkstad. Leiligheten har en god planløsning og fremstår som lys og trivelig med normal god standard. Leiligheten passer ypperlig til de som ønsker nyere bolig uten snømåking, hagestell, og større vedlikehold, eller for unge som ønsker å komme seg inn i boligmarkedet til en fin pris.

Av kvaliteter nevnes:

- Gjennomgående planløsning
- Livsløpsstandard med universell utforming
- Kjøkken med alt du trenger av hvitevarer
- Syd- og vestvendt markterrasse og hagedel
- Flislagt bad med stilren innredning
- Varmtvann og fyring fra energibrønn (bærekraftig og energieffektivt) inkl. i    fellesutgiftene
- Flott turterreng i umiddelbar nærhet
- Egen biloppstillingsplass og sportsbod i kjelleretasjen med heisadkomst
- Elbillader type Zaptec medfølger salget
- Kun 20 minutter med tog til Oslo S fra Kråkstad stasjon med nye Follobanen
 - TG 1 og TG 0 på alle vurderte forhold

Velkommen til visning!
 

Innhold

Entré, stue/kjøkken med utgang til balkong, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bod.

Til leiligheten medfølger også bod på ca. 6 kvm. i garasjekjeller.

Standard

Dette er en innbydende leilighet i 1. etasje med arealeffektiv planløsning og livsløpsstandard. Leiligheten fremstår som lys og trivelig og bærer preg av forsiktig bruk.

Gulv: 3 stavs parkett i eik. Lys grå fliser på badet.
Vegger: Sparklet og hvitmalte gipsplater/betong. Hvite fliser på bad.
Kjøkkeninnredning: Hvite fronter i slett utførelse. Laminat benkeplate i sort utførelse.

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle vurderte forhold er gitt TG1 og TG0

For ytterligere detaljer henviser vi til tilstandsrapport.

Entré

Leilighetens entré er utstyrt med dobbelt garderobeskap og oppheng for ytterklær.

Stue

Stuen har plass til sofagruppe og egen spisedel. Vegger er hvitmalte, så her du har et rent lerret for å sette din stil på boligen enten med et malingsstrøk eller med interiør!

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i et eget hjørne av stuen med hvit slett innredning. Innredningen er levert fra Selma Kjøkken, med god skap- og benkeplass. Komfyr, kjøleskap/frys samt oppvaskmaskin medfølger salget.

Bad

Badet fremstår tidsriktig og moderne med et elegant og stilrent fargevalg på fliser. Badet er innredet med servant med underskap, overskap med integrert speil, vegghengt toalett og samt downlights i tak. Opplegg for vaskemaskin med arbeidsbenk over. Dusjhjørne med svingbare glassdører gjør at dusjsonen opptar lite plass utenom bruk. Gulvvarme med termostat gir den lune varmen som vi alle liker. Badet er således godt å våkne til og gir deg en god start på dagen. Her er det enkelt å trives!

Terrasse

Fra stuen er det utgang til en hyggelig syd- og vestvendt balkong. Gode solforhold fra formiddag til tidlig kveld gjør terrassen til et yndet sted i sommersesongen!

Uteareal

Fint uterom for både store og små er etablert på sameiets fellesarealer. Uteområdet er opparbeidet med ulike beplantninger, asfalterte gangveier, lekeplass, trivelige uteplasser med sittegrupper, friarealer og noe naturtomt. Gjesteparkering er etablert i kort gåavstand fra hovedinngangen.

Soverom

Soverommene er praktisk plassert i hver sin ende av leiligheten. I tilknytning til entré ligger det naturlige hovedsoverommet med plass dobbeltseng og godt med garderobeplass. Soverom nr. 2 har inngang fra kjøkken/stuedelen.

Beliggenhet

Kråkstad er et tettsted i Nordre Follo kommune, ca. 5 km fra Ski sentrum, med skog og jordbruksområder rundt. Det flotte kulturlandskapet gir deg den gode "landlige" følelsen. Bebyggelsen i tettstedet består for det meste av eneboliger og tomannsboliger, og Elveveien 26 var Kråkstad sin første blokk når den stod ferdigstilt senhøsten 2013. Tettstedet har stasjon, storkiosk med dagligvareutvalg, egen barne- og ungdomsskole, idrettshall - og anlegg, barnehage, aldershjem, kirke, m.m. Kråkstad tilbyr fritidsaktiviteter for alle. Det er godt med lag og foreninger i lokalsamfunnet.

Videre er det kort vei til meget fine friluftsområder, med sykkelveier, sti- og løypenett. Ny gang og sykkelvei til Ski stod ferdig våren 2015 og bringer Kråkstad og Ski enda tettere sammen.

Fra Kråkstad stasjon, som ligger ca. 5 min gange fra boligen, er det 6 minutters reisetid med tog til Ski og 20 minutter til Oslo S. Det er i tillegg god bussforbindelse til Ski, med holdeplass kun 3 minutters gange fra boligen. Nytt dobbeltspor fra Ski til Oslo er under bygging, og er estimert ferdigstilt i desember 2022.

Ski er regionsenteret i Follo. Totalt bor det ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kafeer er også med på å skape et flott bymiljø.

Felleskostnader

3 600 pr. mnd. Varmtvann, fyring, kabel.tv, vaktmestertjenester, snøbrøyting drift av garasjeanlegg, felles strøm, felles forsikring, div vedlikehold, forretningsførsel m.m.

Andel formue

21 763

Sameie

Eierseksjonen er tilhører Sameiet Elveveien 26.

Sameiet består av et leilighetsbygg over 3 etasjer med 20 leiligheter fra 46 kvm. til 75 kvm. i størrelse. Parkeringskjeller og heis til hver etasje

Boligene og boligområdet er tilrettelagt for livsløpsstandard med universell utforming. Leilighetene stod ferdig i desember 2013.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Sameiebrøk: 1/20

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ikke felles låneopptak i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom sameiet sin fellespolise i Tryg med polisenummer 7767343.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge vedtektene / husordensreglene tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG 2 og TG 3 er ikke gitt

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Pkt. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: Boligelektrikeren
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Takspoter byttet mars 2023.
Pkt. 2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Svar: Dokumentasjon kan fremlegges

Pkt. 10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Svar: Ja
Kommentar: Sporadiske skjeggkre. Brukte noe limfeller 2019.

Pkt. 15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Svar:Ja
Kommentar: Type Zaptec.

Pkt. 29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
Svar: Ja
Kommentar: Info om skjeggkre i egen leilighet ble meldt fra til sameiets styre.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei inn på felles gårdsplass/adkomstvei for sameie.

Tomt

Areal: 2 827 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Fint uterom for både store og små er etablert på sameiets fellesarealer. Uteområdet er opparbeidet med ulike beplantninger, asfalterte gangveier, lekeplass, trivelige uteplasser med sittegrupper, friarealer og noe naturtomt. Gjesteparkering er etablert i kort gåavstand fra hovedinngangen.

Garasje / Parkering

Egen plass i felles oppvarmet anlegg i kjelleren med heisadkomst. Mulighet for leie av ekstra garasjeplass.

Byggemåte

Bygget ble oppført etter TEK10 i 2013 med betongdekke til stedlig masse. Yttervegger er oppført av bindingsverk og betongkonstruksjoner med trepanel utvendig, isolert med mineralull. Vinduer har trekarmer med 3 lags isolerglass. Innervegger er oppført av stenderverk og murverk. Betongdekkeelementer mellom etasjene. Flatt yttertak tekket med pappdekke. Sprinkleranlegg i tak inne. For ytterligere detaljer henvises det til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 16.08.2017.
Kopi av attesten medfølger salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Kråkstad Skole (1. - 10 klasse) og Kråkstad barnehage ligger kun få minutters gange fra leiligheten.

Adgang til utleie

Tillatt

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med sentralvarme med vannbåren radiatorer i stue og på soverom. Anlegget er basert på jordvarme fra egen brønn, noe som gir lave fyringskostnader! Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eier har hatt et årsforbruk på ca. 7 500 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Boligen ligger i boligregulert område. Eiendommen grenser til LNF-område i Øst.
Utsnitt av reguleringsplan er vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst sedvanlig seksjonsbegjæring:
2013/967968-1/200  Seksjonering  
Opprettet seksjoner:
Snr: 4
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning (garasjeplass og sportsbod)
Sameiebrøk: 1/20

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Nordre Follo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Med boligkjøperforsikring får du ekstra trygghet når du kjøper bolig. Du får juridisk hjelp hvis du oppdager vesentlige skjulte feil og mangler ved boligen, eller hvis det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger som har påvirket boligkjøpet ditt. Boligkjøperforsikringen gir deg også juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering gjennom rettsapparatet hvis du trenger det.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.


Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Elveveien 26, 1408, Kråkstad, Gnr. 10 bnr. 111 snr. 4 i Nordre Follo kommune

Oppdragsnummer

193-23-0034

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.