Ski , Østre Solberg vei 130

Ski/Siggerud. Nyere enebolig med marka som nærmeste nabo | Tiltalende standard | Solrikt

5 600 000

 • Prisantydning:

  5 600 000,-

 • Totalpris:

  5 741 342

Beregnet totalkostnad: 5 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 141 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 741 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  151 m²

 • Bruksareal:

  159 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  89

 • Bruksnummer:

  67

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  289213043

 • Sist endret:

  17.03.2023 14:56

Innhold

1. etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, entré, bod.

2. etasje: Stue, 3 soverom, bad, bod.

Utstyr

- 200 liters varmtvannsbereder
- Utebelysning
- Peisovn i stue
- Balansert ventilasjon

Standard

Dette er nyere enebolig fra 2019 med gjennomgående moderne og god standard. Boligen bærer preg av forsiktig bruk og fremstår som tilnærmet ny. Romløsningen over 2 plan er praktisk utformet og fremstår som bruksvennlig for en aktiv barnefamilie. For ytterligere detaljer henviser vi til bilder og tilstandsrapport.

Entré

Det første som møter deg i dette hjemmet er en praktisk og romslig entré/hall. God plass til garderobeskap, kommodeløsninger og klesknagger, tilrettelegger godt for oppbevaring av uteklær. Gulvet er flislagt med varmekabler, noe som er ideelt å ha innenfor utgangsdøren.

Stue

Stuen, spisestuen og kjøkkenet samlet i en stor, åpen løsning som gir gjennomstrømning av naturlig dagslys og en tilhørende god atmosfære. Stuen størrelse gir plass til stor sofagruppe, ulike hylleløsninger og egen spisedel.

Stue 2

I sentrum av andre etasje er ytterligere en stue, et perfekt sted for barnas lek og moro i kombinasjon som en dedikert TV-stue.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger tilbaketrukket i en egen avdeling i stuen og er lyst og innbydende. Innredning er fra HTH med hvite fronter i matt utførelse. Godt med skap- og benkeplass tar unna for en aktiv familie. Fliser og lys mellom benk og overskap. Integrert komfyr med induksjonstopp samt opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med luft ut. Kjøkkenet egner seg godt til sosial matlaging da det både rommer plass til kokkelering og godt med plass til å spise. Et større spisebord finner sin naturlige plass på den åpne gulvflaten foran kjøkkenet.

Bad/vaskerom, 1. etasje

I tilknytting til entré ligger et flislagt bad/wc/vaskerom, innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med svingbare dører og et stilrent servantskap. Fra rommet er det en praktisk utgangsdør til terrassen/hage på boligens sidevegg som gjør det enkelt å tørke tøy i friluft, eller gå rett inn på vaskerommet etter en regnfull joggetur i skog og mark

Bad, 2. etasje

Badet fremstår tidsriktig og moderne med et elegant og stilrent fargevalg på fliser. Badet er innredet med servant med under- og sideskap, integrert speil, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører Gulvvarme med termostat gir den lune varmen som vi alle liker. Badet er således godt å våkne til og gir deg en god start på dagen. Her er det enkelt å trives!

Terrasse

Trekker du utendørs til markterrassen får du med deg solens gang allerede fra tidlig morgen og frem til de sene timer midtsommers. Terrassen gir deg rikelig plass til utemøblene, grillen og solsengene og gjør terrassen på stuesiden til et yndet sted i sommersesongen. I hagen omkring får barna fin boltreplass i gresset og et dedikert lekeområde med plass til ulike lekeapparater.

Soverom

Boligens 3 soverom er alle praktisk plassert i boligens andre etasje. Rommene er alle holdt i tidsriktige og moderne overflater og fremstår som innbydende. Hovedsoverommet har plass til både dobbeltseng, nattbord og godt med garderobeplass. Ellers to soverom som er utmerkede barnerom der familiens yngste får fin boltreplass. Rommene passer også til både gjesterom og kontor.

Beliggenhet

Eiendommen har en usjenert beliggenhet i landlige og idylliske omgivelser med noen av de fineste friluftsområder man finner i Sørmarka som nærmeste nabo. Dette er en sjelden anledning, da det ikke er ofte nyere eneboliger i dette området legges ut for salg. Boligen ligger i en liten grend i god avstand fra Siggerudveien. Her kan du våkne til fuglesang, nyte frokosten i grønne omgivelser og plukke så mye blåbær og sopp du måtte ønske rett utenfor døren i sesong. Boligen er ypperlig som rekreasjonssted i både sommer- og vinterhalvåret med flotte turmuligheter i området, både i skogen og innsjøen Langen. Vannet henger sammen med flere andre vann, slik at man kan padle en lang dagstur for å komme til enden. Skispor som tar deg inn til skiforeningens løyper, går kun noen hundre meter fra hytta. Her finnes det også flere hytter med servering. Samtidig er det kort vei med bil til Ski sentrum, ca. 10 km med alle fasiliteter og ca. 4 km. til tettstedet Siggerud med dagligvarebutikk og kiosk/gatekjøkken. Det er gang- /sykkelvei mellom eiendommen og Siggerud. Det tar ca. 25 min med bil til Ryen og ca. 12 min til Ski

Siggerud:
Det er bygget gang og sykkel vei til Siggerud skole. Siggerud er en hyggelig bygd preget av gode sports- og
fritidsmuligheter og et initiativrikt og tett oppfølgende miljø for barn og ungdom. Idrettsanlegget har godt
med tilbud til både barn og voksne. Det er nylig bygget ny barne- og ungdomsskole på Siggerud. Idrettshall
og nærbutikk finnes også. Det er 3 barnehager i området.

Ski: Det er ca. 12 minutter med bil til Ski sentrum med alle fasiliteter. Tilbudene i Ski er mange og varierte.
Her finner du offentlige kontorer, Ski storsenter med en rekke butikker og servicetilbud, kinosenter med 8
saler, en rekke restauranter og kaféer. Gågaten i Ski er også med på å skape et hyggelig bymiljø.
Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø.
Flere store bedrifter har i den senere tid etablert seg i nærområdene.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Balkongdør 1.etasje. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Døren går i karm ved lukking.

Vurdering av avvik:
• Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke
Døren går i karm ved lukking.
Tiltak
• Dører må justeres.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er fra byggeår. Det er noen uferdige arbeider i loftsetasjen i form av at det mangler dekk lokk til el-bokser i himlingen.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Vurdering av avvik/vurdering av tiltak: Loftetasjens himling er det 2 takbokser som har gjenstående arbeider. For å få TG0 må dette utbedres og dokumentasjon fremlegges.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Pkt. 1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader? Ja
Kommentar. Fikset i 2019

Pkt. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? .
Svar: Ja, kun faglært.
Firmanavn Lars Norman As
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
Lekkasje på våtrom, ble tettet

Pkt 14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
Svar: Ja
Kommentar :El kontroll

Pkt. 15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Svar: Ja
Kommentar: Bmw lader

Boligens areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 159 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bod.

2. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei inn på felles privat vei.

Tomt

Flat tomt med god opparbeidelse av gårdsplass, plen og beplantning.
Markterrasse foran stue.

Garasje / Parkering

Plass til flere biler på egen gårdsplass.

Mulighet for å sette opp dobbelgarasje iht. planbestemmelser.

Byggemåte

Eneboligen er oppført i 2019 og den er underlagt byggeteknisk forskrift 2017. Boligen er oppført med støpt støpt plate mot grunn. Vegger består av bindingsverk av tre og med liggende dobbelfalset kledning. Taket er et saltak med A-takstoler og det er tekket med betongstein. Vinduer og balkongdør har 3-lags isolerglass. Boligen er utstyrt med vedovn og stålpipe ført over tak.

Utvendig:
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløp og beslag er lakkert med
henholdsvis svart og hvit farge. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Det er montert musebånd. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Loftet er uisolert.
Det har tidligere vært mus på loftet. Rapport fra Norsk hussopp forsikring foreligger, for utbedring og tetting av sprekker og fjerning av næringskilder. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med glass. Det er en terrasse på mark. Terrassen består av impregnert bjelkelag og bord. Terrassen ligger inntil husveggen på 2 av boligens. Det er etablert en levegg mot innkjørselen. Terrassen ble målt til ca. 61 kvm.

Innvendig:
Innvendig er det gulv av parkett og fliser i entre. Veggene har malte flater. Noe gjenstående overflatearbeider som sprekker og fuging rundt sikringsskap. Noe svikt i parkett foran inngang til bad på loftet. Etasjeskiller er av trebjelkelag mellom etasjene og støpt plate på mark i 1. etasje. Kontroll i loft etasjen ble utført i stue, høydeforskjell er 8mm. Kontroll i 1. etasje er uført i stue. Høydeforskjell er 4mm. Bygget er oppført iht. byggeteknisk forskrift 2017,
og det foreligger ferdigattest. Boligen har isolert stålpipe. Boligen har malt tretrapp. Innvendig har boligen malte glatte dører.

Bad:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Ferdig attest foreligger. Badet hav fliser på gulv med gulvvarme.
Veggene har fliser og himlingen består av malt flate med downlights. Det er vegghengt wc, servant skap med ett greps blandebatteri og dusjhjørne med glassdører. Veggene har fliser. Taket har malt flate med downlights. Det er målt over 25mm fall fra topp flis ved terskel til topp slukrist. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Vaskerom/m wc:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Det foreligger ferdigattest. Badet har flislagt gulv og gulvvarme. Vegger og himling har malte flater. Det er vegghengt toalett, varmtvannsbereder, ventilasjonsanlegg, opplegg for vaskemaskin samt en utslagsvask på badet. Veggene har malte flater. Taket har malte flater. Det er målt over 25mm fall fra topp flis ved terskel til topp slukrist. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med slette/profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. I benkeplaten er det nedfelt vask og platetopp. Det er inntrukket sokkel. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er et greps blandebatteri. Kjøkkenet er fra HTH. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). De er besiktiget i rørskap på vaskerom. Det er avløpsrør av plast.
Boligen har balansert ventilasjon. Det er brønn med eget filtersystem i boligen. Varmtvanns tanken er på ca. 200 liter. Det elektriske anlegget er fra byggeår. Det er røykvarslere og håndslukker i boligen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utestedet for eiendommen den.... Følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Det er nylig bygget ny barne- og ungdomsskole på Siggerud.
Barnehage på Siggerud og ved Gjetsjø Skole på vei til Ski.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppvarming

Elektrisk med varmekabler på alle flislagte gulv.
Peisovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. x 000 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Årlige kommunale avgifter for 2023 til Nordre Follo kommune utgjør:  Renovasjon kr 3 361,-  (240 l beholder).  Feiing pr. pipeløp kr 424,-.  Abonnementsgebyr kloakk kr 3 830,-. Forbruk kloakk kr 34,15 pr. kbm. Alle satser er inkl.mva.

Kommunale avgifter faktureres pr kvartal. Dette gjelder normalavgifter for standard bolig med standard renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen grenser til marka område i øst og landbruksareal i vest.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Lett adkomst fra felles privat vei.
Privat borrevann.
Offentlig avløp.

Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Østre Solberg vei 130, 1425, Ski, Gnr. 89 bnr. 67 i Nordre Follo kommune

Oppdragsnummer

193-22-0124

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.