Askim , Løkkeveien 4

Askim/Tornerud. Nylig oppgradert enebolig over 2 plan | 5 soverom | 2 stuer | Sentralt | Barnevennlig boområde

4 950 000

 • Prisantydning:

  4 950 000,-

 • Totalpris:

  5 075 092

Beregnet totalkostnad: 4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 125 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 075 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  138 m²

 • Bruksareal:

  155 m²

 • Soverom:

  5

 • Byggeår:

  1967

 • Gårdsnummer:

  99

 • Bruksnummer:

  119

 • Energimerking:

  F

 • Finnkode:

  285816085

 • Sist endret:

  28.01.2023 12:39

Beskrivelse

Vi i Lokalmegleren & Partners har gleden av å presentere Løkkeveien 4. Boligen er i 2022 blitt vesentlig påkostet, oppgradert og ombygget. Arbeidet har vært så omfattende så vel som innvendig som utvendig og boligen fremstår i dag med "flytt rett inn" standard. Interiørmessig er boligen med gjennomført god standard med modere valg av farger, fliser, innredning og utstyr.

Av kvaliteter nevnes:
• Fornyelse av overflater i alle oppholdsrom
• Komplett nytt og påkostet kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer fra AEG
• Totalrenovert bad i 1. etasje
• Nytt bad i kjelleretasjen
• 5 soverom
• Stue i begge plan
• Romslig innvendig bod og loft med lagringsmuligheter.
• Varmepumpe og pipeløp for montering av ildsted
• Komplett nytt el-anlegg og nye utvendige vann- og avløpsledninger
• Mulighet for oppføring av garasje
• Sentralt med gangavstand til "alt"

Innhold

1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, trapperom
Kjelleretasje: Stue, 2 soverom, gang, bad/vaskerom.

Utstyr

 • Luft til luft varmepumpe Integrerte hvitevarer fra AEG
 • Downlights i gang, kjøkkendel og begge bad.
 • Opplegg for el-bil lader.
 • Automatsikringer (nytt el-anlegg)
 • 300 liters varmtvannstank med app styring
 • Vannmåler

Standard

Vi i Lokalmegleren & Partners har gleden av å presentere Løkkeveien 4. Boligen er i 2022 blitt vesentlig påkostet, oppgradert og ombygget. Arbeidet har vært så omfattende så vel som innvendig som utvendig og boligen fremstår i dag med "flytt rett inn" standard. Interiørmessig er boligen med gjennomført god standard med modere valg av farger, fliser, innredning og utstyr.

Av kvaliteter nevnes:
- Fornyelse av overflater i alle oppholdsrom
- Komplett nytt og påkostet kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte  hvitevarer fra AEG
- Renovert bad i 1. etasje
- Nytt bad i kjelleretasjen
- 5 soverom
- Stue i begge plan
- Romslig innvendig bod og loft med lagringsmuligheter.
- Varmepumpe
- Pipeløp for montering av ildsted
- Komplett nytt el-anlegg og nye utvendige vann- og avløpsledninger
- Mulighet for oppføring av garasje
- Sentralt med gangavstand til "alt"
- Sokner til Askimbyen barneskole

Alt av fornyelse er fagmessig utført. VVS er utført av Enebakk Rør AS, Membran og flisarbeid er utført av Tonax AS. El-arbeid er utført av Elektro Nettverk AS.

Nåværende eier har nylig foretatt en fradeling av tomt i hagedelen mot syd jfr. vedlagte situasjonskart i salgsprospekt. Konferer gjerne med megler ved ytterligere spørsmål

Entré

Boligens entré/gang er flislagt foran inngangsdør. Gulvvarme.

Stue

Stuen, spisestuen og kjøkkenet samlet i en stor, åpen løsning som gir gjennomstrømning av naturlig dagslys. Stuen størrelse gir plass til stor sofagruppe, tv-seksjon og egen spisedel.

Stue 2

Stue nr. 2 er plassert i kjelleretasjen. Perfekt  til rolige tv-kvelder samt vennebesøk for familiens yngste.

Kjøkken

Kjøkkenet utgjør en mer tilbaketrukket avdeling av den åpne løsningen og er forbeholdt en moderne innredning fra Kvik. Innredningen er i sort utførelse med god skapplass som tar unna for en aktiv familie. Hvitevarer i form av komfyr i høyskap, platetopp med induksjon, kombiskap kjøl/frys og oppvaskmaskin fra (alt fra ) medfølger. Ventilator fra med luft ut. Påkostet benkeplate i 20 mm laminat med underlimt kum. Et større spisebord finner sin naturlige plass på den åpne gulvflaten foran kjøkkenet.

Bad, 1. etasje

Bad ble totalrenovert høsten 2022. Pent flisvalg på gulv og vegger. Dusjkabinett. Moderne servant med skuffeseksjoner. Integrert speilskap med lys. Vegghengt wc.

Bad, kjelleretasje

Bad i kjelleretasjen er komplett nytt. Flislagt på gulv og vegger, Nedsenket dusjsone. Innredet med servant med skuffeseksjon. Vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin.

Terrasse

Fra stue er det utgang til en romslig og solrik markterrasse som orientert mot øst, syd- og vest for optimale solforhold. Terrassen gir deg plass til utemøblene, grillen og gjør terrassen på stuesiden til et yndet sted i sommersesongen.

Uteareal

Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass. Ytterkanten av hagedelen, tomtskillet samt tomtegrensen mot øst er opparbeidet med hekk. Mulighet for å sette opp carport/garasje etter gjeldene bestemmelser.

Soverom

Det naturlige hovedsoverommet tilrettelegger godt for både dobbeltseng og garderobeplass.

Soverom 2 og 3, 1. etasje.

Øvrige soverom fremstår som utmerkede barnerom der familiens yngste får fin boltreplass, hjemmekontor eller som gjesterom.

Soverom 1 og 2, kjelleretasje.

2 gode soverom med god plass til doble senger og godt med garderobeplass.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet i meget attraktivt og sentrumsnært boligområde på Tornerud rett ved Askim sentrum. Feltet er populært mye på grunn av sin sentrumsnære beliggenhet, avstander til kommunikasjoner, barnehager, barneskoler, ungdomsskole, idrettsanlegg og forretninger. Samtidig som området er sentrumsnært er det et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk.

Til sentrum er det ca. 400 meter. Her finner du de fleste fasiliteter som matbutikker, kjøpesenter, kafeer, Askim kulturhus, Østfoldbadet, kommunikasjoner (jernbanestasjon og busstasjon), idrettshall og idrettsanlegg med lysløype, friidrett stadion, sandvolleyballbaner, fotballbaner, m. m.

Askim ligger ca. 5,5 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo - kort gangavstand til disse forbindelsene. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Askim er Østfolds femte by og regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.

Tidligere Askim kommune ble i januar 2020 en del Indre Østfold kommune i Viken Fylke ved sammenslåing av kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Kommunen har et samlet innbyggertall ca. 45 000 innbyggere.

Løpende kostnader

- Strøm
- Forsikring
- Kabel-tv/Internett
- Kommunale avgifter

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Følgende elementer er gitt tilstandsgrader 2 og 3 av Takstmann Stein Haugen i Tilstandsrapport t .12.2022:

TG3, avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.
Det er registrert et bord/ vindusomramming, med noe råte mot vindusbrett, på grunn av manglende spalte
mellom bord og beslag.

Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Kostnadsestimat : Under 10 000

TG3, avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.
Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering
er overskredet.

Tomteforhold > Oljetank
Det er opplyst om at oljetank er sanert, men tilfredsstillende dokumentasjon mangler.

Boligens areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 155 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad , soverom 1,
soverom 2, soverom 3, trapperom.

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 75  m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, soverom 1, soverom 2, gang, bad/vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei.

Tomt

Hovedsakelig flat tomt som er pent opparbeidet med gruset gårdsplass/adkomst, plen og noe beplantning. Eiet tomt, ca. 584 kvm i brutto og 511 kvm. i netto. 

Det er tifradelt tomt fra denne eiendommen i syd. Nåværende eier har nylig lagt om innkjøring til denne eiendommen jfr. vedlagte situasjonskart samt foretatt en grensejustering. Det vil bli tinglyst veirett over denne eiendom med sedvanlige bestemmelser vedr. felles drift og vedlikeholdsansvar. Erklæringen ligger vedlagt i salgsprospektet.

Konferer gjerne med megler ved ytterligere spørsmål. Tomtedelingen antas ferdig effektuert med nye matrikkelbrev i midten av januar 2022. Det tas forbehold om mindre/marginale avvik på tomteareal.

Garasje / Parkering

Plass til flere biler på egen gårdsplass.
Mulighet for oppføring av garasje iht. planbestemmelser.

Byggemåte

Utvendig:
Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Nedløp, takrenner og beslag av plastbelagt stål. Nyere heltekket pipe. Boligen er oppført med bindingsverks konstruksjon, utvendig kledd med malt trekledning. Sperretak med kaldt loft. Adkomst via loftsluke med trapp. Det er montert gulv på deler av loftet. Det er registrert noe fuktmerker rundt pipe. Dette stammer fra før nytt pipebeslag ble montert. det ble gjort fuktsøk uten å registrere avvik.

Fabrikkmalte nye trevinduer med 2-lags energiglass. Malte trevinduer med 2-lags glass, i bod kjeller. Det er kun et vindu som ikke er skiftet. Vindu har full funksjon, men dårligere isolergrad en et nytt vindu. Fabrikkmalt hovedytterdør og balkongdør i tre med energiglass. Det er opparbeidet en ny terrasseplatting av impregnerte materialer og terrassebord. Størrelse ca. 15 kvm.

Innvendig:
Alle innvendige overflater er oppusset, og hovedsakelig belagt med parkett og laminat på gulv. Malte slette vegger. Malte betongvegger i store deler av kjeller. Malte himlingsplater og slette tak. Alle overflater fremstår nye og uten bruksslitasje. Etasjeskiller er av betongdekke. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen har mursteinspipe fra byggeår, uten tilkoblet ildsted. Pusset og malt. Det er kun en yttervegg i kjeller, som ifølge eier har panel, oppusset med gipsplater. Det er ikke tatt hull i denne da det i alle øvrige rom er synlige betongvegger. Det er gjort overflatesøk med fuktindikator, uten å avdekke avvik i disse veggene. Formpressede lette, slette innerdører.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen ved oppføringen av boligen datert 10.05.1968 samt for bruksedringen fra tilleggsdel til hovedel datert 10.10.2022. Kopi av ferdigattester er vedlagt salgsprospektet.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med luft til luft varmepumpe i stue. Gulvvarme i flislagt del av gangen, kjellerstue og begge bad. Pipe med mulighet for montering av ildsted.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Selger har ikke bebodd eiendommen. Derfor er ikke strømforbruk pr. år oppgitt.

Kommunale avgifter

Kommunens årlige avgifter for 2023
Renovasjon  kr 4 224,- (140 l)
Avløp abonnementsgebyr kr 2 700
Vann abonnementsgebyr kr. 2 025,-
Brannforebyggende avgift kr 480,-
Forbruksgebyr for vann og avløp etter vannmåler         kr.  58.1 pr. kubikk

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 885 505 pr. 31.12.21 13:44 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 187 817 pr. 31.12.21 13:44 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen (nye 2022) og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Løkkeveien 4, 1831, Askim, Gnr. 99 bnr. 119 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

193-22-0078

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.